Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yok canım bozmadım çok acıktığım hissettiğim an yoğurt ya da domates sıkıştırıyor ağzıma :)
Bende su içiyorum habire 3 litre olmak üzere. Akşama ne yiycem bilmiyorum:/ eşim gelirse yemek hazırlamak gerekecek. Gelmezse mis gibi yulaflı yoğurt yerim :))))

Benim şu içmekle ilgili sıkıntım var daha 1 litre içtim yaa bide izmirdeyim bu sıcakta nasıl daha fazla içemiyorum anlamıyorum kendimi

Dunku menum
Sabah 1 kase cornflakes, yarim avuc badem

Ara
1 biskuvi, kahve

Ogle
2 wasa, pancar koku haslama ,

Ara
Bir kare bitter cikolata
Sutlu kahve

Aksam
2 kasik tavuk yemegi, bir dilim pide
Menüler güzel kızlar afiyet olsun :)

Bence geçmezsin kaç haftadır korumadasın maşallah eksi bile görüyosun:) Bir sekilde dengeleyecegine eminim Bu arada eşinde hayırlısıyla gidip döner insallah içini ferah tut:)

Iyi aksamlar kizlar:) Menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 haş yumurta
3-4 yk lor peyniri
Sal-dom-biber
Öğle
1 sb süt+3 yk yulaf+1 tk kakao dan yulaf lapası
1 muz
1 tk hindistan cevizi rendesi
Ara
1 armut
15-20 adet yer fıstığı
Akşam
1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
Su 2.5 lt yarın sınavım ne yazık ki bu gece uzun belki az sütlü kahveyle salatalık yiyebilirim acıkırsam

Muz armut fistik biraz kalorili olmus ama ekmek yememissin kurtarmis :). Sinavin kolay gelsin ins. Basarilar

Kizlarrrrr butunnn gun ev aradikkk oluyomm
Menum sabah yurta ve yulaf kepegiyle krep
Peynir zeytin salatalik somates
Ikindide tantunivaldi esim yarim somundan daha kucuk olan bu sandvic 3kmek arasi yarisi'i yesim onun ayran
Spor 1.5

9:00 bi büyük fincan şekersiz Türk kahvesi
12:00 bi kutu ayran(180 ml)
12:50 1 büyük salatalık

14:30 bi omlet yarım domates bol baharat
15:30 form çay

19:15 bi kase yoğurt

3.5 lt su
Spor yarım saat yürüyüş 10 dk bacak egzersizi plank

Acıkmadın mı çok az geldi bana

Kızlar menüm

Sabah; bir haşlanmış yumurta,peynir,5 zeytin

Ögle;tavuk ızgara,salata,ayran

Akşam;iki lahmacun,ayran (cenaze evı ziyaret ettik çok acıkmıştım,başka seçenek yoktu maalesef)

2 lt su

Acıkmadın mı çok az geldi bana
Su içtim ya aklıma yemek gelmedi. Acıkmadım. 4'e yaklaştı suyum. Daha içmiyim diyorum ama tutamıyorum. Sabah şekersiz kahve içince saat 2'ye kadar filan tutuyo beni hiç de enerjim düşmüyo iyi geliyor bana. Esas mesele ikindiyi kaçamaksız atlatmak. Onu da başardım bugünlük. Hedefim var üç gün nedir ki sıkıcam biraz

Kızlar iki günlük ayran detoksu yapıcam evde bitek nohut vardı 4 kaşık nohut iki salatalık bol baharat yarınki menüm olacak ama ordaki kurala uyamam. İki saatte bir bi dolu kase içsem patlarım 4 kase yeter de artar diye düşünüyorum bakalım yarın ne olur. Belki de hiç tok tutmaz hepsini bitiririm. İçinde bulgur y.mercimek yokya

Iyi geceler herkese oglusu uyuttum geldim sukur bugun diyetimi uygulayabildim nihayet menumu gonul rahatligiyla yazabilirim
Sabah
Patatesli yumurta 2 yemek kasigi
Domates salatalik 1 kk peynir 7 zeytin
Ara
2 kucuk seftali
Aksam
2 kepce tarhana corba
1 kabak dolmasi ici cok azdi
Bizimkiler az once cayin yaninda abur cubur yediler ben bi kare bitter yedim
3 lt su spor yok ne yazikki

Afiyet olsun şifa olsun kilo olmasın.
Acıları söylemek istemiyorum ama takım bilinciyle içimde tutamıycam. Kusura bakma noolur.
Kahvaltıda patates karbonhidrat hadi iki kaşık erken saat olduğu için tolere edilir.
Öğlen sağlıklı bi öğün koymalısın. Hiç olmazsa yoğurt veya salata hazırla.
Tarhana karbonhidrat sayılıyor ama o da iki kepçe yani tam bi kase bile değilmiş. Dolmanın kabak olması çok iyi lif bakımından ama bidahakine içini kıymadan azıcık bulgurdan hazırla kıyma azsa iki tane kendine yap boş ver evdekileri:))))
Bittere bişey demiyorum haftada iki üç minik kare bence yenmeli çünkü tabi gece değil.
Su çok iyi. Spor çocuklar bize yetiyor bu sıcaklarda diyip kedimi de seni de kandırmak istemem hadi şimdi bi dakikacık plank yap zaman almıyor ama fena işe yarıyor.

Yorumum ise yediklerin miktar olarak az aralara sağlıklı bişeyler serpiştirebilirsin bütün gün açlık çekmedin mi kızz. Benim gibi detoks yapmıyorsan menü sağlıklı değil

Yorumun super hepsi cok dogru beni su anda hayatim pek duzenli degil 2 ay oldu dogum yapali bebegimde saolsun gazli kök sokturuyor bana ogun yapamiyorum bile uykulari duzene girince benim hayatimda duzene girecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…