Vaayy çok iyi. Sana da yemek yarıyo desene. Bak düzenli yiyince veriyosun maşallah.Kolay gelsin cnm afiyet olsun benimde günüm iyi gidiyor inşallah bu haftayı da kolay atlatırım bugün lavaboya çıkamadım yoksa 2 kg bekliyordum ama 1,6 verebildim haftaya 53 olurum inşallah
Evet malaesef sorumsuz üyeler yüzündenTakım çok vasat.naapcaz böyle :'(
Neyse bugün kü menüm.
Sabah:
10:30 yarım kupa şekersiz Türk kahvesi
Eki Görüntüle 2026909
Ara: 12:45 pirinç patlağı 2 adet
14:00 form çay
Akşama kadar da acıkırsam salatalıkla geçirmeyi düşünüyorum. Elbise şimdi de çok bol geliyo 38 beden tam olurmuş aslında. Bayaa fark var potluk var. Ama göbeğim çıkmasın da ne olursa olsun. Akşama düğünde ne yiycem bende bilmiyom.
Şimdilik güzel geçiyo günüm açlık Yok. Moral iyi. Ütü dağ kadar. Mola verdim kendime.form Çay içiyorum
İnşallah yaaEvet malaesef sorumsuz üyeler yüzünden
Neyse haftaya daha iyi olcak izinden dönenlerde olcak
Tabi o 15 kilo gibi hızlıca gitmiyceğini biliyorum. Yavaş gidecek ama ben 60 olmalıyım 63 ü görünce daha bi hırslandımİnşallah yaa
Ben bişey sorcam kaptanım 60 olmak istiyorum artık kararım kesin. Listeye gireyim mi free mi devam edeyim.
Vaayy çok iyi. Sana da yemek yarıyo desene. Bak düzenli yiyince veriyosun maşallah.
Akşam iki çayı bi kupaya koymasaydım bende çıkmazdım kesin. Çok işe yarıyo bende
Evet kızlar son iş günüm artık daha fazla sizinle olucam ama tabi evimi yerleştirdikten sonra
İnşallah yaa
Ben bişey sorcam kaptanım 60 olmak istiyorum artık kararım kesin. Listeye gireyim mi free mi devam edeyim.
Hee doğru yaa. 6 ay kuralını unuttum. Zaten burdayım da dedim belki listeye de katkım olur diye geldi aklıma. Yoksa kurtulmuş değilsiniz. Başka kimim var kiSen mezun oldun ya cnm ilk 6 ay giremezsin listeye mecbur free takılırsın :)
Cnm listeyi paylaştık ama düzenleme yapıp ekliyorum bidaha bu saate kalma lütfen en geç 12sahgull benim kilomda 74.0 im.
Hee doğru yaa. 6 ay kuralını unuttum. Zaten burdayım da dedim belki listeye de katkım olur diye geldi aklıma. Yoksa kurtulmuş değilsiniz. Başka kimim var ki
Kilo verwn arkadaslarimi twbrikkk ediyorummm
Bendeee es etmiycem dedim sabah 3 yumurta hasladim birini sabah ikisini ogl3n yemegi olarak yedim
Sabah 1 yumurya 2 wasa peynir salata
Ogle 2 yumurta 1 kase yogurt 5 cig findik 3 kayisi
Aksamvpatlican yemegi salata yogurt
Spor 1 saat aerobik 1 saat yuruyusss
ben bu sabah spor yapıp tartıldım 20 dk eliptik yapmıştım.
Spordan önce mi sonra mı tartılmak gerek yani fark eder mi
birde dün gece yatmadan önce eliptik yapmıştım. Sabah tartımı etkilemiş midir.
Ayy ne çok soru sordum :))
vee bir tatlı dondurma da red edildi.
bir tane pop kek red edildi.
cuma diye de yemedim
afferim bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?