Bende ikindi ve akşam zorlanıyorum canım ama bu zamana kadar dayandiysam yine dayanabilirim diyorum ve şu 60 kiloyu görmek istiyorum canım sende kendini durdurabilirsinOf neden yapamiyorum. Neden?
Ya kizlar ben surekli soz verip tutamiyorum.
Napicam ben?
Surekli meyve yiyorum bugun. Onlar da hep seker.
Agzim durmuyor yine. Biktim kendimden
Dukana baslamayi dusunuyorum ama kahvaltidan sonra bozuyorum. Cocuklarla oynayip kendime kahve odul ediyorum. Bi bakmisim yemeye devamAt ağzına sakızı. Al eline büyük su şişesini otur mutfağa girme kitap oku çocuklarla oyna. Aklına gelmez yemek
Benim yöntemlerim bunlar
Ahh ah ramazana kadar iyi gittim de. Sonra motivasyon gitti.Bende ikindi ve akşam zorlanıyorum canım ama bu zamana kadar dayandiysam yine dayanabilirim diyorum ve şu 60 kiloyu görmek istiyorum canım sende kendini durdurabilirsin
Ahh ah iste esim ve cocuklar yuzunden bende de. Ama senin gibi su ic deyip gecistiremiyorum. Meyve fistik salatalik domates yogurt illa bir sey yiyorumbenide en çok akşam zorluyor. Çayın ve kahvenin yanında eşim sürekli birşeyler yer ev abur cubur dolu kızımın çikolatası eşimin gofreti çerezi derken bazen diyorum aman ye nolcak sonra diyorum. Git bi bardak su iç :)))
Ah keşke bende biran önce artık yeter çok zayıflamışsın laflarını duysam bana da tam tersi devam et diyorlar :)Ahh ah ramazana kadar iyi gittim de. Sonra motivasyon gitti.
Bir de milletin bu kadar yeter cok zayiflamissin falan demesi rehavet getirdi
Bilemedim ben kahvaltı yerine bi şekersiz kahve içince öğleye kadar çok iyi tutuyo ama karbonhidrat şu bişeyler yediysem o günün arkası kesilmiyor saatte bir ağzıma bişey atmak istiyorum yedikçe yiyorum. Yedim mi tam yiyorum hakkını veriyorum herşeyin. Yemedim mi de tam kesiyorum.Dukana baslamayi dusunuyorum ama kahvaltidan sonra bozuyorum. Cocuklarla oynayip kendime kahve odul ediyorum. Bi bakmisim yemeye devam
Ah o lafları diyenler Yok mu. Bi ara benim de motivasyonumu kaybetmeme sebep olmuştu o laflar. Ama dedim ki kendime; ben henüz bu kiloda mutlu değilim, o zaman devam.Ahh ah ramazana kadar iyi gittim de. Sonra motivasyon gitti.
Bir de milletin bu kadar yeter cok zayiflamissin falan demesi rehavet getirdi
Daha iyi canim insan hirslaniyorAh keşke bende biran önce artık yeter çok zayıflamışsın laflarını duysam bana da tam tersi devam et diyorlar :)
Aynen ben 65ten memnun degilim. Nickimi bile degistirmek gelmedi icimdenBilemedim ben kahvaltı yerine bi şekersiz kahve içince öğleye kadar çok iyi tutuyo ama karbonhidrat şu bişeyler yediysem o günün arkası kesilmiyor saatte bir ağzıma bişey atmak istiyorum yedikçe yiyorum. Yedim mi tam yiyorum hakkını veriyorum herşeyin. Yemedim mi de tam kesiyorum.
Ah o lafları diyenler Yok mu. Bi ara benim de motivasyonumu kaybetmeme sebep olmuştu o laflar. Ama dedim ki kendime; ben henüz bu kiloda mutlu değilim, o zaman devam.
Wow super masallah63.1'i gördüm az önce yuppi. Kırdım direnci sabaha 62.9 olur inşallah
süperr hadi inşallah sabaha istediğin gibi olur.63.1'i gördüm az önce yuppi. Kırdım direnci sabaha 62.9 olur inşallah
Olur oyle seyler fazladan 1 saat yuru birdaha yapmazsinnnn ben oyle yapiyomOf neden yapamiyorum. Neden?
Ya kizlar ben surekli soz verip tutamiyorum.
Napicam ben?
Surekli meyve yiyorum bugun. Onlar da hep seker.
Agzim durmuyor yine. Biktim kendimden
Hepsinden tadımlık olmuş güzel bence:)Iyi geceler
Sabah
Tb ekmek ile karisik tost
Kizilcik suyu
Salatalik
Ara
2 catal cikolatali pasta
Sutlu kahve
Ogle
Tavuklu pide(avuc ici kadar)
Aksam
2 kasik pilav, Yumurtali ispanak
Ara cay
2 havuc topu
Spor 20 dk
Su 2 lt
Menün güzel spor şahane bencegünaydın kızlar
Sabah
1 dilim peynir (tam yağlı almış eşim bu hafta öyle oldu)
1 dilim kepekli ekmek
1 tane acı yeşil biber
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
2 parça tavuk göğsü ızgara
1 kutu ayran
biraz domates
1 mürdüm eriği
Ara
1 salatalık
2-3 adet ceviz
Akşam yemek yemedim
1 dilim karpuz
1 küçük salatalık
yarım incir (yemicektim eşim çok ısrar etti.:))
Su 3,5 lt
SporlarımOnDeryaa
60 dk eliptik(akşam)
60 dk yürüyüş (sabah)
30 dk fitnees (akşam)
Gayet güzelSabah turk kahvesi 2 ceviz
11.30 da 1 dlm ekmek yumurta 1muz
Aksamada bamya
Bu saatte böyleyse sabaha 62.5 bile olur bence harikasın :)63.1'i gördüm az önce yuppi. Kırdım direnci sabaha 62.9 olur inşallah
Tam çorba tarifini yapamadım evde tek nohut vardı. 4 kaşık kattım ama yiyemedim. Yani bütün gün baharatlı ayran içtim :))))süperr hadi inşallah sabaha istediğin gibi olur.
ayran çorbası mı yapıyordun bugün detox olarak
Ağzından bal damlıyiiiBu saatte böyleyse sabaha 62.5 bile olur bence harikasın :)
Benim de bir detoks yapasım var bu sıcaklarda da çok iyi olur haftaya da ben deniyim8:45 bi salatalık 2 ısırık peynir kağıt bardakta form çay
10:50 2 kepçe(bi kase etmedi bile) baharatlı ayran bi y.k nohut
12:50 2kepçe ayran
15:00 3 kepçe ayran
17:00 2 kepçe
18:50 3 kepçe
Su 2 lt spor yarım saat yürüyüş
Bide sabah (büyük oğlanı psikiyatriye)hastane ,öğlen havuz,kayıt için okul, ve kan tahlilim için sağlık ocağı. Off pertim çıktı. Şimdi de parktayız çocuklar paten bisiklet sürüyo kalkıp yürüsem mi diyorum bacaklarımda hal Yok bide 10.000 adım olmuş daha kasmıyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?