- 30 Mayıs 2017
- 394
- 515
- 53
Çok teşekkürlerMenunu cok b3gendimmm canimm
Afiyet olsun çok güzel:)Sabah
2 yumurta omlet
1 dlm tb ekmek
Zeytin peynir 1 avuc kadar
Salatalik domates
Sutlu kahve
Ogle
1 dlm tb ekmek
Kiymali patlican yarim tabak
2 wasa
Yesilcay
Karpuz
Aksam
2-3 kasik kiymali patlican
1 dlm tb ekmek
Sutlu maltli kahve
Az karpuz
Spor 20 dk
Menu guzel, spor daha da guzelGünaydınlar
Dünkü menüm
Sabah
3-4 ceviz
1 salatalık
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Çiftlik kebabı sadece 5-6 çatal etlerinden
1 kase cacık
1 dilim ekmek
1 şeftali
Ara
Nescafe (sade)
Ara
1 salatalık
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
3-4 çatal börülce tarator
3,5 lt su
30 dk fitnes
45 dk yürüyüş
45 dk eliptik
Toplam 120 dk spor @Kkli_kadin
Çok güzel canım
Menü güzel cnm
Afiyet olsun çok güzel:)
Sadece bu kadar mi yedin gun boyu?Valla bende bugün sabah öğle akşam karıştı tüm yediklerimi yazayım en iyisi :)
Kahve , 2 salatalık ,1 erik, 1 burger king tender crispy (648 kalori)
Hosgeldin canim nasilsin? Ailenle misin hala?Kizçeler nasılsınız ben geldim
Aynen ya iste sağlıksız yiyecekler anlık bi mutlu ediyor sonra şişkinlik,vicdan azabı derken faydasından çok zararı oluyor.Hadi hayırlı olsun hep birlikte kurtulalım şu nefsimizin oyunlarından
Plates kas gelistirme hareketleri yaptiriyor youtube da squat girl siye bir hesabi var bayaninn harikaaGüzel cnm ne yapacağın sporun adı
Plates kas gelistirme hareketleri yaptiriyor youtube da squat girl siye bir hesabi var bayaninn harikaa
Valla canım dünde aklımdan geçtiniz ama yazamadım. Sağlığım çok şükür iyi şuan 74.9 kilom verdim tabiki ama bu sıralar kendime zor engel oluyorum. Ama geri almaya niyetli değilim hedef 55 idi ama şimdilik 60 olsun istiyorum. Eşimle de boşanmaya karar verdik anlaşmalı bitecek hala suçunu kabul etmiyor. Hayırlısı buymuş. Her gören zayıflamışsın diyor çok mutlu oluyorum sizde ne var ne yok kizlarOoo dün sana yazmayı geçirdim aklımdan bugün burdasın. Çok meraklardayım. Napıyon önce sağlığın sonra huzurun yerinde mi. İzmirdesin dimi. Kilon kaç. Aldın mı verdin mi. Anlat kııızzz
Hosbulduk kaptanım özlediniz mi beniHoş geldin cnm nerelerdesin bakimm ne yaptınnn
Evet canım ailemleyim ayrılmaya karar verdik ve hala diyetteyim daha vermem gereken çok kilom var biliyorsunuzHosgeldin canim nasilsin? Ailenle misin hala?
Diyete devam mi ?
Çokkk güzel olmuşssun:)bu arada eşinle problemlerını bilmiyorum ama Allah hakkınızda hayırlısını versınYorumlarınızı bekliyorum kizlar
Amin canim inşallah hayırlısı olur. Daha çok kilo vermem lazım canım ama vericem nasipse :)Çokkk güzel olmuşssun:)bu arada eşinle problemlerını bilmiyorum ama Allah hakkınızda hayırlısını versın
Yaaa ne kadar zayiflamissinnnnn masallah fistik gibi olmussunnn bosanma kararina uzuldum Allah hayirli eysinnn hakkinda insallahYorumlarınızı bekliyorum kizlar
Vavvvv menu sahaneeeKızlar menüm
Sabah;bir haşlanmış yumurta,çok az peynir,5 zeytin
Ögle;ekmeksız et şiş,salata,ayran
Akşam;iki kaşık et kavurma,iki kaşık yogurt
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?