Bende 1-1.3 filan fark oluyo bazen gece de tuvalete kalkıyorum çok su içiyorum sanırımKizlarrrr isinnn garip tarafi aksam tartiliyorum 77 sabah ac karnina tuvalete gidip tartiliyorum 76.7 ya bu nasll oluyor gun icinde yiyom fil gibi su iciyom en az 1 kilo fark olmasi gerekmezmiii
Ya harikasın maşallahEki Görüntüle 2032220
İnanabiliyor musunuz ben halâ şoktayım da. 13'sene filan sonra ilkkez bu kilodayım
Kizlarrrr isinnn garip tarafi aksam tartiliyorum 77 sabah ac karnina tuvalete gidip tartiliyorum 76.7 ya bu nasll oluyor gun icinde yiyom fil gibi su iciyom en az 1 kilo fark olmasi gerekmezmiii
Gunaydin kızlar bende 56.8 fark -200 benimki de kaplumbağa hızına düştü galiba :) bu arada benimde 57 58 arasindayken spor yaptığım için iç bacak kısmı baya sıkıydı nerdeyse 3 haftadır spor yok bugünlerde yine cıvıklaştıbugünden itibaren haftada en az 5 gün sıkı spora başlıyorum ınsallah
Canim dert etme bak bende 1 aydır 75.7 çıkıyorum. Bugün 75.6 ama dayanırsak gider bu kilolar bak nerelerden geldik benim resmimi gördün dimi şimdi nasıl bırakabilirim söyler misin tekrar o mutsuz zamanım a dönmek istemiyorum tam tersi mutlu olmak için devam etmem gerekiyor dün akşam mesela kaçırdım ekmek zeytin yedim ama yine de bu bozdum zrtik diyet yapamam olmayacak bugün yine başladım. Hem unuttun mu bana yarış sözün varKizlarrrr isinnn garip tarafi aksam tartiliyorum 77 sabah ac karnina tuvalete gidip tartiliyorum 76.7 ya bu nasll oluyor gun icinde yiyom fil gibi su iciyom en az 1 kilo fark olmasi gerekmezmiii
67 kilo mu. Yuhh. Bence bir yanlislik olmali oyle gozukmesi mumkun degil.
Ne kadar hos bir duygu. Golgenden gordugum kadariyla gorunus de guzel gayetEki Görüntüle 2032220
İnanabiliyor musunuz ben halâ şoktayım da. 13'sene filan sonra ilkkez bu kilodayım
67 kilo mu. Yuhh. Bence bir yanlislik olmali oyle gozukmesi mumkun degil.
Ben 65.4 ciktim. Cok ama cok ama cok ozur dilerim.
Eki Görüntüle 2032267 Eki Görüntüle 2032268 Eki Görüntüle 2032269
45 dk kardiyo falan yaptıktan sonra 15 ×4 olarak bunları yapıyorum.Ozellikle şu dumbella yapılan sumo squat bence etkili oluyo baya canım yaniyo onu yaparken :)
Ne kadar hos bir duygu. Golgenden gordugum kadariyla gorunus de guzel gayet
Okadar dikkat ediyorum şu gölge meselesine. Bugünkü şoktan biran önce paylaşmak istedim sizinle hiç bakmamışım. Diyorum ne gölgesi yaa
gene dua et o heyecanla gecelikle poz vermemissim
Okadar dikkat ediyorum şu gölge meselesine. Bugünkü şoktan biran önce paylaşmak istedim sizinle hiç bakmamışım. Diyorum ne gölgesi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?