günaydın kızlar
menüm
1 dilim peynir
bir dilim çavdar ekmeği
yarım ceviz
1 yeşil biber acı
ara türk kahvesi
Öğle
1 minik biber dolma
1 kase yoğurt
1 şeftali
Ara
1 salatalık
2 tam ceviz
Akşam
2 çatal menemen
yarım kase kadar cacık
1 fincan filtre kahve
3 lt su
45 dk eliptik
45 dk yürüyüş
30 dk fitnes
OnDeryaa
Kızlar eşimin Doğum günüydü dün yedim tabi bişeyler ondan yazmıyon farketmişsinizdir. Ama ben halâ koruyorum kilomubugünden itibaren Cumartesi'ye kadar aşırı sıkı bir plan yapmayı düşünüyorum. İnşallah muvaffak olurum. Eşimin memleketine gidicem çocuklarla cumartesi. Bilerek otobüs yolculuğu istedim. Biraz kendimi dinlerim yolculukta kitap okurum değişik yerlerden geçicez (ama çocuklarla nasıl olur bilemem) ayy heyecanlıyım yaa. Bakalım kv. Eltiler görümceler nasıl karşılıycak neler olcak meraktayım :))) o güne kadar bi kg da gitse kârdır. Ne kadar kalcağımı bilmiyorum. Eşim yurtdışına gitçek inşallah bi makine almaya iş için. Bugün yarın vize çıkar. Dua edin de sorunsuz gidip gelsin(çok korkuyorum bişey olur diye İsrail'e gidicek resmî bi ziyaret olsa da sonuçta Türk ve müslüman olduğundan nasıl muamele görecek diye endişeleniyorum maşilesef) dua edin noolur. O dönünceye kadar ordayım işte gelince biletimizi alcak artık. Bende diyete başlarım.
Umarım 65'i geçmem oralarda
Dün denedim yapamadım kuzum ya yine denicemsüpersin her zaman ki gibi de aklıma geldi artık adını ve profil resmini değiştir bence :)
BEnde o yüzden kullanamıyorum canım ya elimde tel gezmek istemiyorum bide saat whatsapp mesaj ve arama bildirimleri de gönderiyor çok daha az alırım teli elime. Bide uyku verimliliğimi çok merak ediyorumBenim telimde var adımsayar memnunum şimdilik,tek sıkıntı elimde telle gezmem gerek:)
canım bir fast food istiyor valla zor tutuyorum kendimi. Şu hamburger varya meşhur menü ondan bir yiyesim var aslında...Menü yine gitti akşama kadar güzel gitti de akşam dışarı çıktım yine fast food işi off off bu hafta niye dengeyi kuramadım bilemedim :)
Spor 35 dk yürüyüşOnDeryaa
Dün denedim yapamadım kuzum ya yine denicem
canım bir fast food istiyor valla zor tutuyorum kendimi. Şu hamburger varya meşhur menü ondan bir yiyesim var aslında...
Spordan çıkınca bizim buranın meşhur kokoreçcisi var şeytan diyor ki gir ama yok yok tutuyorum kendimi. Yaptığım sporlar aklıma gelince :))
İsmi değiştirmedim bu defada aman o kadar da önemli değil isim zaten kuzumSüper olmuş
İsmi değiştirmedim bu defada aman o kadar da önemli değil isim zaten kuzum
İyi yaptın canımBen uğraşmak istemiyorum kuzum herkes kendi yolunu çizsin. Valla kayın validem akrabaları boşanma diyor bana. Ama böyle de hayat geçmiyor 3 aydır annemin evindeyim adam düzeltmek için değil boşanmak için aradı öyle bi adamı bosamazsam bana zarar.
Kuzum 2 resim arasın 10 kilo kadar bi fark var hala 75 lerdeyim keşke artık 6 li rakamları görsem. Biraz saldım kendimi ama bugünden itibaren yine toparlıcam boşanmak için gidene kadar 6 li rakamları görmek için ugrasicam kızlar kahvaltım 1 şu bardağı sütlü kahve :)
inşallahHakkınıza hayırlısı olsun cnm eşinde sağ salim gidip gelir umarım :)
Bu arada o tarafın şok geçireceği kesinn
ben o çaylara inanmıyorum. Çok meşhur iki markayı denedim zamanında bi halt ettikleri yokOnDeryaa bi deneyim bakayım onu sürüp spor yaprsan çok etkili oluyormuş. Aslında eşimin kuzeni geldi Almanya'dan kadın 45 kilo verdi maşallah. İçinden bi ben çıktım nerdeyse. Oda Türkiye'den bi çay sipariş ediyor tokluk oluyormuş falan bişiler dedi ama ben güvenemiyorum onlara neler duyuyoruz haberlerde Allah korusun
Ooo şok etkisi diyorsunKızlar ben geldim siz mi gittiniz ne yaptiniz nerde bizim grup zayiflamam iz lazım hadi kaldırın totolarinizi benim artık 6 li rakamları görmem lazım bugün az beslenmeli geçmesini istiyorum onun için planım sabah 1 su bardağı sutlu kahve öğle ya semiz otu yemeği yada 1 kase yoğurt ya da karpuz akşam yine 1 su bardağı sutlu kahveyle günü kapatmayı istiyorum
5 senedir 61.9 görmedim :)Sabah 63.9la uyandım. Cumartesi 62.9 ü görsem ah ahh ne güzel olur. Şimdiye kadar en az 63.3'ü gördüm. Şu 62 rakamı çok uzak duruyo yaa ama sıkıcam kararlıyım.
Bu arada benim de canım acayip fastfood çekiyo söylemeyin öyle şeyler yaaa
Yediklerim e sayıyorum canım boşanma için dilekçe vericem burdura gidip ogun kocami da gorucem haliyle tabi o beni gördüğünde şaşırmalı farketmeli verdiğim kiloyu ondan sıkı tutucam şu çenemiOoo şok etkisi diyorsun
Bende üç sene önce dukan yapmıştım o zaman 62.6'yı görmüştüm. Tabi sonra ameliyatlar kortizonlar yine 81'e çıktım. Ama ondan hariç 12-13 senedir 62.5'u görmedim5 senedir 61.9 görmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?