Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoş geldin cnm benimm :)
Hayırlısı ile alırsınnn inş kucağına yavrunu Allah kolaylığını verir iki çocuğun da :)

Tamamdır:) el birliğiyle kurtulalım şu rehavetten

Kesinlikle bak dün sabah yedim poğaçaları gerçekten rahatsız oldum çok yemekte bedene işkence onu anladımm :)
Bugün yenidennn start dedimm sağlıklı beslenmeye :)

Son düzenleme:

Güzel menü cnm :)

Bayanlar bugun benim dogumgunum esim ozel birseyler yapmis tabi pastada yaptirmis yemesem kirilir ama hic istemiyorum yemeyi offf oooof

Doğumgünün kutlu olsun canım benimm nice mutlu umutlu huzurlu yıllara ailenle çocuklarınla sevdiklerinle :)
İnce 1 dilim yeseydin eşin düşünmüş o kadar :)

OnDeryaa bwnimde 2 oglum var dun odaya bir girsim ustlerini cikarmislar altta bir sortlari kalmis ne yapiyosuz lennnnn dedimm gures tutuuyoz diyolarrrr kafayiiii yiyecemmmm aksama kadar tepinmektennn deri kemiklerrr

Allah yardımcın olsun benim en küçük kardeşimde öyle ama yaşıt bulamadığı için yastıklarla güreşiyor bazen bize bulaşıyor da biz bağırınca gidip kendi kendine oynuyor garibim ne yapsın :)

Menü güzel cnm

Güzel cnm
Sporuna da maşallah

Günaydınnn kızlar dünkü poğaça dışında beslenmem normaldi ama o poğaçanın ağırlığını gün boyu yaşadımm

Sporumm 30 dk yürüyüş OnDeryaa

Sabah kahvaltim 1 kase yogurt 2 kayisi 1 yk yulaf ezmesi
Ara kahve biraz leblebi kuru uzum
Ogle 2 yumurta ve lorla omlet salata ayran
Aksam ton balikli salata insallah
Sporumu yaptimm 1 saat yeni videolar buldum fecii kas calistiriyor kol sirt karin gogus calistim yuruyuse ara vericem dizlerim agriyorrr

Güzel cnm ne yapacağın sporun adı

Menüler çok güzel bence afiyet olsun :)

Kesinlikle bak dün sabah yedim poğaçaları gerçekten rahatsız oldum çok yemekte bedene işkence onu anladımm :)
Bugün yenidennn start dedimm sağlıklı beslenmeye :)
Aynen ya iste sağlıksız yiyecekler anlık bi mutlu ediyor sonra şişkinlik,vicdan azabı derken faydasından çok zararı oluyor. Hadi hayırlı olsun hep birlikte kurtulalım şu nefsimizin oyunlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…