Seni tanimiyorum canim iki cocuklular kulubune hos geldinSelammmne güzel sayfalar ilerlemiş yeni isimler var. Bi selam vermek istedim sabırsızlıkla bekliyorum kızımı kucağıma almayı ve aranıza dönmeyi :) umarım 2 çocuklu hayat herkesin bahsettiği kadar zor değildir. Kilo veren hedefe yaklaşan tüüüm 3. Takım üyelerine tebrikler 8.6 kilo aldım bu arada ama 77 ile hamile kalınca... herkese kolaylıklar bol eksili ve enerjik günler
Tamamdır:) el birliğiyle kurtulalım şu rehavettenBu hafta düşürmüyoruz mativasyonu hepimiz geri kazanıcaz ama bunun için katılım şart az katılım yapanları uyaracağım 5 msj dışına çıkan olursa da uyarıcam hani bir gün işi olur yazamaz anlarım ama ikinci gün mutlaka 5ten fazla msj istiyorum cumadan sonra msjları da sayacam haftada en az 35 msjın altına düşen olursa ona da güle güle deriz :)
Ne guzel bir bekleyis bende 2 ay once 2. Cocugumu kucagima aldim 2 oglus var bendede zor tabi ama amac gun tuketmek degilmi buyuyorlar hic dusunme cok cok guzel allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahSelammmne güzel sayfalar ilerlemiş yeni isimler var. Bi selam vermek istedim sabırsızlıkla bekliyorum kızımı kucağıma almayı ve aranıza dönmeyi :) umarım 2 çocuklu hayat herkesin bahsettiği kadar zor değildir. Kilo veren hedefe yaklaşan tüüüm 3. Takım üyelerine tebrikler 8.6 kilo aldım bu arada ama 77 ile hamile kalınca... herkese kolaylıklar bol eksili ve enerjik günler
Eskiden takımdaydım ama planladığımdan 6 ay önce hamile kaldım ve ayrılmak durumunda kaldım. 2 ayda 7 8 kilo verdim iyi gidiyordu ama... artık doğumdan sonra devam inşallah :) teşekkür ederim umarım gözümü korkuttukları kadar değildirSeni tanimiyorum canim iki cocuklular kulubune hos geldindemek istedim
Teşekkür ederimNe guzel bir bekleyis bende 2 ay once 2. Cocugumu kucagima aldim 2 oglus var bendede zor tabi ama amac gun tuketmek degilmi buyuyorlar hic dusunme cok cok guzel allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Yani yemesen kesin kırılır benim eşim de bozulur böyle durumlara. O yüzden belki bi parçacık yiyip yarın biraz daha dikkat etsen:)Bayanlar bugun benim dogumgunum esim ozel birseyler yapmis tabi pastada yaptirmis yemesem kirilir ama hic istemiyorum yemeyi offf oooof
Canım ben özel günlerde hiç dikkat etmiyorum. Size kötü örnek olmak istemem ama o günün tadını çıkarıyorum herşeyden de yiyorum akşam da bi bekunis içtim mi hiç bi sorun kalmıyor onlar yerleşemeden yolluyorum biyereBayanlar bugun benim dogumgunum esim ozel birseyler yapmis tabi pastada yaptirmis yemesem kirilir ama hic istemiyorum yemeyi offf oooof
Aynen canım iki oğlan annesiyim huni tepede geziyorum.Teşekkür ederimbenim de 2. Kızım olacak nasipse. Tek çocuk hiç çocuk asıl 2. Doğsun filan diyorlar
Mutlu yıllar:):)Bayanlar bugun benim dogumgunum esim ozel birseyler yapmis tabi pastada yaptirmis yemesem kirilir ama hic istemiyorum yemeyi offf oooof
Menunu cok b3gendimmm canimmIyi akşamlar:) menüm
Sabah
Peynirli otlu omlet
3-4 yk lor peyniri
Sal-dom
2 tam ceviz
Öğle
1 kupa sütlü kahve
10-15 yer fıstığı
3 kuru hurma
Akşam
6 yk taze fasulye
1 kase ayran aşı çorbası
Su 2.5 lt olur büyük ihtimalle
Çok güzel canımSabah
2 yumurta omlet
1 dlm tb ekmek
Zeytin peynir 1 avuc kadar
Salatalik domates
Sutlu kahve
Ogle
1 dlm tb ekmek
Kiymali patlican yarim tabak
2 wasa
Yesilcay
Karpuz
Aksam
2-3 kasik kiymali patlican
1 dlm tb ekmek
Sutlu maltli kahve
Az karpuz
Spor 20 dk
Ay benim kız sürekli tepemde 7 aylık oğlum da kucakta bu ara öyle yoğunum kiiiOnDeryaa bwnimde 2 oglum var dun odaya bir girsim ustlerini cikarmislar altta bir sortlari kalmis ne yapiyosuz lennnnn dedimm gures tutuuyoz diyolarrrr kafayiiii yiyecemmmm aksama kadar tepinmektennn deri kemiklerrr
doğum günün kutlu olsun. Biraz yersin canım sonra fazlasıyla spor yapınca olur. Özel gün şimdi yemesen olmaz :))Bayanlar bugun benim dogumgunum esim ozel birseyler yapmis tabi pastada yaptirmis yemesem kirilir ama hic istemiyorum yemeyi offf oooof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?