Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Seni tanimiyorum canim iki cocuklular kulubune hos geldin demek istedim

Tamamdır:) el birliğiyle kurtulalım şu rehavetten

Iyi akşamlar:) menüm
Sabah
Peynirli otlu omlet
3-4 yk lor peyniri
Sal-dom
2 tam ceviz
Öğle
1 kupa sütlü kahve
10-15 yer fıstığı
3 kuru hurma
Akşam
6 yk taze fasulye
1 kase ayran aşı çorbası
Su 2.5 lt olur büyük ihtimalle

Ne guzel bir bekleyis bende 2 ay once 2. Cocugumu kucagima aldim 2 oglus var bendede zor tabi ama amac gun tuketmek degilmi buyuyorlar hic dusunme cok cok guzel allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Seni tanimiyorum canim iki cocuklular kulubune hos geldin demek istedim
Eskiden takımdaydım ama planladığımdan 6 ay önce hamile kaldım ve ayrılmak durumunda kaldım. 2 ayda 7 8 kilo verdim iyi gidiyordu ama... artık doğumdan sonra devam inşallah :) teşekkür ederim umarım gözümü korkuttukları kadar değildir

Ne guzel bir bekleyis bende 2 ay once 2. Cocugumu kucagima aldim 2 oglus var bendede zor tabi ama amac gun tuketmek degilmi buyuyorlar hic dusunme cok cok guzel allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Teşekkür ederim benim de 2. Kızım olacak nasipse. Tek çocuk hiç çocuk asıl 2. Doğsun filan diyorlar

Bayanlar bugun benim dogumgunum esim ozel birseyler yapmis tabi pastada yaptirmis yemesem kirilir ama hic istemiyorum yemeyi offf oooof
Yani yemesen kesin kırılır benim eşim de bozulur böyle durumlara. O yüzden belki bi parçacık yiyip yarın biraz daha dikkat etsen:)

Bayanlar bugun benim dogumgunum esim ozel birseyler yapmis tabi pastada yaptirmis yemesem kirilir ama hic istemiyorum yemeyi offf oooof
Canım ben özel günlerde hiç dikkat etmiyorum. Size kötü örnek olmak istemem ama o günün tadını çıkarıyorum herşeyden de yiyorum akşam da bi bekunis içtim mi hiç bi sorun kalmıyor onlar yerleşemeden yolluyorum biyere

Teşekkür ederim benim de 2. Kızım olacak nasipse. Tek çocuk hiç çocuk asıl 2. Doğsun filan diyorlar
Aynen canım iki oğlan annesiyim huni tepede geziyorum.
Ama iyi ki iki taneler çok mutluyuz.

Valla bende bugün sabah öğle akşam karıştı tüm yediklerimi yazayım en iyisi :)
Kahve , 2 salatalık ,1 erik, 1 burger king tender crispy (648 kalori)

Günaydınlar
Dünkü menüm
Sabah
3-4 ceviz
1 salatalık

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Çiftlik kebabı sadece 5-6 çatal etlerinden
1 kase cacık
1 dilim ekmek
1 şeftali

Ara
Nescafe (sade)

Ara
1 salatalık

Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
3-4 çatal börülce tarator

3,5 lt su
30 dk fitnes
45 dk yürüyüş
45 dk eliptik

Toplam 120 dk spor OnDeryaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…