Sorun ne canim?Birde 4 yaşında daha ://
Hayirdir kaptanimSeviyorum sizi
Doktor zor bi çocuk yapı olarak ilerde çok ciddi sorunlar yaşarsınız sesi. Hiç söz dinlemiyor hele dışardan insanların yanında tamamen değişiyor şımarık asi bi tip olup çıkıyor. 4 yaşında ama benim 15 yılımı yedi resmen. Doktor hakiöiyet kurman lazım dedi de. Babasıyla beraber gideceğiz tahminen uzun bi süreç olacak bakalım hayırlısı.Sorun ne canim?
Kolaylıklar diliyorum sana,biraz zor bir evre olabılır ama herşey zamanla yoluna girer merak etmeDoktor zor bi çocuk yapı olarak ilerde çok ciddi sorunlar yaşarsınız sesi. Hiç söz dinlemiyor hele dışardan insanların yanında tamamen değişiyor şımarık asi bi tip olup çıkıyor. 4 yaşında ama benim 15 yılımı yedi resmen. Doktor hakiöiyet kurman lazım dedi de. Babasıyla beraber gideceğiz tahminen uzun bi süreç olacak bakalım hayırlısı.
Maalesef seni çok iyi anlıyorum. Büyük oğlumla öyle uğraşıyorum bende. 3 yaşından beri. 2 yaşına kadar hiç bi sorun yoktu. Kardeşi olunca değişti. Asileşti hiperaktivite dikkat eksikliği ana sınıfında da disleksi olduğunu öğrendik. İlaç terapi herşeyi denedik. Saldırganlığı %80 geçti. Isırması tamamen bitti çok şükür. (Kardeşinin sırtından et koparmışlığı var. Şade o da değil yastık kıyafet herşeyi ısırıyordu )Doktor zor bi çocuk yapı olarak ilerde çok ciddi sorunlar yaşarsınız sesi. Hiç söz dinlemiyor hele dışardan insanların yanında tamamen değişiyor şımarık asi bi tip olup çıkıyor. 4 yaşında ama benim 15 yılımı yedi resmen. Doktor hakiöiyet kurman lazım dedi de. Babasıyla beraber gideceğiz tahminen uzun bi süreç olacak bakalım hayırlısı.
allah kolaylık versin canım benimde 3,5 yaşında kızım var bizimde yemek yememe gibi problemimiz var her akşam bir kargaşa.Doktor zor bi çocuk yapı olarak ilerde çok ciddi sorunlar yaşarsınız sesi. Hiç söz dinlemiyor hele dışardan insanların yanında tamamen değişiyor şımarık asi bi tip olup çıkıyor. 4 yaşında ama benim 15 yılımı yedi resmen. Doktor hakiöiyet kurman lazım dedi de. Babasıyla beraber gideceğiz tahminen uzun bi süreç olacak bakalım hayırlısı.
Evet canımbenim listeye girmem için izne ayrıldığım tam kiloda mı olmam gerekiyor acaba
Menum sbah yulaf lapasiii
Ara 1 bardak kahve 4 kucuk erik
Ogle 2 wasa peynir yarim yumurta
Aksam kabak ve biber firinda pisirdim yogurtladim 2 dlm ekmek
Spor daha yapmadmmm dizimi fazla zorlamisim agriyor karin kol sirt calisicam bugun
Sporda biynunuza mutlaka havlu koyunn benimkide direk tutuluyor fitik var
Iyi aksamlar kizlar:) menüm
Sabah
3 küçük incir( ceviz kadar)
3 böğürtlen
1 haş yumurta
2 dilim peynir
Sal-dom
Akşam
1.5 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 3 lt yi bulur
Kızlar menüm
Sabah;peynir, 5 zeytin,kavun,salatalık,domates,iki ceviz
Ögle;tavuk ızgara,salata
Ara;bir wasa
Akşam;bir tavuk but fırında,iki dilim patates,yarım cacık,iki kaşık pilav
Bir saat yürüyüş,2.5 lt su
İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah.
İki dilim peynir
Bir yeşil biber
Bir dilim tam buğday ekmeği
Ara Türk kahvesi
Öğle
5 yk kadar et sote
Bir kase cacık
Bir orta boy şeftali
Ara Türk kahvesi
Ara bir salatalık
Bir parça ceviz
Akşam yok spor istahimi kesiyor
3 lt su
Saat 8 kahve
Saat 12 bir avuç form kuruyemiş
Saat 13:30 ızgarada tavuk kalça domates biber
Saat 15:00 2 minicik kıtır şeftali
Saat 20 bir avuç form kuruyemiş
Birde 70 dk spor var CAnımOnDeryaa yürüyüş+fitness
Sağolun kızlar derdimin manevi- psikolojik kısmı düzeldi çok şükür. Maddi kısmı da Allah büyük dua edip beklemekten başka çaremiz Yok ona.
Menüm ise.
Kahvaltı: 9:30 bi haşlanmış yumurta bi zeytin. Çeyrek domates birkaç çatal peynir
Öğle 2: bi tabak yoğurtlu makarna
Akşam : 20:30 az tabak (3kaşık ) fırında kabak patlıcan biber soğan pişirdim sulu yemek gibi. 1 kaşık makarna 1 kaşık kuşbaşı et.
22:00 Türk kahvesi
Su : 3 litre
Spor Yok (temizlik var)
Bugun menum
Sabah
1 kase musli
Ara muz
Ogle
3 kasik turlu 2 wasa
Ara seftali
Aksam
Yagsiz Salata, 2 dlm kek, cay
Su 1.5 lt
Bayanlar Günaydın.
Her sabah, aksam eve gecince menu yazayim diyorum, aksam olunca o hengamenin ve yorgunlugun icinde boguluyorum. Motivemi kaybettim. Bir turlu regl olamadim. Onun stresini yasiyorum. En son tarihimi yanlis isaretledigimi ummaktan baska yapacagim bir sey yok. Kaptanim ne onerirsin? Motivem gelene kadar free listede mi takilsam. Bu gidisle ben ortalamayi dusururum. Tartida bir sey goremedikce yiyorum.
Ptesi
Sabah: yarim simit ile peynir
Ogle: yok
Aksam: yesil fasulye az pilaki koz patlıcan salatasi mercimek corbasi
Sali
Sabah: 1 kucuk Biber dolmasi
Ara: yarim simit yarim acma yedim.
Ogle: 2 biber dolmasi birqz makarna bol yogurt ve tarhana corbasi
Aksam: ekmek arasi köfte
Spor: dinlenmeli trekking 2 yada 3 saat
Carsamba
Sabah: 1 kase bugday gevregi
Ogle: karniyarik cacik pilav
Ara: uzum
Aksam: 1 kase eristeli mercimek corbasi 2 kucuk biber dolmasi 2 kucuk kofte cacik 3 kasik da pilaki
Ne yapmaliyim bilemiyorum ya. Keske bir duzenim olsa ve ne pahasina olursa olsun o duzeni koruyabilsem...
Doktor zor bi çocuk yapı olarak ilerde çok ciddi sorunlar yaşarsınız sesi. Hiç söz dinlemiyor hele dışardan insanların yanında tamamen değişiyor şımarık asi bi tip olup çıkıyor. 4 yaşında ama benim 15 yılımı yedi resmen. Doktor hakiöiyet kurman lazım dedi de. Babasıyla beraber gideceğiz tahminen uzun bi süreç olacak bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?