Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben de spor konusunda çok az motiveyim. beni sıkıştırırsan çok mutlu olurum. ben de 172 cm im. 65,7 kiloyum. ilk hedefiöm60 a inmek sonrasında daha da.. hele bunu bi başarayım da....

süper cnm gayet güzel,sbt bile gelsen razıyım

tmm cnm menülerini düznli yaz
menü çok önemli
onun dışında vakit buldukça girersin sorun yok
ama menü çok önemli

bu cumartesi gidicem canım doktora. ya kıyamam beni rüyasında görmüş. :) bnde rüyamda telefonum çalıyo. ekranda sahgull yazıyo :))))))) hem seni hemde sahgullu gördm die htrlıyorm ama yanlış mı htrlıyorm bilmiyorm emin değilim. :)

cnmm hep aklımdasın inan ondandırr
hayırlısıyla dr gidince haberdar et bizide merakla hayırlı haberlerini bekliyoruz

☆GÜNÜN KONUSU☆
●Kilo verme sürecinde içilen içecekler.

●Suyun dışında neler içiyosunuz arkadaşlar. Özellikle faydasını gördüklerinizi yazar mısınız

bEN SÜT İÇİYORUM TOK TUTUYOR...

SUYU İHMAL ETMİŞTİM BAŞLADIM YİNE BU ARADA

sABAH
PEYNİRLİ YUMURTA
YARIM DİLİM EKMEK

ÖĞLEN
1 TABAK YOĞURTLU MAKARNA

2 DİLİM BAKLAVA BU HİÇ OLMADI

AKŞAMA DA ANNEM ÇAĞIRIYOR KIYMALI HAMUR İŞİ VAR YERİM YANİ
DÜN AZ YEDİM BUGÜN FAZLA KAÇACAK BU YÜZDEN GİTMİYOR KİLOM İŞTE ANCA DENGELEME MODU

hiç diyet menüsü değil bide üstüne akşam hamur işi yersen yarın kesin artı

☆GÜNÜN KONUSU☆

●Suyun dışında neler içiyosunuz arkadaşlar. Özellikle faydasını gördüklerinizi yazar mısınız
benim favorilerim

türkkahvesi
filtrekahve
yeşilçay
kaysılı formçay
bide suyun içine limon,yeşilçay,zencefil,tarcın vs atıp detoks suyu bi nevi hep iyi gelmiştir

☆GÜNÜN KONUSU☆

Sade ve sütlü şekersiz kahveler
Yeşilçay
Soda
Ve benim yıldızım kiraz saplı kuşburnu çayı kendim aktardan alıp demliyordum kışın ki diyet sürecimde. Ödeme birebir hem de kuşburnunun aromalı tadı canım bişey istediğinde direk iştahımı kesiyordu. Şimdi havalar sıcak diye içmiyorum ama aslında soğuk versiyonunuda deneyebilirim

Iyi akşamlar:) bugün ki menüm
Sabah
1 haş yumurta
3 yk lor
1 dilim kaşar
Yeşillik
Öğle
1 kupa sütlü kahve
1 muz
Ara
2 salatalık
5 kiraz
Akşam
1.5 kase ayran aşı çorbası
4 yk patlıcan yemeği
Su 3 lt ye yaklaşır spor yok ne yazık ki bu haftaki sınavlarım ağır. Insallah cumadan sonra her gün düzenli devam edicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…