- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Benimde sanırım iki kilo kadar fazlam var ama aşırı dikkat ediyorum. En kısa sürede listeye girelimAyrildigim kiloma az kaldi. Listeye girerim insallah yakinda :)
A izinde misin? Ben seni mezun oldu sandim.Benimde sanırım iki kilo kadar fazlam var ama aşırı dikkat ediyorum. En kısa sürede listeye girelim
Koruma için cok cok fazlaBenim misafir gelince ipin ucu kaçtı maalesef sabah kahvaltıyı atmıştım resmini 1wasa 1omlet ikişer çatal domates salatalık üç zeytin yarım ceviz
Öğle 15:00 bi kepçe ezo gelin çorba 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
19:30 yarım dilim tb. Unundan kakaolu kek bi top dondurma
Bi çatal Diyarbakır'dan vbrma kadayıf
21:30 bi dilim pudingli bisküvili pasta
Su 3 litreyi geçmişimdir
Spor 2 saat yürüyüş
Öğleden sonra sapıtmışım felaket kendimden nefret ediyorum.
Cnm tartıldın mı kaç kilosunBitti kaptaniçem ne zaman listeye giribilirim geri
Akşamki yemek zaten geç olmus ekmek olmasaymıs keskeGüzel takımım iyi akşamlar
Sabah saat 8:00 sütlü kahve
Saat 10:00 4 küçük hurma
Saat 12:00 1.5 yumurtadan omlet,1 domates,1salatalık
Saat15:00 2 tabak yağsız mantar sote , 2 dilim ekmek
Saat19:00 yarım muz(küçük Muzun yarısı) yarım armut(Buda küçük bi armut) yarım mor erik
saat20:00 3 yk kadar güveç 1 dilim ekmek
Yok canim ayrildiktan sonra verdim kilo cuma tartilip bildirsem olur muKaç kilosun ayrıldığın kilodaysan hemen girebilirsin listeye yok değilsen önce free takılıp aldığını vermelisin
Kaptanim ben bu hafta bildirim yapamicam ya geçen hafta söylemiştim. Eve dönüşümüz haftaya salı malesefcnm bu iki gün ful dikkat etmen lazım
hatta perşembe detoks tarzı bile beslenebilirsin
artı istemiyorum bu hafta
Valla ağacından başında yemek çok tehlikeliymis. Bir daha tövbe.Bende tam diyecektim menüde öyle çok bişey yok ama incirlerr oo nasıl kalorilidir gerçi taze dalından koparıp bende yesem ne kadar yediğimin farkına varmazdım
Evet ya aslında yemeyecektim ama eşim geç geldi ona hazırlayınca kokusuna dayanamadım. Ya bide dün çok garip bi gündü vallahi dün o kadar çok diyeti bozmaya niyetlendim ki. Bozmamam hayretler uyandırdıAkşamki yemek zaten geç olmus ekmek olmasaymıs keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?