Harika gorunuyorsun. Kocan mahkeme duvarlarina vursun kafasiniYorumlarınızı bekliyorum kizlar
Amin canım inşallah kafasını vurur. İşin garip tarafı bütün akrabaları onu dışlandım beni el üstünde hala tutuyor ve inatla boşanma diyor hepsiyle gidince gorusucem bi helallesicem kocamda kudursun artık 3. Karısının belki kıymetini bilir :)Harika gorunuyorsun. Kocan mahkeme duvarlarina vursun kafasini
Evet süper. Burda kendi kendine ben bunun tadını biliyorum. Ve bana bir faydası Yok. Benim hedefim var diye aklına getir sürekliYediklerim e sayıyorum canım boşanma için dilekçe vericem burdura gidip ogun kocami da gorucem haliyle tabi o beni gördüğünde şaşırmalı farketmeli verdiğim kiloyu ondan sıkı tutucam şu çenemi
Kızlar annem şekersiz kahve yapmış sağolsun şimdi onu içiyorum ara öğün olarak
Evet süper. Burda kendi kendine ben bunun tadını biliyorum. Ve bana bir faydası Yok. Benim hedefim var diye aklına getir sürekli
afiyet olsun bende şimdi içiyorum bir türk kahvesiKızlar annem şekersiz kahve yapmış sağolsun şimdi onu içiyorum ara öğün olarak
kesinlikle yazılmanı tavsiye ederim.İkinci haftamdayım çok memnunum işten direk gidiyorum. Malum ev iş çocuk olunca evde biraz zaman ayırmak zor oluyordu.Ahh eski hırsım yok kilon az diyor millet beni sinir ediyor spora daha çok ağırlık vermek istiyorum spor salonuna mı yazılsam acaba
Konuyu bilmiyorum ama gelse özür dilese,pişmanım dese affedermisin..Amin canım inşallah kafasını vurur. İşin garip tarafı bütün akrabaları onu dışlandım beni el üstünde hala tutuyor ve inatla boşanma diyor hepsiyle gidince gorusucem bi helallesicem kocamda kudursun artık 3. Karısının belki kıymetini bilir :)
Yok kuzum geri dönüşüm olmaz eşimin psikolojik olarak düzelmesi lazim ama onun düzeleceği yok tamamen bitti şuan her ikimizde istemiyoruzKonuyu bilmiyorum ama gelse özür dilese,pişmanım dese affedermisin..
Hakkında hayırlısı o zaman..inş çok mutlu olursun:)Yok kuzum geri dönüşüm olmaz eşimin psikolojik olarak düzelmesi lazim ama onun düzeleceği yok tamamen bitti şuan her ikimizde istemiyoruz
İnşallah canim cok teşekkür ederimHakkında hayırlısı o zaman..inş çok mutlu olursun:)
ya kızlar bu hafta düzenli yedim. Düzenli sporda yaptım ama kilomda bi değişiklik yok niye ki yaaa
kesinlikle yazılmanı tavsiye ederim.İkinci haftamdayım çok memnunum işten direk gidiyorum. Malum ev iş çocuk olunca evde biraz zaman ayırmak zor oluyordu.
Bende akşamları yürüyüş yapsam çok iyi olacak kızlar yok kıçımı koltuktan kaldıracağım yok benim şimdi çalışmıyorum da en azindan yürüyüş yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?