Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Of neden yapamiyorum. Neden?
Ya kizlar ben surekli soz verip tutamiyorum.
Napicam ben?
Surekli meyve yiyorum bugun. Onlar da hep seker.
Agzim durmuyor yine. Biktim kendimden
Bende ikindi ve akşam zorlanıyorum canım ama bu zamana kadar dayandiysam yine dayanabilirim diyorum ve şu 60 kiloyu görmek istiyorum canım sende kendini durdurabilirsin

benide en çok akşam zorluyor. Çayın ve kahvenin yanında eşim sürekli birşeyler yer ev abur cubur dolu kızımın çikolatası eşimin gofreti çerezi derken bazen diyorum aman ye nolcak sonra diyorum. Git bi bardak su iç :)))

Bende ikindi ve akşam zorlanıyorum canım ama bu zamana kadar dayandiysam yine dayanabilirim diyorum ve şu 60 kiloyu görmek istiyorum canım sende kendini durdurabilirsin
Ahh ah ramazana kadar iyi gittim de. Sonra motivasyon gitti.
Bir de milletin bu kadar yeter cok zayiflamissin falan demesi rehavet getirdi

Ahh ah iste esim ve cocuklar yuzunden bende de. Ama senin gibi su ic deyip gecistiremiyorum. Meyve fistik salatalik domates yogurt illa bir sey yiyorum

Dukana baslamayi dusunuyorum ama kahvaltidan sonra bozuyorum. Cocuklarla oynayip kendime kahve odul ediyorum. Bi bakmisim yemeye devam
Bilemedim ben kahvaltı yerine bi şekersiz kahve içince öğleye kadar çok iyi tutuyo ama karbonhidrat şu bişeyler yediysem o günün arkası kesilmiyor saatte bir ağzıma bişey atmak istiyorum yedikçe yiyorum. Yedim mi tam yiyorum hakkını veriyorum herşeyin. Yemedim mi de tam kesiyorum.

Ahh ah ramazana kadar iyi gittim de. Sonra motivasyon gitti.
Bir de milletin bu kadar yeter cok zayiflamissin falan demesi rehavet getirdi
Ah o lafları diyenler Yok mu. Bi ara benim de motivasyonumu kaybetmeme sebep olmuştu o laflar. Ama dedim ki kendime; ben henüz bu kiloda mutlu değilim, o zaman devam.

Ah keşke bende biran önce artık yeter çok zayıflamışsın laflarını duysam bana da tam tersi devam et diyorlar :)
Daha iyi canim insan hirslaniyor
Aynen ben 65ten memnun degilim. Nickimi bile degistirmek gelmedi icimden
63.1'i gördüm az önce yuppi. Kırdım direnci sabaha 62.9 olur inşallah
Wow super masallah

Iyi geceler
Sabah
Tb ekmek ile karisik tost
Kizilcik suyu
Salatalik

Ara
2 catal cikolatali pasta
Sutlu kahve
Ogle
Tavuklu pide(avuc ici kadar)

Aksam
2 kasik pilav, Yumurtali ispanak

Ara cay
2 havuc topu

Spor 20 dk
Su 2 lt
Hepsinden tadımlık olmuş güzel bence:)

Menün güzel spor şahane bence

Sabah turk kahvesi 2 ceviz
11.30 da 1 dlm ekmek yumurta 1muz
Aksamada bamya
Gayet güzel

Iyi akşamlar kızlar :) menüm
Sabah
1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
Ara1
2 kuru kayısı
5-6 fıstık
Ara2
3 dilim karpuz
1 kupa sütlü kahve
Akşam
1 haş yumurta
3 yk lor
Sal-dom
Su 2.5 lt olur. Insallah bende yarindan itibaren spora baslicam

8:45 bi salatalık 2 ısırık peynir kağıt bardakta form çay

10:50 2 kepçe(bi kase etmedi bile) baharatlı ayran bi y.k nohut
12:50 2kepçe ayran
15:00 3 kepçe ayran
17:00 2 kepçe
18:50 3 kepçe

Su 2 lt spor yarım saat yürüyüş
Bide sabah (büyük oğlanı psikiyatriye)hastane ,öğlen havuz,kayıt için okul, ve kan tahlilim için sağlık ocağı. Off pertim çıktı. Şimdi de parktayız çocuklar paten bisiklet sürüyo kalkıp yürüsem mi diyorum bacaklarımda hal Yok bide 10.000 adım olmuş daha kasmıyim dedim

Benim de bir detoks yapasım var bu sıcaklarda da çok iyi olur haftaya da ben deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…