- 30 Mayıs 2017
- 394
- 515
- 53
Ya stresten bugün aklım hep yemekteydi elimden geldiğince hasarsiz atlatmaya çalıştımMuz armut fistik biraz kalorili olmus ama ekmek yememissin kurtarmis :). Sinavin kolay gelsin ins. Basarilar
Biraz az gibi ama bi kaç gün sıkı tutucam demiştin sanırım:) iradeye kocaman bir maşallah9:00 bi büyük fincan şekersiz Türk kahvesi
12:00 bi kutu ayran(180 ml)
12:50 1 büyük salatalık
14:30 bi omlet yarım domates bol baharat
15:30 form çay
19:15 bi kase yoğurt
3.5 lt su
Spor yarım saat yürüyüş 10 dk bacak egzersizi plank
Gün içinde hiç karbonhidrat yok zaten bence gayet güzel:)Kızlar menüm
Sabah; bir haşlanmış yumurta,peynir,5 zeytin
Ögle;tavuk ızgara,salata,ayran
Akşam;iki lahmacun,ayran (cenaze evı ziyaret ettik çok acıkmıştım,başka seçenek yoktu maalesef)
2 lt su
Yapalım kuzum biraz hirslanalim :)Cuma gununden itibarenn yapalimmm bakalim bir yarissss
Önünde dursun suyun. Ben bide kapağı açık tutuyorum hemen dikiveriyom kafaya. Üç dört şişe bitiyo öyle2 gündür 74 görmüyorum yaa 75.7 de kaldım kızlar şu içmem lazım biri ağzıma hortum dayaya bilir mi acaba
Ayy süper yaaa ne güzel vücudun hemen cvp veriyor.Dünkü rejimin karşılığı eksi 600 gr
Cuma o kilodaydım zaten hafta sonu ve salı eşimin doğumgünü diye yemiştim artıdaydım.Ayy süper yaaa ne güzel vücudun hemen cvp veriyor.
İkindi de bide yoğurt ekle canımSabah turk kahvesi 2 ceviz
11.30 da 1 dlm ekmek yumurta 1muz
Aksamada bamya
Bende 57 i gördüm sonra birdaha göremedim takıldı kaldı aylardır bu rakamlardayım. Karbonhidrat hatta fast food isteğim hat safhada kendime söz verdim bayrama kadar sabredicem bakalımCuma o kilodaydım zaten hafta sonu ve salı eşimin doğumgünü diye yemiştim artıdaydım.
Şuan sabit yani
Ayran detoksunu görücez bakalım benim direnci kıracak mı. Bi türlü 63.3'ü geçemiyorum iki aydan fazla oldu 64 oluyo 63.5 oluyor minimum 63.3 daha aşağısını göremedim henüz. Sabredicem yarın da ayran içicem inşallah ama canım felaket karbonhidrat istiyo anlatamam
At ağzına sakızı. Al eline büyük su şişesini otur mutfağa girme kitap oku çocuklarla oyna. Aklına gelmez yemekOf neden yapamiyorum. Neden?
Ya kizlar ben surekli soz verip tutamiyorum.
Napicam ben?
Surekli meyve yiyorum bugun. Onlar da hep seker.
Agzim durmuyor yine. Biktim kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?