tatlım gecen hafta cuma kilon 52,5 miş dolayısıyla 200 gr artıdasın28 haziran 54. 4
Bugün 52.7
tatlım gecen hafta cuma kilon 52,5 miş dolayısıyla 200 gr artıdasın
Cok guzel.. o zaman sana teklifle geleyim :)) tej basima asla motive olanayan ve kendimi tutamayan biriyim. benim boyum 72 kilom 65.5 gobegim var. Ozellikle paketli bir şey yiyecegum zaman gelip buraya yazayim. TUT beni. Yada sporlarimizi takip edelim ozel olarak sıkıştır beni..Yok tatlım bitane 4 yaşında Bitane 6 aylık var bende bi süre bebeğe paydos :) ailemle ilgili bi haberdi inşallah o güzel haber geldiğinde burda sizinle paylaşıcam
Aslında Benim öncesinde diyet geçmişim pek Yok ilk ciddi diyetimi sizinle yaşıyorum :)
Ya ben öyle bi ıvır zıvır düşkünüyüm ki 10 lı halleyi açsam gece uykum kaçar içindeki bitmezse :)) çorba en son ne zaman içtim hatırlamazdım akşam yemek yemezdim ama saat 10 da atıyorum kocaman salata kasesinde Mısır'ı yer yanına da kolayı götürür bunlar tuzlu oldu diyip bide üstüne çikolata yer yatardın :)
Sonra karşı komşum 3.5 ayda diyetisyenle 17.5 kilo verince benim göbekte 8 aylığa doğru gittiğini farkedinve başladım. Diyetisyene görümcem gitti kilomuz boyumuz nerdeyse aynı 3 cm uzunum sadece. Bi liste aldı bende aynı listeyi aldım. Onu uygulamaya çalışılıyorum. Listeden fazla kalori hiç almadım 2 haftadır az aldığım oldu. Spor da yapabilsem süper olacak. Buraya listeyi de atayım size de fikir olur. Bence en önemli şey hiç bir şekilde paketli gıda tüketmemiş olmamam. Kızımın ağzıma sokmaya çalıştığı onca seye rağmen. Bazı insanlar var nefsim körelsin diye bi çatal alıyor mesela tatlıdan ben öyle biri değişim o bi çataldan sonrasına engel olamam. En azından şimdilik. O yüzden hiç almıyorum önceki mesajda da yazdım dondurma koyduğum kaşığı bile yalamıyorum.
Görümcem kaçamaklar yaptı kurabiye dondurma su böreği( el açmasıydı nasıl yemedim hayret ediyorum) vesaire 2 hafta sonunda o 2 kilo verdi ben 4.4 kilo
haftaya listeye girebilirsin cnm ama biraz ikna etmen lazımMalesef canımBu hafta sıkı tutucam kendimi.
Bennn varimmm kaptanimmmKIZLAR BU HAFTA KAÇAMAK YOK YARIŞMASI YAPALIM MI
SIFIR KAÇAMAK
YASAKLI ŞEYLERİ YİYEN ELENSİN VE ELENENLER HAFTAYA TAKIMIN LİSTE,MENÜ TAKİP VS İŞLERİYLE İLGİLENSİN CEZA OLARAK
İşte hayalimdeki eli masalı kaptanKIZLAR BU HAFTA KAÇAMAK YOK YARIŞMASI YAPALIM MI
SIFIR KAÇAMAK
YASAKLI ŞEYLERİ YİYEN ELENSİN VE ELENENLER HAFTAYA TAKIMIN LİSTE,MENÜ TAKİP VS İŞLERİYLE İLGİLENSİN CEZA OLARAK
Bennn varimmm kaptanimmm
İşte hayalimdeki eli masalı kaptan
KIZLAR BU HAFTA KAÇAMAK YOK YARIŞMASI YAPALIM MI
SIFIR KAÇAMAK
Ben de varım kaptanım harika fikirKIZLAR BU HAFTA KAÇAMAK YOK YARIŞMASI YAPALIM MI
SIFIR KAÇAMAK
B bayandipali cnm bugun erken çıkıcam seni bekliyorum listeyi paylaşmak için
:))) elimden geldiğince yardımcı olurum tabi. Ben bu hafta spora. Başlamaya niyetliyim ama ah iki çocukla pek zor oluyor bana pek vakit kalmıyor :) boylarımız yakın bak 4 cm fark var kilomuz da yakın bu şekilde beslenirsek yakın zamanda fıstık okuruz :)Cok guzel.. o zaman sana teklifle geleyim :)) tej basima asla motive olanayan ve kendimi tutamayan biriyim. benim boyum 72 kilom 65.5 gobegim var. Ozellikle paketli bir şey yiyecegum zaman gelip buraya yazayim. TUT beni. Yada sporlarimizi takip edelim ozel olarak sıkıştır beni..
Ben tabi ki varım --- kaçamak düşmanı --- :)KIZLAR BU HAFTA KAÇAMAK YOK YARIŞMASI YAPALIM MI
SIFIR KAÇAMAK
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2120Bütün grupların haftalık ortalamasına bakabildiğimiz bi sayfa var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?