- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Ama fark 20kilo var hatta fazla bile gorunuyor spordami yaptinn baya sikilasmissinAynı ayakkabılar birinde ağlamış resmen :)
Evet canım ya şehir dışına çıkıp geldim yılda bişi yiyemem ben hiçSadece bu kadar mi yedin gun boyu?
İnanıyorum sana kurtulacaksın fazlalıklardan:)Amin canim inşallah hayırlısı olur. Daha çok kilo vermem lazım canım ama vericem nasipse :)
Teşekkürler canım:)Vavvvv menu sahaneee
Benim telimde var adımsayar memnunum şimdilik,tek sıkıntı elimde telle gezmem gerek:)Bide şu akıllı saatlerden aldım. Kaç adım attığımı,uykumun verimliliğini falan gösterecek gelsin kullanmaya başlayım her gün yatmadan adam sayımı da yazarım
çok fark var canım süper olmuşsun aynen devammYorumlarınızı bekliyorum kizlar
Neden anlaşmalı boşanıyorsun sen mi uğraşmak istemedin. Anası girmiştir kanına o kadar sömürdüler seni bu da üstüne bal kaymak oldu derler.Valla canım dünde aklımdan geçtiniz ama yazamadım. Sağlığım çok şükür iyi şuan 74.9 kilom verdim tabiki ama bu sıralar kendime zor engel oluyorum. Ama geri almaya niyetli değilim hedef 55 idi ama şimdilik 60 olsun istiyorum. Eşimle de boşanmaya karar verdik anlaşmalı bitecek hala suçunu kabul etmiyor. Hayırlısı buymuş. Her gören zayıflamışsın diyor çok mutlu oluyorum sizde ne var ne yok kizlar
of offf of fıstık yaa inanılmaz fark var. Kız kaç kg fark bu o kadar kiloyla olcak iş değil 65 filansın bizi kandırıyon demiiiYorumlarınızı bekliyorum kizlar
AA merakla bekliyorum. Bakalım işe yarıycak mı. Önceden de burda bi krem söylemişlerdi. Q10 Nivea ama bi halta yaramadı. Halâ pörsümüş balon gibi göbeğimKızlar farmasi markasının bitane sıkılaştırıcı kremi var görümcem fayda etti diyor. Sipariş verdim gelince deneyim bakayım fayda ederse size de tavsiye ederim
Ben uğraşmak istemiyorum kuzum herkes kendi yolunu çizsin. Valla kayın validem akrabaları boşanma diyor bana. Ama böyle de hayat geçmiyor 3 aydır annemin evindeyim adam düzeltmek için değil boşanmak için aradı öyle bi adamı bosamazsam bana zarar.Neden anlaşmalı boşanıyorsun sen mi uğraşmak istemedin. Anası girmiştir kanına o kadar sömürdüler seni bu da üstüne bal kaymak oldu derler.Çok çektin iyi dayandın ama olmayınca olmuyo işte:/ hayırlısı olsun. Hiç Canını sıkma. Ben inanıyorum çok güzel günler seni bekliyo artık. Şunlardan tamamen bi kurtul da. Önüne bak artık.
of offf of fıstık yaa inanılmaz fark var. Kız kaç kg fark bu o kadar kiloyla olcak iş değil 65 filansın bizi kandırıyon demiii
Maşallah maşallah
Spor yapmadım desem yeridir kuzum sadece 3 gün yürüyüş yaptım sakın haftada 3 gün olarak aldırmayın toplam 3 gün yürüyüş yaptım.Ama fark 20kilo var hatta fazla bile gorunuyor spordami yaptinn baya sikilasmissin
Fahriye cim yarışa var mısınYaaa ne kadar zayiflamissinnnnn masallah fistik gibi olmussunnn bosanma kararina uzuldum Allah hayirli eysinnn hakkinda insallah
Valla canım dünde aklımdan geçtiniz ama yazamadım. Sağlığım çok şükür iyi şuan 74.9 kilom verdim tabiki ama bu sıralar kendime zor engel oluyorum. Ama geri almaya niyetli değilim hedef 55 idi ama şimdilik 60 olsun istiyorum. Eşimle de boşanmaya karar verdik anlaşmalı bitecek hala suçunu kabul etmiyor. Hayırlısı buymuş. Her gören zayıflamışsın diyor çok mutlu oluyorum sizde ne var ne yok kizlar
Evet canım ailemleyim ayrılmaya karar verdik ve hala diyetteyim daha vermem gereken çok kilom var biliyorsunuz
Yorumlarınızı bekliyorum kizlar
Kızlar menüm
Sabah;bir haşlanmış yumurta,çok az peynir,5 zeytin
Ögle;ekmeksız et şiş,salata,ayran
Akşam;iki kaşık et kavurma,iki kaşık yogurt
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?