Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlarrrr isinnn garip tarafi aksam tartiliyorum 77 sabah ac karnina tuvalete gidip tartiliyorum 76.7 ya bu nasll oluyor gun icinde yiyom fil gibi su iciyom en az 1 kilo fark olmasi gerekmezmiii
Bende 1-1.3 filan fark oluyo bazen gece de tuvalete kalkıyorum çok su içiyorum sanırım

Gunaydin kızlar bende 56.8 fark -200 benimki de kaplumbağa hızına düştü galiba :) bu arada benimde 57 58 arasindayken spor yaptığım için iç bacak kısmı baya sıkıydı nerdeyse 3 haftadır spor yok bugünlerde yine cıvıklaştı bugünden itibaren haftada en az 5 gün sıkı spora başlıyorum ınsallah

Kizlarrrr isinnn garip tarafi aksam tartiliyorum 77 sabah ac karnina tuvalete gidip tartiliyorum 76.7 ya bu nasll oluyor gun icinde yiyom fil gibi su iciyom en az 1 kilo fark olmasi gerekmezmiii

Sabah kalkar kalkmaz mı tartılıyorsun belki ödem oluşuyordur vücutta

***3. Takım 530.Etap***

ciftligininhanımı : (57/56,8/0,2/%0,35)
Anneoldumben : ( 63,7/63,6/0,1/%0,16)
chentiq: (64,6///%)
olvidos : (72,3/71,4/0,9/%1,24)
Gencanne68 : (73,6///%)

3.Takım ortalaması : %

İç bacak için ne yapıyorsun benim de o sıkıntım var :)

Canim dert etme bak bende 1 aydır 75.7 çıkıyorum. Bugün 75.6 ama dayanırsak gider bu kilolar bak nerelerden geldik benim resmimi gördün dimi şimdi nasıl bırakabilirim söyler misin tekrar o mutsuz zamanım a dönmek istemiyorum tam tersi mutlu olmak için devam etmem gerekiyor dün akşam mesela kaçırdım ekmek zeytin yedim ama yine de bu bozdum zrtik diyet yapamam olmayacak bugün yine başladım. Hem unuttun mu bana yarış sözün var

***3. Takım 530.Etap***

chentiq: (64,6/65,4/+0,8/%-1,24)

Ne kadar hos bir duygu. Golgenden gordugum kadariyla gorunus de guzel gayet

Okadar dikkat ediyorum şu gölge meselesine. Bugünkü şoktan biran önce paylaşmak istedim sizinle hiç bakmamışım. Diyorum ne gölgesi yaa

Selam kizlar

Ben iyice battim. Kusura bakmazsaniz ben 64.1 olup listeye girebilene kadar iznimi uzatmak istiyorum. Listeye giris yaparak donmek isterim.
Tabii arada bakacagim yazacagim. Ama menu paylasmak istemiyorum listeye girmeden.
Olur mu sahgull kaptanim, Zerosima ?

Olur cnm zaten izindesin sıkıntı yok

***3. Takım 530.Etap***

chentiq: (64,6/65,4/+0,8/%-1,24)

@Gencanne68 cnm sen kaldın hadi

Okadar dikkat ediyorum şu gölge meselesine. Bugünkü şoktan biran önce paylaşmak istedim sizinle hiç bakmamışım. Diyorum ne gölgesi yaa
gene dua et o heyecanla gecelikle poz vermemissim

Bu arada bu hafta icin senden ozel ricada bulunabilir miyim? Her gun beni bunaltir misin. Spor konusunda. Gecen hafta hic yapmadim ve malesef tartida gordum sonucunu

Zerosima cnm @Gencanne68 geçen haftadan beri hiç uğramamıski geçen haftada kilosunu bildirmiş sadece
Takım kurallarına uymadığından diskalifiye yaz canım
Bende evimi yerleştirdim misafirim var bikaç güne sizleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…