Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Huu kaçamak mı var niye menüler gelmiyo bakem

Selamlar kızlar
Bugün deli danalar gibi gezdik kızımla.

Sabah kahvaltim:
1 haşlanmış yumurta
Dil peynirli yagsiz tuzsuz salata

Saat 16:00 civarı AVM de yemek yedik.
1 kepçe ezogelin çorbası
3 sarma
Kızımın kumpirinden 3 kaşık yedim.

Kacamagimi itiraf ediyorum, valla bi oha'nizi alırım.
8 tane midye dolma

2.5 lt su

Bütün gün yürüdüm ama! Gerçi Sadabad'da salınır gibiydi ama olsun hareket berekettir.
Tek tesellim bu.

Merhaba kizlar..

Bugunku menum;

Sabah bir dilim peynirli börek

Ogle bir simit

Aksam bir kasarli domatesli tost patates kizartmasi biraz

Bugun basima talihsiz bir olay geldi. Sanirim gunes carpti hayatimda ilk kez bayildim. Cok sukur bayilacagimi anladigimda kendimi tanidik bir cafeye atmistim. İlk kez bayildim korkunctu. İki kez hem. Tabi dusmenin etkisi ile dizlerim sirtim ve yuzum morluklar ve sislikler halinde. Bu sebeple pek diyet menu olmadi. Oglenki simitle birakip aksama bisey yemeyecektim oysa ki.. durum bu.

Ne kadar guzel su an en ihtiyacim olan sey herhalde kafa dinlemek 1 aylik ve 3 yasinda iki oglusum var onlar yetiyo birde ustune bebek gorme misafirlerim gelmeye basladi cilgin bir hayatim var ama sikayetci degilim iki oglus el birligi ile beni zayiflatacaklar guveniyorum onlara

Kimseler anlamaz bunun nasil buyuk bir basari oldugunu ama burdaki herkes bilir tebrik ederim insan nasil huzurlu oluyor degil mi

Çok geçmiş olsun arkadaşım.

Aman geçmiş olsun kendine dikkat et

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Ahh cnm çok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun
Dikkat et kendine

cok gecmis olsun canim

Cok geçmiş olsun

Iyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
Pastırmalı yumurta
1 dilim peynir
3 yk lor
Yeşillik
Öğle
2 dilim tam b. ekmeği 1.5 dilim kaşarlı tost
Ara
1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam
2 fırın köfte
1.5 adet fırınlanmış kabak
1 sb şalgam
Su 2.5 lt ye tamamlarım yatana kadar sporda yemeği sindirdikten sonra inşallah

İyi akşamlar hanımlar

Kahvaltim:
-1 salatalık
-yarim dilim dil peyniri
-1 domates

Öğlen:
-3 tane minnoş kızımın yaptığı poğaça
(Poğaça börek kek vs şeyleri hiç sevmem, mideme oturur hep. Ama pitircigim yaptığı için onu kirmamak adına yedim. Daha yediricekti de gruptaki kızlar bana kizar dedim :)
Poğaçalar küçüktü)

Aksam:
3 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan
Üstüne de 2 parça yagsiz tavada pisirdigim soslu tavuk göğsü

4 lt su içtim. Daha da içerim.

Kızımla egzersiz yaptık yarım saat, sonra da babasının kendini savunması için öğrettiği dövüş hareketlerini çalıştık.

O kadar su ictim ki balon gibi sis hissediyorum.

Gecmis olsun Kahverengi211 iyiki hissetmissin. Yoksa sokak ortasinda allah korumus.

sahgull ben simdi izne ayrilmistim. Artik geri dönebilirim. Ne yapmam gerekiyor? Gene ayni takima mi donecegim. Nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…