Muammarayi merak ettim baktim
Tam sevecegim tarzda bir seymis
Ayy kızlar benim bacaklar pert nasıl bir tutulmadır bu aman allahım
Ekmek de yedirtir. Hele tazeyseCevizli kırmızıbiberli acılı macılı bşey ev yapımı annem yeni yapmış illa tadına bak dedi ondan yedim onu da yoksa yemeye başlayınca çok gidiyor :)
Ekmek de yedirtir. Hele tazeyse
Allah yardımcınız olsun canım. Bizlik bişiy varsa her zaman yaparız biz burdayız cnm.Hem maddi hem manevi kötü günler geçiriyorum. Psikolojimiz berbat. Duanızda unutmayın. Menüleri inceledim. Dikkatimi çeken bişey olmadı. Bi tek - 1 litre su - o kendini bilir. Artıralım suları. Başka bi şey Yok. Haydi kolay gelsin
Hem maddi hem manevi kötü günler geçiriyorum. Psikolojimiz berbat. Duanızda unutmayın. Menüleri inceledim. Dikkatimi çeken bişey olmadı. Bi tek - 1 litre su - o kendini bilir. Artıralım suları. Başka bi şey Yok. Haydi kolay gelsin
Sporda biynunuza mutlaka havlu koyunn benimkide direk tutuluyor fitik varGeçmiş olsun cnm spordan hep benim de boynum tutulmuş çok acıyor bir kendime gelemedim nasıl günler geçiriyorum bende bilmiyorum cidden
Cok teşekkürlerManuuu kusursuzzzz masallah
Hem maddi hem manevi kötü günler geçiriyorum. Psikolojimiz berbat. Duanızda unutmayın. Menüleri inceledim. Dikkatimi çeken bişey olmadı. Bi tek - 1 litre su - o kendini bilir. Artıralım suları. Başka bi şey Yok. Haydi kolay gelsin
AnlAtmak istersen dinlerizHem maddi hem manevi kötü günler geçiriyorum. Psikolojimiz berbat. Duanızda unutmayın. Menüleri inceledim. Dikkatimi çeken bişey olmadı. Bi tek - 1 litre su - o kendini bilir. Artıralım suları. Başka bi şey Yok. Haydi kolay gelsin
Birde 4 yaşında daha ://Menü güzel cnm
Allah yardımcın olsun kızınla da inş düzelir sıkıntılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?