Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

☆GÜNÜN KONUSU☆
●Kilo verme sürecinde içilen içecekler.

●Suyun dışında neler içiyosunuz arkadaşlar. Özellikle faydasını gördüklerinizi yazar mısınız
@ Sabah uyanınca sıcak suya yarım limon sıkıp içtim diyet boyunca. Bazen içilebilir sirke de kattım. Kahvaltı yapmasam bile oluyodu beni tok tutup zinde olmamı sağlıyordu.
@ Kahvaltı yerine şekersiz sade filitre kahve veya kupayla sade Türk kahvesi içince de ertesi gün mutlaka büyük eksi çıkardım.
@ Akşamları A101'in pembe kutudaki form çayı çok iyi geliyor. Kabızsam iki çayı 5 dk sıcak suda beklettikten sonra içiyorum çok iyi geliyo
@ Ve 3litre su içmeye çalışıyorum hergün

OnDeryaa . Kuzumm nasilsin sihhatin nasilll kiz buu kamp isi nasi oluyo banada ogrettt otele dunyanin parasini verdikkk ustune birde kilo aldikkk ilk deneyimimdi bir dahada yapmam heraldeee
Eşim hep erkek arkadaşlarıyla giderdi ayda iki ayda bir artık çocuklar büyüdü bizde gidicez dedim bi senedir gidiyoruz bizim için çok keyifli. Her seferinde Yen'i rotalar keşfediyoruz. İlk başta biraz masrafı var ama daha sonra sıfır masrafla yıllarca tatil yapabilirsiniz. Çadır mat şişme yatak uyku tulumu şişme yastıklar aydınlatma bıçaklar (hatta silah tüfek) bi tava ve ızgara teli. Ve yedek kıyafet mont özellikle gece çok soğuk oluyo. (Uludağ öyle en azından) hepsi bu kadar. Fakat bişey var insanın biraz tasasız boşvermiş olmadı lazım. Oralara gidince aman kirlendik aman böcek ot diken bilmem ne diye vır vır yapmayacak birileri olması lazım ki keyif alınsın. Zira Bayram tatilinde gittiğimiz arkadaş grubu sağolsun berbattı ota b.ka bağırıp durdu kadın ne çocuklar eğlendi ne o. Benim için ise doğal hayat temiz hava vazgeçilmez.

Kan sonuçlarım için gittim. Kan idare eder ama Demir deposu 0.6 yani depoda bile Yok çok vahim bi durumdasın diyo. Bayılma filan gayet normal dedi. 1sene tedavi sürecekmiş. İki kutu iğne yazdı bitince ilaç tedavisi başlıycakmış
886'da enfeksiyon çıktı aşırı aşırı yüksek şuan zaten antibiyotik kullanıyorum ama bitince yine bakıp antibiyotik başlıycakmış. Napiim ne ediim bilemedim. Eşimi aradım gelirken karaciğer al dedim. Kendimi besiye çekeyim biraz. Başka önerisi olan varsa kabulümdür :))

Benim diyet-koruma yalan oldu baksanıza
İlaçlar iğneler başladık yine
Hadi hayırlısı

canım bildiğim kadarıyla yemekle içmekle alakası yok bünyeden kaynaklı kendi kendine boşalıyormus depolar
ilaçlarla toparlasın zaten kısa sürede yemeğe çok abanma
et, yumurta, tahıl tüketebilirsin
çay, kahve uzak dur cnm

Bugünlük menüm

Kahvaltı : 1.5 dilim süzme peynir,bir nektari, 3 zeytin

Akşam yemeği rta boy tavuklu karnıyarık,salata

2 litre su. Akşam belki kuruyemiş atıştırım

Bende s3nin gubiyim bir ise baslamissam keyif almak icin bakarim herseye kitu yinlerini gormem bizdebotele gittik mis gibi otelll oooo millet susu kotu busu kotu 40 cesit salata var bu kadarcikmi diyenimi iatersin kizim havuzdan bitlendi diyenimiiii acidim hallerine ya tatillerini kendilerine zehir ettiler

OnDeryaa malesef baya kilo aldim tatilde 5 kiloya yakin ama cogu odem bence menulerimi yaziyorum 10 gunde sıkı spor ve cok dikkat ederek. 5 kiloyu vermek istiyorumm tavsiyelerini diger tum takim arkadaslarimdan bekledigim gibi sendende bekliyorummm
Sen grubumuzun diyet kralicesisin

Menumu yazdigim gibi uyguladim ekstaradan 1 avuc ici kadar sari uzum yedim o kadar
Spor 1 saat yuruyusumu yaptim 1 saat daha yapmam lazimmm ozellikle gogus bolgem bir siski sormayinnn tunigim olmuyor

Şimdi ciğer yedim eşim sağolsun tost makinesinde yaptı
Çay oldum olası sevmem sma bitki çayı içmemde bi sıkıntı olmaz dimi onu içerim çünkü. Kahve de haftada 2-3 fincan (eskiden günde 3fincandı) onun dışında 3 öğün aksatmayayım diyorum. Çok bitkin düştüm bildiğin gibi değil yaa

Ödemse gider merak etme canım. Bol su. Ve protein ağırlıklı menülerini görelim canım. Spor 60 mı yazayım 120 mi anlamadım.

Selam.. bana onerebilecrgin sporlar var mi yuruyus haricinde keyifli egzersiz olarak. Bu arada 1q84 guzel kitaptir

Sabah 10:00 1/2 kupa sütlü Türk kahvesi
Ne olduğu belli olmayan öğün 16:00
1 maden suyu
Izgara tavuk
Minicik kapta haşlanmış mevsim sebzesi
1/2 kase (tahminim 4 Yk kadar) kremalı fesleğen
soslu fettucini
Bugün başka bişi yemedim

Kızlar menüm

Sabah 07.30
Az peynir,iki dilim karpuz,yarım haşlanmış yumurta,üç zeytin

Öğle 12.30
Z.yaglı kabak,semizotu salatası

Akşam 19.00
Bir kase şehriye çorbası

Ara 20.00
Bir avuç fıstık,5 6 kiraz,çeyrek şeftali

2 lt su

Selam kızlar:) bugün kaçamağım var ne yazık ki
Sabah
1 kase yoğurt
12 kiraz
Öğle
1 sb süt
4yk yulaf
1 muz
1 yk fıstık ezmesi
Akşam üstü
1.5 kase ayran aşı çorbası
Bugün arkadaşımın doğum günüydü ve 1 dilim yaş pasta
Su 2.5 lt

cok gecmis olsun canim dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…