Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Harika gorunuyorsun. Kocan mahkeme duvarlarina vursun kafasini
Amin canım inşallah kafasını vurur. İşin garip tarafı bütün akrabaları onu dışlandım beni el üstünde hala tutuyor ve inatla boşanma diyor hepsiyle gidince gorusucem bi helallesicem kocamda kudursun artık 3. Karısının belki kıymetini bilir :)

Yediklerim e sayıyorum canım boşanma için dilekçe vericem burdura gidip ogun kocami da gorucem haliyle tabi o beni gördüğünde şaşırmalı farketmeli verdiğim kiloyu ondan sıkı tutucam şu çenemi
Evet süper. Burda kendi kendine ben bunun tadını biliyorum. Ve bana bir faydası Yok. Benim hedefim var diye aklına getir sürekli

Evet süper. Burda kendi kendine ben bunun tadını biliyorum. Ve bana bir faydası Yok. Benim hedefim var diye aklına getir sürekli

Ahh eski hırsım yok kilon az diyor millet beni sinir ediyor spora daha çok ağırlık vermek istiyorum spor salonuna mı yazılsam acaba

Ahh eski hırsım yok kilon az diyor millet beni sinir ediyor spora daha çok ağırlık vermek istiyorum spor salonuna mı yazılsam acaba
kesinlikle yazılmanı tavsiye ederim.İkinci haftamdayım çok memnunum işten direk gidiyorum. Malum ev iş çocuk olunca evde biraz zaman ayırmak zor oluyordu.

Bende akşamları yürüyüş yapsam çok iyi olacak kızlar yok kıçımı koltuktan kaldıracağım yok benim şimdi çalışmıyorum da en azindan yürüyüş yapayım

Konuyu bilmiyorum ama gelse özür dilese,pişmanım dese affedermisin..

kesinlikle yazılmanı tavsiye ederim.İkinci haftamdayım çok memnunum işten direk gidiyorum. Malum ev iş çocuk olunca evde biraz zaman ayırmak zor oluyordu.

Bende evde tek başıma yapmaktan sıkıldım o yüzden gitmek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…