Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menün güzel cnm
Hayırlı yolculuklar sakın diyeti boşlama sağlıklı şeylerden yemeğe çalış

Güzel cnm

Iyı akşamlar kızlar
Sabah omlet
6tane zeytın
1parca suzme peynır
Domates salatalık
Akşam
1dılım kıymalı borek
1kase corba
3tane cıg kofte
Salata
1.5 su

Akşam fazla geldi biraz bana suyu da fazlalaştırabilirsin

Aman dur cnm sakin ol oluyor arada bir insanız hep güzel geçmiyor sıkıldığımız daraldığımız anlar mutlaka oluyor bol bol dua et içini ferah tut cnm

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Çok şükür ben toparladım baya

Günaydın kaptanım
Çok şükür iyi diyelim iyi olalım inşallah kötü olmak istesek sorun çok ama takmamaya çalışarak geçiyor hayat :)

Toparlanmana sevindimm

Ben dün başladım spora bu hafta için mi yazarsın cnm :)
Evet Cuma - Cuma arası bi liste. Yazayım söyle de. Sıfır olmasından iyi dir
Dün ilk başta yanlış kişiyi etiketlemişim ondan kaptanım :)

İnşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız bebeğinizi ben yanlış etiketlemişim dün sizi
yaa gece okuyunca şoka girdim ben de. Dedim o zaman nasıl guruba geldi. Nasıl haberi yoktu. Kafamda deli sorular.

Dün gece regl oldum. Sinirim biraz geçti çok şükür. Hala can sıkıntım devam ediyo. Yaa bu hormonlar bizi bu kadar mahvetmek zorunda mıı

Diyet yapmıyorum diyorum ama tam düzene haftaya geçeceğim için normalde de gün içinde yediğim pek bişey yok havalar sıcak ne yesem çok geliyor suyu bol bol içmeye çalışıyorum dün mesela 3,5 litre su içtimm

Yazdım yazdım cnm dünkünü bugünde erken uyandım sabah işe gelmeden yaptım sporumu bir güzel akşamda yaparım yarın tam dk veririm :)

Ah ah maleseff bayağı mahfediyor gün içerisinde 100 çeşit hal alıyorum düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…