Yedigime dikkat etmeye calisiyorum da persembe olduguna dikkat etmedim demek istedim :)
Izne ayrildigim kilo 64.1
Bu hafta 65.3
En sin 3 ay once hepsine bakildi hic birsey yoktu kwnsimi hic kotude hissetmiyorum hani kansizlik d vitamini eksikligi zannetmiyorum olsunCanım tahlil falan yaptırdın mı troidler d vitamini gibi benimde sürekli takıldı d vitamini yerlerde çıktı bu engel mesela bunun gibi şeyler. Bence bi vücut analizi yaptır derim. Vücudunda kilo vermeye engel bir şeyler olabilir. Belki yaptırmışsındır bilmiyorum bu durm insanın cnn çok sıkıor ama haklısın
Ay kusura bakmayin dalup gitmisim. 8 de ve 10 da bildirim yapacaktim araya baska seylet girince unuttum. Demin bir baktim 12 ye geliyor amannniiinnn dedim.
65.3 um malesefsahgull her ceza kabulum
Hizlica yazicam diye sevincimi de yasayamadim tam 1.6 kilo vermisim bunu beni hic oturtmayan ogluslarima borcluyum herhalde
***3. Takım 528.Etap***
Kahverengi211: (65,1///%) 2.kez bildirimde bulunmadı, takım kurallarına uymadığından diskalifiye oldu
bayandipali : (59///%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
ciftligininhanımı : (56,9///%) bildirimde bulunmadı
Anneoldumben : ( 64,4/64/0,4/%0,62)
chentiq: (64,7/65,3/+0,6/%-0,93)
olvidos : (74,6/73/1,6/%2,14)
3.Takım ortalaması : % 0,305
Takım çok vasat.naapcaz böyle :'(
Neyse bugün kü menüm.
Sabah:
10:30 yarım kupa şekersiz Türk kahvesi
Eki Görüntüle 2026909
Ara: 12:45 pirinç patlağı 2 adet
14:00 form çay
Akşama kadar da acıkırsam salatalıkla geçirmeyi düşünüyorum. Elbise şimdi de çok bol geliyo 38 beden tam olurmuş aslında. Bayaa fark var potluk var. Ama göbeğim çıkmasın da ne olursa olsun. Akşama düğünde ne yiycem bende bilmiyom.
Şimdilik güzel geçiyo günüm açlık Yok. Moral iyi. Ütü dağ kadar. Mola verdim kendime.form Çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?