Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Akşam yulaf kepeği alayım da 2 gün atak yapayım hiç yapmadım dukan diyeti ama

Şahsen ben beğenmedim :)

Yaa kötü mü tadı

Tadı Yok ki yoğurda kat veya krep yap ye faydasını mutlaka gösteriyor. 3 lt suyun altına düşme kahvaltıda peynir veya yumurta booolca yiyebilirsin sarısı günde ikiyi geçmesin beyazı sınırsız öğlen tost makinesinde tavuk veya et yap bol baharatla arada yoğurt ye akşama ızgara balık ertesi gün bi kg gider bile. Önemli olan su unutma.
İki buçuk üç sene önce dukanla 90'dan 62.6 kg ya düşmüştüm. 4 ayda bence sabredip denemelisiniz
Kazanan siz olursunuz

Valla kizlar ben zayiflayacagima artik inanmiyorummmm tarti sonucummmm yinw artiiiii yine artiiiiii delirecemmmmmmmm
76.7
Birakiyoruummmmmm

tek sıkıntım öğlenleri olacak işyeri yemeği geliyor sonuçta genelde yoğurt cacık falan yemeye çalışyıroum onada bir çözüm bulayım

yaa ne bırakması canım deryanın dediği gibi seninde vücut alıştı mı acaba değişik şeyler mi yapmak gerek
Valla daha ne yapayim bem spor yapmaktan diz baglarimmm kopacak haftalardir biinciyimm aksam acliktan uykum gelmiyor gun icinde agzim kokuyor acliktan diyet yapiyom diye el icinw cikamaz oldummmm ben boyle isin icine baslarimmmmm tombikkkk galacammmmmm

Ben dukan olarak değil de yulaf kepeğini beğenmedim :)

O kadar spor yapıyorsun vücudun görüntüsü nasıl sen ona bak belki de kas yapmaya başladın önemli olan zayıf olmak değil unutma spor kas yapıp kilo verdirmiyor olabilir dur size resim paylaşayım :)

Kız dur pes etme. @kelebek_20 yle sen bu hafta farklı bişey deneyin ikiniz orti olun. Mutlaka gidecek pes etme noolur. Yöntemi değişelim olur mu. Öyle yada böyle gidecek bu kilo çıkarı yok

O kadar spor yapıyorsun vücudun görüntüsü nasıl sen ona bak belki de kas yapmaya başladın önemli olan zayıf olmak değil unutma spor kas yapıp kilo verdirmiyor olabilir dur size resim paylaşayım :)
Bak işte bu çok doğru. Benim yağ oranım çok yüksek kas oranım az bu yüzden 62 kilo da olsam 40 beden giyiyorum ama komşum 76 kg 40 beden giyiyor işte fark ve o benden zayıf duruyo bence

***3. Takım 530.Etap***

ciftligininhanımı : (57///%)
Anneoldumben : ( 63,7/63,6/0,1/%0,16)
chentiq: (64,6///%)
olvidos : (72,3/71,4/0,9/%1,24)
Gencanne68 : (73,6///%)

3.Takım ortalaması : %

***3. Takım 530.etap free liste***

fahriyeaba : ( 76,2/76,7/+0,5/%-0,66 )523. etapta izne ayrıldı (listeye giriş 75,1)
tudeel : (64/62,8/1,2/%1,88) mezun çıtırımız
kkli_kadın : (64,2/62,3/1,9/%2,96) mezun çıtırımız
Zerosima: (53,7/54,3/+0,6/%-1,12) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 52)

20_KELEBEK : (57,9/57,9/0/%0) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 57)
Sismaniye: (64,8///%) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 64.1)

Bak işte bu çok doğru. Benim yağ oranım çok yüksek kas oranım az bu yüzden 62 kilo da olsam 40 beden giyiyorum ama komşum 76 kg 40 beden giyiyor işte fark ve o benden zayıf duruyo bence

Benden kendimden örnek vereyim ben 53-54 daha öncede gördüm ama ben cidden deli gibi spor yapıyordum hiç göstermiyordum ama şimdi yine aynı kilolarda olmama rağmen daha kilolu duruyorum kimse innamıyor o yüzden sporun etkisi büyük ben spora bu yüzden ağırlık vermek istiyorum

Vucudumun goruntusu incelme
Bende 76 42 beden giyiyom 60 kilodayken 38 beden giyiyodummmm ahhhh eskilerrr

Kizlarrrr isinnn garip tarafi aksam tartiliyorum 77 sabah ac karnina tuvalete gidip tartiliyorum 76.7 ya bu nasll oluyor gun icinde yiyom fil gibi su iciyom en az 1 kilo fark olmasi gerekmezmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…