Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Uff sanirim benim halim de boyle olacak kucuk kizim 2 yasinda ve simdiden teror estiriyor. Allah kolaylik versin

Ay canım yaaa neler diyorsun Allah yardım etsin. Bizim de o boyutta olmasa da doktorun dediği bu zorluklar katlanarak devam edecek şimdiden önlem almam size fayda eder. Ama ailecek gelmelisiniz seanslara baba da bu işe karar vermeden olmaz dedi. 4-5 hafta sonra ailecek gidicez bakalım

Ya görümcem de götürdü aynı doktora. Aslında tuvalet problemi için götürmüştü ama altından neler çıktı tahmin edemezsin. Ve iki çocuk götürdükten sonra anladım ki sanırım güncel hayatta her çocuğun gitmesi lazım. Önceden tepkiliydim gitmek için simdi diyorum ki keşke 1 sene önce gitseymişim

Uff sanirim benim halim de boyle olacak kucuk kizim 2 yasinda ve simdiden teror estiriyor. Allah kolaylik versin
SAğolasın canım keşke 1 sene çnce başlasaymışım diyorum ki geçen sene bu kadar da değildi. Doktor bunu çığ başlangıcı gibi düşün ve çığ giderek büyüyecek önlem almazsan dedi

Aslında bir ara düşündüm dr gitmeyi çünkü ben çalışyorum. Çocuk akşam eve geldiğinde saldırgan ara ara vurmaya eğilimli birşeyi yaptırmak istediğinde bağırıyor falan. Biz de gündüz görmüyoruz diye vicdanen her dediğini yapmaya çalıştıkça bizi kullanıyor özellikle beni. Bu aralara biraz daha sakin gibi. Bu eylülde kreşe başlıcak o zaman ne yapar hiçbir fikrim yok. Dediğin gibi biraz daha gözlemleyip gitmek gerek galiba bi dr ile e-mail üzerinden konuşmuştum. Düzelir diye beklemeyin.katlanarak artar bu öfke ve şiddet demişti bana bakalım hayırlısı artık.

Aynen canım doktor dedi ki bu çocuk seni çok yorar. Dedim ZAten yordu hocam. Bu daha hiç birşey şu an bi beklentiniz Yok çünkü aöa birinci sınıfa başlayınca iki katına çıkacak çünkü yazmayı okumayı öğrenmesi gerekecek dedi. Şimdiden başlayalım dedi. Mesela görümcemin kızına böyle ciddi seyler söylemedi yaşı kadar olgunlaşmamış sesi sadece

İnşallah en kısa sürede fayda görürsün canım
çalışıyor musun

Iyi aksamlar kizlar:) menüm
Sabah
Yarım kocan haş mısır
1 has yumurta
2 dilim peynir
Sal-dom
Öğle
1 sb yoğurt 2 incir 5 böğürtlen 1 salatalık 3 sap maydanozu blendirdan çekip smothie yaptım
Ara
5 böğürtlen
10 çiğ yer fıstığı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Yarım kase yoğurt
5-6 tane çiğ yer fıstığı
Su 2.5 lt

Sabah kahvaltım 10:30 2 dilim ekmek 5 zeytin iki üç çatal peynir yağ bal reçel salça (sürdüm yedim )
Öğle Yok
Akşam : 17:30 bi dolu kase neskuik toplarını yedim çerez gibi. Bitki çayı üç beş petibör bandım yedim
Şimdi de pişmanlık hat safhada çıktım yürüyüşe. Deli dana gibi yürüyom ter içinde kaldım

Kızlar menüm

Sabah;peynir,5 zeytin,kavun,bir dilim kızarmış ekmek

Ögle;mercimek çorbası,bir dilim ekmek

Ara;5 çiğ fındık,ayran,bir wasa

Akşam;yarımdan az taze fasulye,iki kaşık pilav

3 lt su

Kızlar menüm

Sabah;peynir,5 zeytin,kavun,bir dilim kızarmış ekmek

Ögle;mercimek çorbası,bir dilim ekmek

Ara;5 çiğ fındık,ayran,bir wasa

Akşam;yarımdan az taze fasulye,iki kaşık pilav

3 lt su
Harika
Harika'dan öte gidersek az

Cnm sen listeye daha yeni girdin dur bakalım noldu hemen mıotiven kayboldu
Menünde hiç diyete uygun değil

Kızlar sporum kaç dk bilmiyorum hiç saate bakmamışım yürürken ama 3.5 km yürümüşüm. Bide eve gelip çocukları yıkayıp yatırdım egzersiz yaptım 15 dk. Bugün 30day plank challenge başladım 1+1 dk yaptım. Bişey sorcam günde bi kez mi yapılıyor bu hareket ben sabah ve akşam yapayım diyorum da

Ben direk 1 dk başladım ama. Bakalım artırabilecek miyim hep böyle mi kalcak. İnşallah bırakmam :)))

Karin kaslarim o kadar kotu ki hic yapamiyorum plank falan
1 dk zorlamadiysa iyi de, 20 sn zaten nedir 3set falan yapiliyodur heralde
O 1 dakikayı nasıl tamamladım bir de bana sor
Bacaklarımdan her yerimden ter fışkırdı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…