Yuppi yuppiGünaydın kızlar,bende şoktayım 62.8 geldim yıllar sonra:)
woowww tebrikler cnmEki Görüntüle 2032220
İnanabiliyor musunuz ben halâ şoktayım da. 13'sene filan sonra ilkkez bu kilodayım
Tebrikler canımYuppi yuppi
Acaba direnç mi yoksa sürekli aynı tür besleniyorsan ondan da olabilir. Şaşırtıp farklı bişey yapsan iki üç gün sonra eski düzene geri dönsen olur mu ki:))))bende şoktayım ama neden o kadar sağlıklı bir hafta geçirmeme ragmen tartıda ne göreyim
geçen cuma ile sabit. 57,9 ağlamak istiyorum
bilemedim ki ya akşamları genelde yemeden geçiştiryorum. Saf protein yapayım olmazsa yaAcaba direnç mi yoksa sürekli aynı tür besleniyorsan ondan da olabilir. Şaşırtıp farklı bişey yapsan iki üç gün sonra eski düzene geri dönsen olur mu ki:))))
Vayy Canına bende son kilolarda gramla gider hiç gitmiyo diye kendimi kandırmışım bu güne kadar bi haftada 2 kg gitti yaa. Demek bu hızla gittiğine göre halâ gidebilir. Şu tatilden döneyim 60.0 hatta 59.9***3. Takım 529.etap free liste***
fahriyeaba : ( 77,1/76.2/0.9/% 1,17)523. etapta izne ayrıldı (listeye giriş 75,1)
tudeel : (63,9/64/+0,1/%-0,16) mezun çıtırımız
kkli_kadın : (63,5/64,2/+0,7/%-1,10) mezun çıtırımız
Zerosima: (54,5/53,7/0,8/%1,47) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 52)
20_KELEBEK : (59/57,9/1,1/%1,86) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 57)
Sismaniye: (65,3/64,8/0,5/%0,77) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 64.1)
Evet menü de aykırı hiç bişey Yok azıcık zaten. İşte dediğim gibi vücut buna alışmış olmalı biraz farklı grup besinler almaya başla bu hafta. İki gün saf protein bi gün seyir bi gün sıvı sonra tekrar bi gün saf protein bi gün seyir bakalım bu programı hakkıyla uygula ne çıkıcak. Ben 13-15 senelik direnci kırdım yaa sen hayli hayli yaparsın canım arkadaşım. Yeterki umudun azmin kırılmasın:)))bilemedim ki ya akşamları genelde yemeden geçiştiryorum. Saf protein yapayım olmazsa ya
Vayy Canına bende son kilolarda gramla gider hiç gitmiyo diye kendimi kandırmışım bu güne kadar bi haftada 2 kg gitti yaa. Demek bu hızla gittiğine göre halâ gidebilir. Şu tatilden döneyim 60.0 hatta 59.9görmezsem bana da derya demeyin
Çok pis hırslandım. İnşallah Diyarbakır benim motivasyonumu kırmaz. Malum hepsi lezzetli şeyler.hele ki misafir gidiyorsan herkes özeniyor
Eki Görüntüle 2032220
İnanabiliyor musunuz ben halâ şoktayım da. 13'sene filan sonra ilkkez bu kilodayım
Kızlar öok tebrik ediyorım darısı başımaaaaaGünaydın kızlar,bende şoktayım 62.8 geldim yıllar sonra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?