Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba bugunku menum;

Sabah rendelenmis havuc yarim dilim ekmek bir iki lokma omlet

Oglen; bir tabakta bamya taze borulce ciger yogurt

Aksam; mesaiye kaldigimdan iki galeta yaninda iki dilim peynir yedim aksam baska bisey yemedim

Gun ici iki lt su sade turk kahvesi

süperrr
işte beklenilen menülerr

güzel cnm akşamı şartlarına göre en iyisi

afiyet olsun cnm
akşam ki ara ikisinden biri olsa daha iyi saanki
ya fıstık
ya meyve

Aaa sen Bursa da mıydın Cnm salı günü oradaydım ben :)

kremalı olması biraz kalorisiniş arttırmıs cnm ama az yemişsin inşallah etkilememiştir

ay kaptancığım.. özlemişim senii.. yarışıyuor musun korumada mısın yoksa hala..

Şimdi izindeyim Cnm kilo aldım mı aynı mıyım hiç bilmiyorum en son 2 kg almıştım ama şu an zayıflamış hissediyorum bakalım tatilden dönünce tartılıcam :)

☆GÜNÜN KONUSU☆
●Kilo verme sürecinde içilen içecekler.

●Suyun dışında neler içiyosunuz arkadaşlar. Özellikle faydasını gördüklerinizi yazar mısınız

Ben sodalı ayran içiyorum bazen geceleri hem rahatlatıyor Hem şişkinliği alıyor karnım dümdüz onu içince :)

Selam.. bana onerebilecrgin sporlar var mi yuruyus haricinde keyifli egzersiz olarak. Bu arada 1q84 guzel kitaptir
Valla bana herşey yasak olduğundan bitek yürüyorum ve çok da keyif alıyorum saatlerce yürüsem bıkmam. Ama diğer sporların hangisinin keyifli olduğunu bilemiyorum
Haruki murakami aşığıyım.
kaç dk tahmini

130 yaz canim fazlasida vardirda yuvarladim gitti
tamamdır şeker

Aaa sen Bursa da mıydın Cnm salı günü oradaydım ben :)
nereye gelcen gezcen mi vaktin var mı bi kahve ısmarlıyim kız nilüferdeyim ben

Soldaki tabak benim. Koruma için fazla mı? Vicdanım el vermiyor çok fazla gözüküyo ama yemedim mi de olanlar malum kendimi zorluyom yemeye. Ekmekler minik yumurta da eşim yememiş hepsini ziyan olmasın diye. Yarımdan biraz fazla salatalık. 1çeryy domates 1ceviz 3zeytin 3küçük peynir yarım dilim salam form çay off yaz yaz bitmedi be (((((

12 temmuz menum

Sabah. 6 yk mantar sote+1 dilimden fazla ekmek
Ogle. 2 avuc kadar karisik çiğ kuruyemis yedim. Ogle yemeği gibi yaptim.
Aksam. 1 kase domates corbasi, 3 kepceye tekabul ediyor, 1 tabak patlican yemegi. Patlican ve domatesten olusan bir sey.
Gece yarisi da 1 sise maden suyu
Spor olarak 1 saat yuruyus yaptim.

Kaptancigim, bugun yani az once kahvalti olarak 1 domates, 1 ucgen dilim peynir, 3/4 simit yedim. Oglen aramda kofte salata ayran corba var. Aksami nasil gecirmeliyim? Sabah tartiya baktim 100 gr eksik ciktim. Soyle odem atici bir sey olsada sahalara bomba gibi donsem...

Sabah
2 dilim ekmek tereyağlı
domates
şekersiz çay

öğlen
patatesli bulgur pilavı 4 5 kaşık

akşam
kahve

yarım saat e yakın spor dünde yapmıştım bugünde yaparım inş
sabah tartıldım tam 58 dim
2 lt ye yakında su içtim

Bu sabah
1 dilim ekmek
peynirli yumurta
şekersiz çay

öğlen
tavuk sote bir tabak

akşam inş sadece içecekle geçiririm cuma mutlaka eksi çıkmak istiyorum
yinede akşam belli değil desem daha doğru olur.
1 lt ye yakın ılık su sabahtan içtim

akşam salata yanında protein olabilri cnm
haş tavuk vs gibi
öğlende köfte var pro günü gibi olur tabi sabah simit olmasaymıs daha iyi olurmus ama bence bugun ekmek yeme
akşam saf protein al

cnm sırf karbonhidrat aklmıssın
duraklama dönemindeyim diyorsun
proteinle beslenmen lazım

bugun biraz daha iyi
akşam salata üzeri bişeyler yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…