ay kaptancığım.. özlemişim senii.. yarışıyuor musun korumada mısın yoksa hala..Hoşgeldin Cnm
Menü fena değil tatlı hariç :)
ben de spor konusunda çok az motiveyim. beni sıkıştırırsan çok mutlu olurum. ben de 172 cm im. 65,7 kiloyum. ilk hedefiöm60 a inmek sonrasında daha da.. hele bunu bi başarayım da....Selamlar 3.takımın güzide hanımları.
Sabah aç karna kan verdim. Şu geçenki baygınlık meselesinden beri kendime gelemedim canım çekiliyor gibi oluyo. Hiç iştah Yok mide bulantısı. Kusma hissi var süreklibakalım yarın öğleden sonra sonuçlar ne diycek... hastaneden lokantaya gittim, limonlu ezogelin çorbası içtim zorla da olsa bi ince küçük dilim ekmekle. Vitaminsiz kaldım sanırım. Biraz dikkat edeyim şu sıralar kendime geleyim artık yaa
Hergün yürüyorum. Çok fazla hemde 7-10.00 adım arası hep. Sabah çıkıp akşam ezanından sonra giriyoz eve. Sokak çocuğu olduk çıktık
Birazdan da çocukları yüzmeye götürcem.
melezgi hoşgeldin canım. Ben de kaptan yardımcısıyım sporlardan sorumluyum beni etiketlersin sporuna. Mezun oldum. Ama 60'a kadar vermek hedefim koruma ve arada diyetle geçiyor işte. chentiq menü güzel canım bol eksiler bekliyoruz. @tudeel niye artı oldu ki yaa hakkaten koruma çok zormuş F fahriyeaba valla çok özlemiştim yerin belli oluyodu. Tatil yaramıştır umarım enerjin güzel böyle devam et @sahgull kaptanım Bilecik Bursa arası bişey Yok gelirsen misafir etmeyi çok isterim
Esram canımchemistry_eng nasılsın dün dr a gitcektin. Seni rüyamda gördüm :) bize gelmiştin
B bayandipali az kaldı ha gayret3 gün atak yapsan haftaya da sebze protein ile Cuma mezun ederiz seni
Geçmiş olsun cnm grip falan olcaksın acaba dinlenBen çok hastayım, dün akşam nolduysa iptal etti beni.
Çok fenayım kızlar.
Elim kolum kalkmıyor. Sürekli uyuyorum.
Beni mazur görün.
süper cnm gayet güzel,sbt bile gelsen razıyımçok iyi gidiyor.
Sabahları filtre kahve sonrası otelin spor salonuna gidiyorum. bir saat fitness sonrası sağlıklı kahvaltı. arada dondırma gibi kaçamaklar yaptım şimdilik ama dikkat etmeye çalışıyorum bol bol salata yiyorum akşama da sahilde yürüyüş yapıyoruz. C.tesiden bu yana programım böyle inşallah kilo vermiş bir şekilde dönerim...
tmm cnm menülerini düznli yazKaptanim hic katilamadim bebegim kirki cikti yeni biliyosun normalde yazarim duzenli artik toparlaniyorum duzenli yazcam menulerimi sizlerde yardimci olun bana yeni dogum yapmis biriso olarak kolay olmuyor bazi seyler vermem lazim kilolarimi artik isimi gucumu birakicam bebisim uyudugu zamanlarda spor yapip buraya yazmaya ozen göstereceğim
bu cumartesi gidicem canım doktora. ya kıyamam beni rüyasında görmüş. :) bnde rüyamda telefonum çalıyo. ekranda sahgull yazıyo :))))))) hem seni hemde sahgullu gördm die htrlıyorm ama yanlış mı htrlıyorm bilmiyorm emin değilim. :)Selamlar 3.takımın güzide hanımları.
Sabah aç karna kan verdim. Şu geçenki baygınlık meselesinden beri kendime gelemedim canım çekiliyor gibi oluyo. Hiç iştah Yok mide bulantısı. Kusma hissi var süreklibakalım yarın öğleden sonra sonuçlar ne diycek... hastaneden lokantaya gittim, limonlu ezogelin çorbası içtim zorla da olsa bi ince küçük dilim ekmekle. Vitaminsiz kaldım sanırım. Biraz dikkat edeyim şu sıralar kendime geleyim artık yaa
Hergün yürüyorum. Çok fazla hemde 7-10.00 adım arası hep. Sabah çıkıp akşam ezanından sonra giriyoz eve. Sokak çocuğu olduk çıktık
Birazdan da çocukları yüzmeye götürcem.
melezgi hoşgeldin canım. Ben de kaptan yardımcısıyım sporlardan sorumluyum beni etiketlersin sporuna. Mezun oldum. Ama 60'a kadar vermek hedefim koruma ve arada diyetle geçiyor işte. chentiq menü güzel canım bol eksiler bekliyoruz. @tudeel niye artı oldu ki yaa hakkaten koruma çok zormuş F fahriyeaba valla çok özlemiştim yerin belli oluyodu. Tatil yaramıştır umarım enerjin güzel böyle devam et @sahgull kaptanım Bilecik Bursa arası bişey Yok gelirsen misafir etmeyi çok isterim
Esram canımchemistry_eng nasılsın dün dr a gitcektin. Seni rüyamda gördüm :) bize gelmiştin
B bayandipali az kaldı ha gayret3 gün atak yapsan haftaya da sebze protein ile Cuma mezun ederiz seni
bu cumartesi gidicem canım doktora. ya kıyamam beni rüyasında görmüş. :) bnde rüyamda telefonum çalıyo. ekranda sahgull yazıyo :))))))) hem seni hemde sahgullu gördm die htrlıyorm ama yanlış mı htrlıyorm bilmiyorm emin değilim. :)
cnmm hep aklımdasın inan ondandırrbu cumartesi gidicem canım doktora. ya kıyamam beni rüyasında görmüş. :) bnde rüyamda telefonum çalıyo. ekranda sahgull yazıyo :))))))) hem seni hemde sahgullu gördm die htrlıyorm ama yanlış mı htrlıyorm bilmiyorm emin değilim. :)
☆GÜNÜN KONUSU☆
●Kilo verme sürecinde içilen içecekler.
●Suyun dışında neler içiyosunuz arkadaşlar. Özellikle faydasını gördüklerinizi yazar mısınız
Bir tanirik uygulamista bunu cok kilo vermiss bir deneyeyim dedimmHadi bakalım inşallah Cnm ama yoğurt karışımı gün içinde çok değil mi
hiç diyet menüsü değil bide üstüne akşam hamur işi yersen yarın kesin artısABAH
PEYNİRLİ YUMURTA
YARIM DİLİM EKMEK
ÖĞLEN
1 TABAK YOĞURTLU MAKARNA
2 DİLİM BAKLAVA BU HİÇ OLMADI
AKŞAMA DA ANNEM ÇAĞIRIYOR KIYMALI HAMUR İŞİ VAR YERİM YANİ
DÜN AZ YEDİM BUGÜN FAZLA KAÇACAK BU YÜZDEN GİTMİYOR KİLOM İŞTE ANCA DENGELEME MODU
Yeşil çay (günde 2-3 fincan)☆GÜNÜN KONUSU☆
●Suyun dışında neler içiyosunuz arkadaşlar. Özellikle faydasını gördüklerinizi yazar mısınız
yeşilçay çok etkiliYeşil çay (günde 2-3 fincan)
Doğal maden suyu (günde 1 şişe)
benim favorilerim☆GÜNÜN KONUSU☆
canım kaç gündür en güzel menünMenüm
Kahvaltı : bir dilim süzme peynir,3 zeytin,1 nektari.
Öğle :bir avuç kiraz
Aksam : yumurtalı taze fasulye ve bol yeşillikli salata ,1 .5 kepçe Ezo Gelin çorbası
2 litre civarı su
Sade ve sütlü şekersiz kahveler☆GÜNÜN KONUSU☆
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?