Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydinnm takiminn citir hatunlari
Sabah 1.5 dlm ekmek 1 yumurtabpeynir bol yesillikle kahvaltimi yaptimmm
Ekmek hakkim bitti bugun
Iglen 1 kase corba salata
Aksamada patlican yemehi salata yogurtttt haydi Bismillahhhh

Gunaydinnm takiminn citir hatunlari
Sabah 1.5 dlm ekmek 1 yumurtabpeynir bol yesillikle kahvaltimi yaptimmm
Ekmek hakkim bitti bugun
Iglen 1 kase corba salata
Aksamada patlican yemehi salata yogurtttt haydi Bismillahhhh

Hadi bakalım yarın bol eksili bir gün olsun :)

merhabalar
Evet menü yazıp çıkıyorum çünkü diyetle ilgili bir foruma girdim ve benim kilo takibim için yeterli olacağını düşündüm.Bunların dışında sanal ortamda çok fazla içimi açma taraftarı değilim,ismim cismim de önemli olmamalı . Yani sonuç olarak madem tanıyamadığınızdan şikayet ediyorsunuz benden buraya kadar ..Şimdiye kadar verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim.Size iyi kaynaşmalar

Kahvaltım bi kupa sade Türk kahvesi bi minik bisküvi 1 litre su içtim çıkana kadar.
Yanıma suyumu aldım havuza geldik. Çıkınca dişçiye gidicem. Ordan terziye gidip elbisemi alıcam. Ordan eve gelip son bi kez toz alıp halıları serip misafirlerimi bekliycem. Onlara yemek yatak vs derken akşama inşallah sağ kalırsam kaçamaksız günü bitiririm :)))

Düne göre artı 500 çıktım iki gündür tuvalete çıkmadım onun da etkisi var. O yüzden akşama iki form çayı bi kupaya koyup 5 dk bekleyip içicem wc sıkıntısına birebir. Direk ishal yapıyo beni deneyin derim

İnşallah cnm kolay gelsinn

Kizzz valla okurkennn ben yoruldummm ne kadar yogun bir hayatin varrrrr

Kizzz valla okurkennn ben yoruldummm ne kadar yogun bir hayatin varrrrr
Aslında çok durgun bi hayat bu hafta eşimin kuzeni evleniyor o yüzden şehir dışından gelenler yatılı misafir vs. Biraz koşturmaca oluyo haliyle. Çocukların kursu normalde okul döneminde hafta sonuydu yaz tatili sebebiyle haftaiçi koşturuyoruz bizim hayatın bi parçası oldu. İnşallah profesyonel olurlar da çabamız boşa gitmez. İki senedir anca büyük oğlum bugün paletli kulvara geçti. Sonrasında sitillerini öğrenip ileri düzeyde devam eder inşallah. Bizim maddi imkanlarımız el verdiği müddetçe devam etmek istiyorum. (Özel kurs olduğundan ayda 600₺ baya zorluyor ama çocuklar işte yapcak bişe yok )

Öğle yemeğim bi külah dondurma(küçük 1₺ lık)

Kızlar bugün
Saat 8:30 yarım kupa sütlü kahve
Saat 10:30 1 küçük muz
Saat 14:00 1 enerji içeceği
Saat 16:00 1 porsiyon pilavsız hindi kapama 2 dilim ekmek
Saat 19:30 1 kepçe çorba,4 yk et kavurma,salata,1 dikim ekmek olacak muhtemelen ama et ve ekmek konusu kesin değil
Spor da 25 dakika yürüyüş bandı(son 4 dakika kosu canım çıktı) 25 dakika ekiptik bisiklet (ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi:)) 25 dakika bisiklet toplam 75 dakika OnDeryaa canımcım

Kizlar nasilsiniz:)istanbulda bugun yagmur fenaydi.arabadaydim kurtuldum:)
OnDeryaa atom karincam napiyosun.hala zayifliyo musun kiz sen
sahgull kurallara uymayan varsa yardim ediyim asdfhjl:)))
Zerosima naptin kuzum nsl gidiyor hayat
Ve en tatli arkadaslarim herkes iyidir umarim.beni bu gruptan baska yer acmiyo.aranizda cok ozgur ve mutluymusum.zaten biliodmda bunu.bi kere daha anladm:)
Benim ilginc fikirlerimi falan bi tek burasi kaldiriyomus:)))
Seviyorum sizi.bu guzelliginiz hic bozulmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…