Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kolay gelsin cnm afiyet olsun benimde günüm iyi gidiyor inşallah bu haftayı da kolay atlatırım bugün lavaboya çıkamadım yoksa 2 kg bekliyordum ama 1,6 verebildim haftaya 53 olurum inşallah
Vaayy çok iyi. Sana da yemek yarıyo desene. Bak düzenli yiyince veriyosun maşallah.
Akşam iki çayı bi kupaya koymasaydım bende çıkmazdım kesin. Çok işe yarıyo bende

Evet malaesef sorumsuz üyeler yüzünden
Neyse haftaya daha iyi olcak izinden dönenlerde olcak

Evet malaesef sorumsuz üyeler yüzünden
Neyse haftaya daha iyi olcak izinden dönenlerde olcak
İnşallah yaa

Ben bişey sorcam kaptanım 60 olmak istiyorum artık kararım kesin. Listeye gireyim mi free mi devam edeyim.

İnşallah yaa

Ben bişey sorcam kaptanım 60 olmak istiyorum artık kararım kesin. Listeye gireyim mi free mi devam edeyim.
Tabi o 15 kilo gibi hızlıca gitmiyceğini biliyorum. Yavaş gidecek ama ben 60 olmalıyım 63 ü görünce daha bi hırslandım

Vaayy çok iyi. Sana da yemek yarıyo desene. Bak düzenli yiyince veriyosun maşallah.
Akşam iki çayı bi kupaya koymasaydım bende çıkmazdım kesin. Çok işe yarıyo bende

Su içmek spor yapmak ve ekmeği kesmek bende % 100 işe yarıyor

Evet kızlar son iş günüm artık daha fazla sizinle olucam ama tabi evimi yerleştirdikten sonra

Allah kolaylık versin cnm bende odamı boşaltıcam bu hafta sonra evi düzene koyup daha çok spora vakit ayırıcam çünkü bütün spor aletlerimi odama dizeceğim :)

Sen mezun oldun ya cnm ilk 6 ay giremezsin listeye mecbur free takılırsın :)
Hee doğru yaa. 6 ay kuralını unuttum. Zaten burdayım da dedim belki listeye de katkım olur diye geldi aklıma. Yoksa kurtulmuş değilsiniz. Başka kimim var ki

Kilo verwn arkadaslarimi twbrikkk ediyorummm
Bendeee es etmiycem dedim sabah 3 yumurta hasladim birini sabah ikisini ogl3n yemegi olarak yedim
Sabah 1 yumurya 2 wasa peynir salata
Ogle 2 yumurta 1 kase yogurt 5 cig findik 3 kayisi
Aksamvpatlican yemegi salata yogurt
Spor 1 saat aerobik 1 saat yuruyusss

ben bu sabah spor yapıp tartıldım 20 dk eliptik yapmıştım.
Spordan önce mi sonra mı tartılmak gerek yani fark eder mi
birde dün gece yatmadan önce eliptik yapmıştım. Sabah tartımı etkilemiş midir.
Ayy ne çok soru sordum :))

Gayet güzel cnm

Bence yapmadan tartıl ne olur ne olmaz akşamki eğer yaptıktan sonra çok su içtiysen ödem tutar öyle etki eder sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…