- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Gunaydinnm takiminn citir hatunlari
Sabah 1.5 dlm ekmek 1 yumurtabpeynir bol yesillikle kahvaltimi yaptimmm
Ekmek hakkim bitti bugun
Iglen 1 kase corba salata
Aksamada patlican yemehi salata yogurtttt haydi Bismillahhhh
erişteiki alan da düz. kontrol ettim düzlüğünü. leblebi de mi karbonhidrat. ekmekle dönüşümlü verdiydi. Ben de ona göre düşündüm. neyse bugün çorba salata yapayım akşam.
Insallah kaptanım elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ama iste kendi evinde olmayınca düzen sasıyor.tmm cnm sen aklımdasın sorun yok
ama haftaya eksi istiyorum mutlaka
Insallah kaptanım elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ama iste kendi evinde olmayınca düzen sasıyor.
merhabalarmelezgi
şimdi normal şartlarda yarın listeye girebiliyorsun
menülerini düzenli yazdın bu hafta
ancak genel anlamada katılımın çok çok az
sadece menü yazıp çıkıyorsun
yani biz seni daha tanıyamadık bile
liste sorumluluğunu kaldırabilirmisin bilemedim
oyüzden deneme süreni 1 hafta daha uzatıyorum ve takımla kaynaşmanı bekliyorum
merhabalar
Evet menü yazıp çıkıyorum çünkü diyetle ilgili bir foruma girdim ve benim kilo takibim için yeterli olacağını düşündüm.Bunların dışında sanal ortamda çok fazla içimi açma taraftarı değilim,ismim cismim de önemli olmamalı . Yani sonuç olarak madem tanıyamadığınızdan şikayet ediyorsunuz benden buraya kadar ..Şimdiye kadar verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim.Size iyi kaynaşmalar
Kahvaltım bi kupa sade Türk kahvesi bi minik bisküvi 1 litre su içtim çıkana kadar.
Yanıma suyumu aldım havuza geldik. Çıkınca dişçiye gidicem. Ordan terziye gidip elbisemi alıcam. Ordan eve gelip son bi kez toz alıp halıları serip misafirlerimi bekliycem. Onlara yemek yatak vs derken akşama inşallah sağ kalırsam kaçamaksız günü bitiririm :)))
Düne göre artı 500 çıktımiki gündür tuvalete çıkmadım onun da etkisi var. O yüzden akşama iki form çayı bi kupaya koyup 5 dk bekleyip içicem wc sıkıntısına birebir. Direk ishal yapıyo beni deneyin derim
Kizzz valla okurkennn ben yoruldummm ne kadar yogun bir hayatin varrrrrKahvaltım bi kupa sade Türk kahvesi bi minik bisküvi 1 litre su içtim çıkana kadar.
Yanıma suyumu aldım havuza geldik. Çıkınca dişçiye gidicem. Ordan terziye gidip elbisemi alıcam. Ordan eve gelip son bi kez toz alıp halıları serip misafirlerimi bekliycem. Onlara yemek yatak vs derken akşama inşallah sağ kalırsam kaçamaksız günü bitiririm :)))
Aslında çok durgun bi hayat bu hafta eşimin kuzeni evleniyor o yüzden şehir dışından gelenler yatılı misafir vs. Biraz koşturmaca oluyo haliyle. Çocukların kursu normalde okul döneminde hafta sonuydu yaz tatili sebebiyle haftaiçi koşturuyoruz bizim hayatın bi parçası oldu. İnşallah profesyonel olurlar da çabamız boşa gitmez. İki senedir anca büyük oğlum bugün paletli kulvara geçti. Sonrasında sitillerini öğrenip ileri düzeyde devam eder inşallah. Bizim maddi imkanlarımız el verdiği müddetçe devam etmek istiyorum. (Özel kurs olduğundan ayda 600₺ baya zorluyor ama çocuklar işte yapcak bişe yok )Kizzz valla okurkennn ben yoruldummm ne kadar yogun bir hayatin varrrrr
Öğle yemeğim bi külah dondurma(küçük 1₺ lık)
Can çekince bu sıcakta öyle bir geçer ki :)))O yemek yerine geçer mi kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?