Uff sanirim benim halim de boyle olacak kucuk kizim 2 yasinda ve simdiden teror estiriyor.Doktor zor bi çocuk yapı olarak ilerde çok ciddi sorunlar yaşarsınız sesi. Hiç söz dinlemiyor hele dışardan insanların yanında tamamen değişiyor şımarık asi bi tip olup çıkıyor. 4 yaşında ama benim 15 yılımı yedi resmen. Doktor hakiöiyet kurman lazım dedi de. Babasıyla beraber gideceğiz tahminen uzun bi süreç olacak bakalım hayırlısı.
Ay canım yaaa neler diyorsun Allah yardım etsin. Bizim de o boyutta olmasa da doktorun dediği bu zorluklar katlanarak devam edecek şimdiden önlem almam size fayda eder. Ama ailecek gelmelisiniz seanslara baba da bu işe karar vermeden olmaz dedi. 4-5 hafta sonra ailecek gidicez bakalımMaalesef seni çok iyi anlıyorum. Büyük oğlumla öyle uğraşıyorum bende. 3 yaşından beri. 2 yaşına kadar hiç bi sorun yoktu. Kardeşi olunca değişti. Asileşti hiperaktivite dikkat eksikliği ana sınıfında da disleksi olduğunu öğrendik. İlaç terapi herşeyi denedik. Saldırganlığı %80 geçti. Isırması tamamen bitti çok şükür. (Kardeşinin sırtından et koparmışlığı var. Şade o da değil yastık kıyafet herşeyi ısırıyordu )
3 ana okulu değişti(birinden kovuldu) 2'de ilk okul değişti. Henüz 8 yaşına yeni girdi. Öğretmenleri o çocuk canlı bomba diyormuş arkamızdan. Ben pes etmedim sürekli çabaladım. Psikolojim berbat oldu sinirlerim yıprandı ama büyük ölçüde başardığıma inanıyorum. 2. Sınıfta biraz daha uyumlu ve istekli olur umarım artık okuldan şikayet gelmez. Anneye büyük görev düşüyo sakin ve sağlam kalabilmen çok önemli. Kuralların varsa geri adım atmayacaksın ne olursa olsun. Sana kolaylıklar diliyorum.
Yaa biz çocukken yoktu böyle şeyler
Ya görümcem de götürdü aynı doktora. Aslında tuvalet problemi için götürmüştü ama altından neler çıktı tahmin edemezsin. Ve iki çocuk götürdükten sonra anladım ki sanırım güncel hayatta her çocuğun gitmesi lazım. Önceden tepkiliydim gitmek için simdi diyorum ki keşke 1 sene önce gitseymişimallah kolaylık versin canım benimde 3,5 yaşında kızım var bizimde yemek yememe gibi problemimiz var her akşam bir kargaşa.
Allahım acılarını göstermesin Amin. Herşey yoluna girer bir gün inşallah sabırlı olmak gerek galiba
SAğolasın canım keşke 1 sene çnce başlasaymışım diyorum ki geçen sene bu kadar da değildi. Doktor bunu çığ başlangıcı gibi düşün ve çığ giderek büyüyecek önlem almazsan dediUff sanirim benim halim de boyle olacak kucuk kizim 2 yasinda ve simdiden teror estiriyor.Allah kolaylik versin
Aslında bir ara düşündüm dr gitmeyi çünkü ben çalışyorum. Çocuk akşam eve geldiğinde saldırgan ara ara vurmaya eğilimli birşeyi yaptırmak istediğinde bağırıyor falan. Biz de gündüz görmüyoruz diye vicdanen her dediğini yapmaya çalıştıkça bizi kullanıyor özellikle beni. Bu aralara biraz daha sakin gibi. Bu eylülde kreşe başlıcak o zaman ne yapar hiçbir fikrim yok. Dediğin gibi biraz daha gözlemleyip gitmek gerek galiba bi dr ile e-mail üzerinden konuşmuştum. Düzelir diye beklemeyin.katlanarak artar bu öfke ve şiddet demişti bana bakalım hayırlısı artık.Ya görümcem de götürdü aynı doktora. Aslında tuvalet problemi için götürmüştü ama altından neler çıktı tahmin edemezsin. Ve iki çocuk götürdükten sonra anladım ki sanırım güncel hayatta her çocuğun gitmesi lazım. Önceden tepkiliydim gitmek için simdi diyorum ki keşke 1 sene önce gitseymişim
Aynen canım doktor dedi ki bu çocuk seni çok yorar. Dedim ZAten yordu hocam. Bu daha hiç birşey şu an bi beklentiniz Yok çünkü aöa birinci sınıfa başlayınca iki katına çıkacak çünkü yazmayı okumayı öğrenmesi gerekecek dedi. Şimdiden başlayalım dedi. Mesela görümcemin kızına böyle ciddi seyler söylemedi yaşı kadar olgunlaşmamış sesi sadeceAslında bir ara düşündüm dr gitmeyi çünkü ben çalışyorum. Çocuk akşam eve geldiğinde saldırgan ara ara vurmaya eğilimli birşeyi yaptırmak istediğinde bağırıyor falan. Biz de gündüz görmüyoruz diye vicdanen her dediğini yapmaya çalıştıkça bizi kullanıyor özellikle beni. Bu aralara biraz daha sakin gibi. Bu eylülde kreşe başlıcak o zaman ne yapar hiçbir fikrim yok. Dediğin gibi biraz daha gözlemleyip gitmek gerek galiba bi dr ile e-mail üzerinden konuşmuştum. Düzelir diye beklemeyin.katlanarak artar bu öfke ve şiddet demişti bana bakalım hayırlısı artık.
İnşallah en kısa sürede fayda görürsün canımAynen canım doktor dedi ki bu çocuk seni çok yorar. Dedim ZAten yordu hocam. Bu daha hiç birşey şu an bi beklentiniz Yok çünkü aöa birinci sınıfa başlayınca iki katına çıkacak çünkü yazmayı okumayı öğrenmesi gerekecek dedi. Şimdiden başlayalım dedi. Mesela görümcemin kızına böyle ciddi seyler söylemedi yaşı kadar olgunlaşmamış sesi sadece
Yok canım çocuklar olula başlayınca düşünüyorumİnşallah en kısa sürede fayda görürsün canım
çalışıyor musun
Aynen cnm artıda olmaman lazımbenim listeye girmem için izne ayrıldığım tam kiloda mı olmam gerekiyor acaba
HarikaKızlar menüm
Sabah;peynir,5 zeytin,kavun,bir dilim kızarmış ekmek
Ögle;mercimek çorbası,bir dilim ekmek
Ara;5 çiğ fındık,ayran,bir wasa
Akşam;yarımdan az taze fasulye,iki kaşık pilav
3 lt su
Cnm sen listeye daha yeni girdin dur bakalım noldu hemen mıotiven kaybolduBayanlar Günaydın.
Her sabah, aksam eve gecince menu yazayim diyorum, aksam olunca o hengamenin ve yorgunlugun icinde boguluyorum. Motivemi kaybettim. Bir turlu regl olamadim. Onun stresini yasiyorum. En son tarihimi yanlis isaretledigimi ummaktan baska yapacagim bir sey yok. Kaptanim ne onerirsin? Motivem gelene kadar free listede mi takilsam. Bu gidisle ben ortalamayi dusururum. Tartida bir sey goremedikce yiyorum.
Ptesi
Sabah: yarim simit ile peynir
Ogle: yok
Aksam: yesil fasulye az pilaki koz patlıcan salatasi mercimek corbasi
Sali
Sabah: 1 kucuk Biber dolmasi
Ara: yarim simit yarim acma yedim.
Ogle: 2 biber dolmasi birqz makarna bol yogurt ve tarhana corbasi
Aksam: ekmek arasi köfte
Spor: dinlenmeli trekking 2 yada 3 saat
Carsamba
Sabah: 1 kase bugday gevregi
Ogle: karniyarik cacik pilav
Ara: uzum
Aksam: 1 kase eristeli mercimek corbasi 2 kucuk biber dolmasi 2 kucuk kofte cacik 3 kasik da pilaki
Ne yapmaliyim bilemiyorum ya. Keske bir duzenim olsa ve ne pahasina olursa olsun o duzeni koruyabilsem...
Karin kaslarim o kadar kotu ki hic yapamiyorum plank falanEki Görüntüle 2029411
Ben direk 1 dk başladım ama. Bakalım artırabilecek miyim hep böyle mi kalcak. İnşallah bırakmam :)))
O 1 dakikayı nasıl tamamladım bir de bana sorKarin kaslarim o kadar kotu ki hic yapamiyorum plank falan
1 dk zorlamadiysa iyi de, 20 sn zaten nedir 3set falan yapiliyodur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?