Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugun menum
Sabah
1 kase musli
Ara muz
Ogle
3 kasik turlu 2 wasa
Ara seftali
Aksam
Yagsiz Salata, 2 dlm kek, cay
Su 1.5 lt

Bayanlar Günaydın.

Her sabah, aksam eve gecince menu yazayim diyorum, aksam olunca o hengamenin ve yorgunlugun icinde boguluyorum. Motivemi kaybettim. Bir turlu regl olamadim. Onun stresini yasiyorum. En son tarihimi yanlis isaretledigimi ummaktan baska yapacagim bir sey yok. Kaptanim ne onerirsin? Motivem gelene kadar free listede mi takilsam. Bu gidisle ben ortalamayi dusururum. Tartida bir sey goremedikce yiyorum.

Ptesi

Sabah: yarim simit ile peynir
Ogle: yok
Aksam: yesil fasulye az pilaki koz patlıcan salatasi mercimek corbasi

Sali

Sabah: 1 kucuk Biber dolmasi
Ara: yarim simit yarim acma yedim.
Ogle: 2 biber dolmasi birqz makarna bol yogurt ve tarhana corbasi
Aksam: ekmek arasi köfte
Spor: dinlenmeli trekking 2 yada 3 saat

Carsamba

Sabah: 1 kase bugday gevregi
Ogle: karniyarik cacik pilav
Ara: uzum
Aksam: 1 kase eristeli mercimek corbasi 2 kucuk biber dolmasi 2 kucuk kofte cacik 3 kasik da pilaki

Ne yapmaliyim bilemiyorum ya. Keske bir duzenim olsa ve ne pahasina olursa olsun o duzeni koruyabilsem...

Doktor zor bi çocuk yapı olarak ilerde çok ciddi sorunlar yaşarsınız sesi. Hiç söz dinlemiyor hele dışardan insanların yanında tamamen değişiyor şımarık asi bi tip olup çıkıyor. 4 yaşında ama benim 15 yılımı yedi resmen. Doktor hakiöiyet kurman lazım dedi de. Babasıyla beraber gideceğiz tahminen uzun bi süreç olacak bakalım hayırlısı.

Kolaylıklar diliyorum sana,biraz zor bir evre olabılır ama herşey zamanla yoluna girer merak etme

Maalesef seni çok iyi anlıyorum. Büyük oğlumla öyle uğraşıyorum bende. 3 yaşından beri. 2 yaşına kadar hiç bi sorun yoktu. Kardeşi olunca değişti. Asileşti hiperaktivite dikkat eksikliği ana sınıfında da disleksi olduğunu öğrendik. İlaç terapi herşeyi denedik. Saldırganlığı %80 geçti. Isırması tamamen bitti çok şükür. (Kardeşinin sırtından et koparmışlığı var. Şade o da değil yastık kıyafet herşeyi ısırıyordu )
3 ana okulu değişti(birinden kovuldu) 2'de ilk okul değişti. Henüz 8 yaşına yeni girdi. Öğretmenleri o çocuk canlı bomba diyormuş arkamızdan. Ben pes etmedim sürekli çabaladım. Psikolojim berbat oldu sinirlerim yıprandı ama büyük ölçüde başardığıma inanıyorum. 2. Sınıfta biraz daha uyumlu ve istekli olur umarım artık okuldan şikayet gelmez. Anneye büyük görev düşüyo sakin ve sağlam kalabilmen çok önemli. Kuralların varsa geri adım atmayacaksın ne olursa olsun. Sana kolaylıklar diliyorum.

Yaa biz çocukken yoktu böyle şeyler

allah kolaylık versin canım benimde 3,5 yaşında kızım var bizimde yemek yememe gibi problemimiz var her akşam bir kargaşa.
Allahım acılarını göstermesin Amin. Herşey yoluna girer bir gün inşallah sabırlı olmak gerek galiba

Menum sbah yulaf lapasiii
Ara 1 bardak kahve 4 kucuk erik
Ogle 2 wasa peynir yarim yumurta
Aksam kabak ve biber firinda pisirdim yogurtladim 2 dlm ekmek
Spor daha yapmadmmm dizimi fazla zorlamisim agriyor karin kol sirt calisicam bugun

Güzel menü cnm

Iyi aksamlar kizlar:) menüm
Sabah
3 küçük incir( ceviz kadar)
3 böğürtlen
1 haş yumurta
2 dilim peynir
Sal-dom
Akşam
1.5 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 3 lt yi bulur

Menüler güzel kızlar

Simitler açmalar olmasa o kadar kötü değil menülerin şu an suraksama olabilir bir haftadır dikkat etmeme rağmen bende verememişim gram sinirim bozuluyor ama bırakmak yok

Allah kolaylık versin cnm

Günaydınn kızlar tartı öncesi son gün hadi bakalım yarın güzel sonuçlar görelim :)

Dünkü menüm,

Saat 9,00
2 tane taze kayısı

Saat 11,00
1 bardak biberiyeli kayısı çayı

Saat 13,00
1 domates
2 salatalık
Yarım Biber
1 konserve ton balığı ile sadece pulbiber ve az tuz karıştırıp yedim

Saat 20,30
2 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Biraz yeşil biber
3-4 tane üzüm
Biraz sahanda yumurta

2 litre su 2,5ta olabilir

30 dk yürüyüş OnDeryaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…