Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3. TAKIM YENİ ÜYE LİSTESİ

Vasfiyeteyzeniz : başlangıç tarihi 30/06/2017, baş. Kilosu: 68.2 , hedef kilosu : 55 , listeye girebileceği tarih 14/07/2017

M minnakkk : başlagıç tarihi 02/07/2017 , baş.kilosu: 76,3 , hedef kilosu : 55 , listeye girebileceği tarih 21/07/2017

@Polyannanin amca kizi : başlangıç tarihi 03/07/2017 , baş.kilosu : 54 , hedef kilosu :46 , listeye girebileceği tarih 21/07/2017

@olvidos : başlangıç tarihi 05/07/2017 , baş.kilosu: 77 , hedef kilosu : 60 , listeye girebileceği tarih: 21/07/2017

melezgi : başlangıç tarihi 10/07/2017 , baş.kilosu : 76,6, hedef kilosu:58 , listeye girebileceği tarih : 28/07/2017

@PembeMakaron
cnm üzülerek deneme sürecine son veriyorum cumadan beri takıma uğramıyorsun
katılım önemli bizim için

günaydınlar bende dün spor yaptım 30 dk
58,80 olmuştum +300 gram spor ve bu akşam az yiyerek dengelicem inş
Dünkü menüm berbattı, evdeyken çok güel uyguluyorumda bir yere gidincedüzenim bozuluyor..

günaydınlar bende dün spor yaptım 30 dk
58,80 olmuştum +300 gram spor ve bu akşam az yiyerek dengelicem inş
Dünkü menüm berbattı, evdeyken çok güel uyguluyorumda bir yere gidincedüzenim bozuluyor..
Ben sana o menünün sonu artı demiştim
iki gün çok dikkat edip eksiye düşmen lazım

Az tabi haklisin hemde duzensiz dun cok yogundu oglumun gaz sancisi vardi perisandim yiyemedim
Yeşilliklerini attır canım dereotu-Kızıluşağı-marul-salatalık-domatesten kocaman kocaman kaselerde salata ye salataları yağlama limonla tatlandır. Çok yavan olursa bir tatlı kaşığı zeytinyağı koyarsın hem kalorisi çok az hem besleyiciliği gelde süt artırması çok fazla. Akşamdan doğra bunları ertesi gün limonlar tuzlar yersin. Birde sen zaten emzirerek günde 600-700 kalori yakıyorsun. Yani 6-7 km yürümüş kadar enerji harcıyorsun artı olarak spora şimdiden çok yüklenmek yerine benim uyudukça yat dinlen. Yoksa somunda vücudun çöker Allah korusun kimi vermek önemli sağlıklı olmak için kilo vermeye çalışırken sağlıktan olmayalım :) benim oğlan 6 aylık ama ben su an emzirmediğim için benim spor yapmam lazım ama ben bile yapmıyorum fırsat bulup çoğunlukla çocuklar yatınca dinlemiyorum

Ben sana o menünün sonu artı demiştim
iki gün çok dikkat edip eksiye düşmen lazım

Evet bende artı olacağını bile bile yedim zaten
İnş sıkıcam bakalım kendimi son 3 kilo gitmemesi delirtiyor beni ya ama kararlıyım yada kilo vermemmi durdu acaba

Merhabalar bayanlar sabah 1 saat yuruyusumu yaptim geldim insan yurumeyi bile unutuyormus evde otura otura hamlmkkkknnnkmmkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmmmkkjhssbln cxvmmzz9bmmvds
yuruyus iyi geliyor yoksa hep evde oluyosun birde esimde yardimci yoksa cok zor olur buyukle cogu zaman o ilgileniyor yemek felanda yapar emzirmenin avantajini biliyorum o yuzden vermek istiyorum zaten bide okullar acilinca ise baslicam kiyafetlerimin olmasi lazim bakalim salatayi yesillik her ogun tuketiyorum ben birazda sanslyim kvdemlerim bahcesi var hep gunluk geliyo bana

Bize de lazım böyle kayınvalide :))

cnm bisküviler olmamış
kumpir şimdi int baktım 100 gr mı 203 cl çok fazla kalorisi
akşam gayet iyi ama saati çok geç
Ben kalorisini haslanmis patates gibi dusunmustum. Biskuvileri ama sayiyla yedim. Ekmek yerine donusumlu yiyemez miyim kaptancim

Kayisilar haric begendim. Kayisi
Lari sabah kahvaltidan once yesen daha iyi olurdu bence ama. Gordugum en guzel menulerden

Ben kalorisini haslanmis patates gibi dusunmustum. Biskuvileri ama sayiyla yedim. Ekmek yerine donusumlu yiyemez miyim kaptancim
ekmek yerine sana tavsiyem wasa yiyebilirsin bulundugun yerde migros varsa orda var
kalorisi baya düşük cnm
bisküvi şekerli dolayısıyla kalorili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…