Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende şoktayım ama neden o kadar sağlıklı bir hafta geçirmeme ragmen tartıda ne göreyim
geçen cuma ile sabit. 57,9 ağlamak istiyorum

bende şoktayım ama neden o kadar sağlıklı bir hafta geçirmeme ragmen tartıda ne göreyim
geçen cuma ile sabit. 57,9 ağlamak istiyorum
Acaba direnç mi yoksa sürekli aynı tür besleniyorsan ondan da olabilir. Şaşırtıp farklı bişey yapsan iki üç gün sonra eski düzene geri dönsen olur mu ki:))))

dünkü menüm
sabah
4 yeşil zeytin
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

ara türk kahvesi

öğle
4 yk kurufasulye
1 tabak salata

ara
2-3 ceviz

Akşam
bir kaç çatal salata
1-2 çiğ fındık

Ara
Filtre kahve

spor
45 dk sabah eliptik
30 dk akşam fitnees

Vayy Canına bende son kilolarda gramla gider hiç gitmiyo diye kendimi kandırmışım bu güne kadar bi haftada 2 kg gitti yaa. Demek bu hızla gittiğine göre halâ gidebilir. Şu tatilden döneyim 60.0 hatta 59.9 görmezsem bana da derya demeyin
Çok pis hırslandım. İnşallah Diyarbakır benim motivasyonumu kırmaz. Malum hepsi lezzetli şeyler.hele ki misafir gidiyorsan herkes özeniyor

bilemedim ki ya akşamları genelde yemeden geçiştiryorum. Saf protein yapayım olmazsa ya
Evet menü de aykırı hiç bişey Yok azıcık zaten. İşte dediğim gibi vücut buna alışmış olmalı biraz farklı grup besinler almaya başla bu hafta. İki gün saf protein bi gün seyir bi gün sıvı sonra tekrar bi gün saf protein bi gün seyir bakalım bu programı hakkıyla uygula ne çıkıcak. Ben 13-15 senelik direnci kırdım yaa sen hayli hayli yaparsın canım arkadaşım. Yeterki umudun azmin kırılmasın:)))

Kilo alıp gelsen de sen yine verirsin ama versen de yerleşmez cnm çünkü sen bayağı verdinn :) geri kendini bırakmazsınnn

Günaydınn kızlar dün yoğundum gelemedim bugünde yoğun olmam inşallah listeleri getireyimmm sizler de bildirimleri yazın :)

***3. Takım 530.Etap***

ciftligininhanımı : (57///%)
Anneoldumben : ( 63,7///%)
chentiq: (64,6///%)
olvidos : (72,3///%)
Gencanne68 : (73,6///%)

3.Takım ortalaması : %

***3. Takım 530.etap free liste***

fahriyeaba : ( 76,2///% )523. etapta izne ayrıldı (listeye giriş 75,1)
tudeel : (64/62,8/1,2/%1,88) mezun çıtırımız
kkli_kadın : (64,2/62,3/1,9/%2,96) mezun çıtırımız
Zerosima: (53,7/54,3/+0,6/%-1,12) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 52)

20_KELEBEK : (57,9/57,9/0/%0) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 57)
Sismaniye: (64,8///%) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 64.1)

***3. Takım 530.Etap***

ciftligininhanımı : (57///%)
Anneoldumben : ( 63,7/63,6/0,1/%0,16)
chentiq: (64,6///%)
olvidos : (72,3///%)
Gencanne68 : (73,6///%)

3.Takım ortalaması : %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…