Akşam yulaf kepeği alayım da 2 gün atak yapayım hiç yapmadım dukan diyeti ama
Yaa kötü mü tadıŞahsen ben beğenmedim :)
Akşam yulaf kepeği alayım da 2 gün atak yapayım hiç yapmadım dukan diyeti ama
Şahsen ben beğenmedim :)
Yaa kötü mü tadı
tek sıkıntım öğlenleri olacak işyeri yemeği geliyor sonuçta genelde yoğurt cacık falan yemeye çalışyıroum onada bir çözüm bulayımTadı Yok ki yoğurda kat veya krep yap ye faydasını mutlaka gösteriyor. 3 lt suyun altına düşme kahvaltıda peynir veya yumurta booolca yiyebilirsin sarısı günde ikiyi geçmesin beyazı sınırsız öğlen tost makinesinde tavuk veya et yap bol baharatla arada yoğurt ye akşama ızgara balık ertesi gün bi kg gider bile. Önemli olan su unutma.
İki buçuk üç sene önce dukanla 90'dan 62.6 kg ya düşmüştüm. 4 ayda bence sabredip denemelisiniz
Kazanan siz olursunuz
yaa ne bırakması canım deryanın dediği gibi seninde vücut alıştı mı acaba değişik şeyler mi yapmak gerekValla kizlar ben zayiflayacagima artik inanmiyorummmm tarti sonucummmm yinw artiiiii yine artiiiiii delirecemmmmmmmm
76.7
Birakiyoruummmmmm
Valla daha ne yapayim bem spor yapmaktan diz baglarimmm kopacak haftalardir biinciyimm aksam acliktan uykum gelmiyor gun icinde agzim kokuyor acliktan diyet yapiyom diye el icinw cikamaz oldummmm ben boyle isin icine baslarimmmmm tombikkkk galacammmmmmyaa ne bırakması canım deryanın dediği gibi seninde vücut alıştı mı acaba değişik şeyler mi yapmak gerek
Tadı Yok ki yoğurda kat veya krep yap ye faydasını mutlaka gösteriyor. 3 lt suyun altına düşme kahvaltıda peynir veya yumurta booolca yiyebilirsin sarısı günde ikiyi geçmesin beyazı sınırsız öğlen tost makinesinde tavuk veya et yap bol baharatla arada yoğurt ye akşama ızgara balık ertesi gün bi kg gider bile. Önemli olan su unutma.
İki buçuk üç sene önce dukanla 90'dan 62.6 kg ya düşmüştüm. 4 ayda bence sabredip denemelisiniz
Kazanan siz olursunuz
Valla kizlar ben zayiflayacagima artik inanmiyorummmm tarti sonucummmm yinw artiiiii yine artiiiiii delirecemmmmmmmm
76.7
Birakiyoruummmmmm
Valla daha ne yapayim bem spor yapmaktan diz baglarimmm kopacak haftalardir biinciyimm aksam acliktan uykum gelmiyor gun icinde agzim kokuyor acliktan diyet yapiyom diye el icinw cikamaz oldummmm ben boyle isin icine baslarimmmmm tombikkkk galacammmmmm
Valla daha ne yapayim bem spor yapmaktan diz baglarimmm kopacak haftalardir biinciyimm aksam acliktan uykum gelmiyor gun icinde agzim kokuyor acliktan diyet yapiyom diye el icinw cikamaz oldummmm ben boyle isin icine baslarimmmmm tombikkkk galacammmmmm
Bak işte bu çok doğru. Benim yağ oranım çok yüksek kas oranım az bu yüzden 62 kilo da olsam 40 beden giyiyorum ama komşum 76 kg 40 beden giyiyor işte fark ve o benden zayıf duruyo benceO kadar spor yapıyorsun vücudun görüntüsü nasıl sen ona bak belki de kas yapmaya başladın önemli olan zayıf olmak değil unutma spor kas yapıp kilo verdirmiyor olabilir dur size resim paylaşayım :)
Bak işte bu çok doğru. Benim yağ oranım çok yüksek kas oranım az bu yüzden 62 kilo da olsam 40 beden giyiyorum ama komşum 76 kg 40 beden giyiyor işte fark ve o benden zayıf duruyo bence
Vucudumun goruntusu incelmeO kadar spor yapıyorsun vücudun görüntüsü nasıl sen ona bak belki de kas yapmaya başladın önemli olan zayıf olmak değil unutma spor kas yapıp kilo verdirmiyor olabilir dur size resim paylaşayım :)
Bende 76 42 beden giyiyom 60 kilodayken 38 beden giyiyodummmm ahhhh eskilerrrBak işte bu çok doğru. Benim yağ oranım çok yüksek kas oranım az bu yüzden 62 kilo da olsam 40 beden giyiyorum ama komşum 76 kg 40 beden giyiyor işte fark ve o benden zayıf duruyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?