Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Her zaman ki gibi örnek menü :)

Hakkınıza hayırlısı olsun cnm eşinde sağ salim gidip gelir umarım :)
Bu arada o tarafın şok geçireceği kesinn

Menü yine gitti akşama kadar güzel gitti de akşam dışarı çıktım yine fast food işi off off bu hafta niye dengeyi kuramadım bilemedim :)

Spor 35 dk yürüyüş OnDeryaa

Benim telimde var adımsayar memnunum şimdilik,tek sıkıntı elimde telle gezmem gerek:)
BEnde o yüzden kullanamıyorum canım ya elimde tel gezmek istemiyorum bide saat whatsapp mesaj ve arama bildirimleri de gönderiyor çok daha az alırım teli elime. Bide uyku verimliliğimi çok merak ediyorum

OnDeryaa bi deneyim bakayım onu sürüp spor yaprsan çok etkili oluyormuş. Aslında eşimin kuzeni geldi Almanya'dan kadın 45 kilo verdi maşallah. İçinden bi ben çıktım nerdeyse. Oda Türkiye'den bi çay sipariş ediyor tokluk oluyormuş falan bişiler dedi ama ben güvenemiyorum onlara neler duyuyoruz haberlerde Allah korusun

Menü yine gitti akşama kadar güzel gitti de akşam dışarı çıktım yine fast food işi off off bu hafta niye dengeyi kuramadım bilemedim :)

Spor 35 dk yürüyüş OnDeryaa
canım bir fast food istiyor valla zor tutuyorum kendimi. Şu hamburger varya meşhur menü ondan bir yiyesim var aslında...
Spordan çıkınca bizim buranın meşhur kokoreçcisi var şeytan diyor ki gir ama yok yok tutuyorum kendimi. Yaptığım sporlar aklıma gelince :))

Yokk ben hamburger yemedim 2 küçük dilim ipincecik kaşarlı pizza yedim sadece birazda patates

İyi yaptın canım

Hakkınıza hayırlısı olsun cnm eşinde sağ salim gidip gelir umarım :)
Bu arada o tarafın şok geçireceği kesinn
inşallah

ben o çaylara inanmıyorum. Çok meşhur iki markayı denedim zamanında bi halt ettikleri yok ama kremlerden halâ umudum var. Bi ene bakalım

Kızlar ben geldim siz mi gittiniz ne yaptiniz nerde bizim grup zayiflamam iz lazım hadi kaldırın totolarinizi benim artık 6 li rakamları görmem lazım bugün az beslenmeli geçmesini istiyorum onun için planım sabah 1 su bardağı sutlu kahve öğle ya semiz otu yemeği yada 1 kase yoğurt ya da karpuz akşam yine 1 su bardağı sutlu kahveyle günü kapatmayı istiyorum

Ooo şok etkisi diyorsun

9:00 bi büyük fincan şekersiz Türk kahvesi
12:00 bi kutu ayran(180 ml)
12:50 1 büyük salatalık

2 de filan da omlet yerim(sabah çocuklardan kalan)
Arada salatalık yerim.
Bitki çayı içerim ikindi de

Akşama hiç bilmiyorum. Yoğurt yesem iyi olur.
İnşallah planıma uyarım. Üç gün sıkı rejim uygulayım. Gidince rahat rahat yemek için

Sabah 63.9la uyandım. Cumartesi 62.9 ü görsem ah ahh ne güzel olur. Şimdiye kadar en az 63.3'ü gördüm. Şu 62 rakamı çok uzak duruyo yaa ama sıkıcam kararlıyım.
Bu arada benim de canım acayip fastfood çekiyo söylemeyin öyle şeyler yaaa

5 senedir 61.9 görmedim :)
Bende üç sene önce dukan yapmıştım o zaman 62.6'yı görmüştüm. Tabi sonra ameliyatlar kortizonlar yine 81'e çıktım. Ama ondan hariç 12-13 senedir 62.5'u görmedim hep 81 bana yapışmıştı senelerdir. İlk defa bu kadar uzun süredir 64 civarıyım benim üçin süper bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…