Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar dün yazamadım. Misafirim var üst üste hazırlık temizlik. Tam 63 lü rakamaları aşacak oluyorum misafir geliyo dengem gidiyor.
Dün
Sabah kahve
Öğle 2 dilim ekmek ve peynir
Akşam 2 parça tavuk
Aslında menü güzel ama aralarda jelibon yedim biraz iki minik de kurabiye :/ hayır yani jeşibon bu yesen ne yemesen ne. Aslında hiç eve almıyorum canım çeker diye işte ablam almış kızıma

Kızlar farmasi markasının bitane sıkılaştırıcı kremi var görümcem fayda etti diyor. Sipariş verdim gelince deneyim bakayım fayda ederse size de tavsiye ederim

Bide şu akıllı saatlerden aldım. Kaç adım attığımı,uykumun verimliliğini falan gösterecek gelsin kullanmaya başlayım her gün yatmadan adam sayımı da yazarım

günaydın kızlar
menüm
1 dilim peynir
bir dilim çavdar ekmeği
yarım ceviz
1 yeşil biber acı

ara türk kahvesi

Öğle
1 minik biber dolma
1 kase yoğurt
1 şeftali

Ara
1 salatalık
2 tam ceviz

Akşam
2 çatal menemen
yarım kase kadar cacık

1 fincan filtre kahve

3 lt su

45 dk eliptik
45 dk yürüyüş
30 dk fitnes
OnDeryaa

Neden anlaşmalı boşanıyorsun sen mi uğraşmak istemedin. Anası girmiştir kanına o kadar sömürdüler seni bu da üstüne bal kaymak oldu derler. Çok çektin iyi dayandın ama olmayınca olmuyo işte:/ hayırlısı olsun. Hiç Canını sıkma. Ben inanıyorum çok güzel günler seni bekliyo artık. Şunlardan tamamen bi kurtul da. Önüne bak artık.

Yorumlarınızı bekliyorum kizlar
of offf of fıstık yaa inanılmaz fark var. Kız kaç kg fark bu o kadar kiloyla olcak iş değil 65 filansın bizi kandırıyon demiii
Maşallah maşallah

Kızlar farmasi markasının bitane sıkılaştırıcı kremi var görümcem fayda etti diyor. Sipariş verdim gelince deneyim bakayım fayda ederse size de tavsiye ederim
AA merakla bekliyorum. Bakalım işe yarıycak mı. Önceden de burda bi krem söylemişlerdi. Q10 Nivea ama bi halta yaramadı. Halâ pörsümüş balon gibi göbeğim giyinikken hiç bi sorun yok ama çıplakken tam bi facia. Yada biriyle sarılırken eli sırtıma yanıma bile değse ooow bu ne yumuşacık böyle diyorlar şu okullar bi açılsa bende pilatese başlasam artık.

Kızlar eşimin Doğum günüydü dün yedim tabi bişeyler ondan yazmıyon farketmişsinizdir. Ama ben halâ koruyorum kilomu bugünden itibaren Cumartesi'ye kadar aşırı sıkı bir plan yapmayı düşünüyorum. İnşallah muvaffak olurum. Eşimin memleketine gidicem çocuklarla cumartesi. Bilerek otobüs yolculuğu istedim. Biraz kendimi dinlerim yolculukta kitap okurum değişik yerlerden geçicez (ama çocuklarla nasıl olur bilemem) ayy heyecanlıyım yaa. Bakalım kv. Eltiler görümceler nasıl karşılıycak neler olcak meraktayım :))) o güne kadar bi kg da gitse kârdır. Ne kadar kalcağımı bilmiyorum. Eşim yurtdışına gitçek inşallah bi makine almaya iş için. Bugün yarın vize çıkar. Dua edin de sorunsuz gidip gelsin(çok korkuyorum bişey olur diye İsrail'e gidicek resmî bi ziyaret olsa da sonuçta Türk ve müslüman olduğundan nasıl muamele görecek diye endişeleniyorum maşilesef) dua edin noolur. O dönünceye kadar ordayım işte gelince biletimizi alcak artık. Bende diyete başlarım.

Umarım 65'i geçmem oralarda

Yalnız o Nası kelimeyse artık.

Maşilesef

Ben uğraşmak istemiyorum kuzum herkes kendi yolunu çizsin. Valla kayın validem akrabaları boşanma diyor bana. Ama böyle de hayat geçmiyor 3 aydır annemin evindeyim adam düzeltmek için değil boşanmak için aradı öyle bi adamı bosamazsam bana zarar.
Kuzum 2 resim arasın 10 kilo kadar bi fark var hala 75 lerdeyim keşke artık 6 li rakamları görsem. Biraz saldım kendimi ama bugünden itibaren yine toparlıcam boşanmak için gidene kadar 6 li rakamları görmek için ugrasicam kızlar kahvaltım 1 şu bardağı sütlü kahve :)

Aynen cnm zayıflamışsın belli durumlarda görüyordum ilk paylaştıklarınla yeni paylaştıkların arasında bayağı fark var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…