Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi yemişsin Yarın acısını çıkarırsin artık

Kızlar bugün de çok büyük ısrarlara rağmen diyetimi bozmadım yaşasın
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
Domates salatalık
Açık çay
Ara:
1 Türk kahvesi az şekerli
Akşam:
3 ızgara köfte
4 küçük ızgara tavuk kanat
Yağsız salata
3 közlenmiş ceviz

Bugün ekmek Yok :) valla kızlar açmalar,simitler,dondurmalar,meyveler,asitli içecekler,taze ekmekler bazlamalar,kuruyemişlerin vardı benim için çok zordu ama bir tane bile sürmedim ağzıma bence bugün bana aferin :))

Of off off
Çok tebrik ederim valla. Biraz kuruyemiş ataydın kız ağzına

Közlenmiş ceviz nasıl ola ki gece gece canım çekti valla Bu arada tebrik ederim menü şahane

Ya sevincimi sizinle de paylasacagim kizlar. Ben hep kiyafetli tartiliyorum biliyorsunuz. Bugun bir bakayim dedim kiloma 64.2 yim kiyafetsiz. 64leri de gorduk ya :) vallahi mutluyum. Sira 5li rakamlarda. 59.9 u gorsem oracikta mutluluktan bayilicam vallahi :)

Harikasinnnnn

Ben de 64.0 la uyandım bugün. 63'ü göremedim yine ama olsun. 65'i geçmediğim sürece benim için sıkıntı Yok çokça mutluyum :)))
Sabah dr a gittim. Dünkü meseleden ötürü uzmana sevk etti. Endokrin doktoruna biran önce git dedi. Bakalım ne olcak ayın 17'sine randevu alabildim bi tane dr var koca bursada. Hoş üniversitede vardır da ben uğraşamam orasıyla. Hep asistan veya stajyer dr. Zaten gerek Yok dimi.
Bakalım hakkımızda hayırlısı.
Eşim gelince çıkıyoruz inşallah. Kampa gidiyoz yine. Bu sefer sıkı sıkı tembihledim. Ivır zıvıra gerek Yok çok sade doğal bi ortam olsun yanıma kıyafet bile almıycam. 2-3 konserve salata domates ekmek tamam. Bide çadır uyku tulumu ve oltalar oh. Kafayı dinliycem. Ayda bir iyi geliyo valla. Hoş daha iki hafta oldu ama olsun.

Yine Benim menü şaştı biraz
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Öğle:
Bir tabak kabak yemeği
1/2 su bardağı kadar yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:
1 kupa sütlü Türk kahvesi
Akşam Yok çünkü kv ameliyat oldu onun yanına gittim derken bu saat oldu daha da bişi yemeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…