- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.027
- 448
- 35
Ay sorma enerji içeceğini spor salonunda su bittiği için içtim ya. Ama söyle bişey var 250 lık şişesi 90 kalori sadece :) bide spor hocası arada içersem metabolizma hızlanır dedi. Ama benim o an sadece sıvıya ihtiyacım olduğundan içtim :)Enerji içeceği dışında iyi cnm
Ay sorma enerji içeceğini spor salonunda su bittiği için içtim ya. Ama söyle bişey var 250 lık şişesi 90 kalori sadece :) bide spor hocası arada içersem metabolizma hızlanır dedi. Ama benim o an sadece sıvıya ihtiyacım olduğundan içtim :)
Listede olmadigim icin gune cok dikkat etmedim canimDukanın yumruk harekatı var bi araştırsana. Canım.
Perşembe menüsü olmamış bence
Afiyet olsun. Kilo olmasın inşallah
O kadarrr sinirliyimmmkiiii su annn gunde 2 saate yakin spor yapiyorummm diyet yapiyoeummm ve vermek soyle dursun birde aliyorummmmm kendime aferinnnnnnn veriyorummmmmm
Listede olmadigim icin gune cok dikkat etmedim canim
Canım tahlil falan yaptırdın mı troidler d vitamini gibi benimde sürekli takıldı d vitamini yerlerde çıktı bu engel mesela bunun gibi şeyler. Bence bi vücut analizi yaptır derim. Vücudunda kilo vermeye engel bir şeyler olabilir. Belki yaptırmışsındır bilmiyorum bu durm insanın cnn çok sıkıor ama haklısınO kadarrr sinirliyimmmkiiii su annn gunde 2 saate yakin spor yapiyorummm diyet yapiyoeummm ve vermek soyle dursun birde aliyorummmmm kendime aferinnnnnnn veriyorummmmmm
Yedigime dikkat etmeye calisiyorum da persembe olduguna dikkat etmedim demek istedim :)Listeye girmek için dkkat etmelisin cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?