Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gene dua et o heyecanla gecelikle poz vermemissim

Bu arada bu hafta icin senden ozel ricada bulunabilir miyim? Her gun beni bunaltir misin. Spor konusunda. Gecen hafta hic yapmadim ve malesef tartida gordum sonucunu
Yarın tatile çıkıyorum bi hafta yokum buralarda. Ama sen hergün sadece sabah öğle akşam günde 10ar dk egzersizle başlayabilirsin. Ne dersin bu kadar azıcık yazdım söz verebilir misin. İnsan söz verince zorunlu hissediyor takıma karşı sorumluluğum de ve başla bence. Öbür hafta burdayım. kontrol edicem herkesi özellikle seni haberin olsun. Katılımın yetersiz farkındayım hadi biraz daha gayret noolur

Kızlar bi hafta sporları yerime yazacak var mı? Öbür Pazartesi dönmüş olurum sanırım.

***3. Takım 530.Etap***

ciftligininhanımı : (57/56,8/0,2/%0,35)
Anneoldumben : ( 63,7/63,6/0,1/%0,16)
chentiq: (64,6/65,4/+0,8/%-1,24)
olvidos : (72,3/71,4/0,9/%1,24)
Gencanne68 : (73,6///%) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye

3.Takım ortalaması : % 0,102

Kızlar listemizi paylaştımm muhtemelen bu hafta nota alacağız hadi artık toparlanma vaktii bu hafta daha iyi sonuç bekliyorumm

Bu hafta yarisma var mi bi ara oyle bisey okumustum sanki iyi olur diye dusunuyorum birde takim listesinde cok az kisiyiz

ben yazmak istiyorum. Hem degisiklik olur hem de kendimi motive ederim.
Aslında çok motive ediyor. Mesela F fahriyeaba bi saat yaptım diycek ben diyorum ki bende yapıcam iki saat yapıp öne geçmeliyim
Sonra kelebek 70 yapıyo bende yapmalıyım. Yada birileri yapınca ben hiç yapmamışsam kalkıp evde hiç olmazsa 15 dk egzersiz yapıyorum. Listenin çok katkısı oldu bana
Sen spora teşvik isteyince aklıma listeyi sana devretmek geldi. Ama istemezsen emrivaki olur diye ortaya yazdım

Iyi aksamlar kızlar:) menüm
Sabah
1 haş yumurta
1 dilim peynir
Sal-dom-yeşillik
1-2 yk biber kavurması
Öğle
1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
Akşam
4-5 yk yoğurtlu tam b. makarna
2.5 lt su. Bugün bide yoğurt kürüne başlamaya karar verdim şöyle yatmadan 3 saat önce 3 yk pulbiberli limonlu yoğurt yerim

Gayet güzel cnm

Kızlar bu hafta aranızda olamıycam. Gelirim ama diyet spor olmuycak o kesin. Ama ortaya bi fikir atayım hiç olmazsa motive düşmesin. Nota alınacak büyük ihtimal herkes listedekilere yüklensin boş bırakmayalım.
Takım listesindekiler ve free listedekiler karşılıklı bi yarış başlasın metodu önemli değil ama herkes fikrini söylesin ortak bi liste uygulamak daha iyi olur diye düşünüyorum. Bana en cazip gelen bi gün saf protein bi gün sebze protein hergün 30-30 :60dk egzersiz(fazla olursa ne alâ)
Var mısınız?

9:30 bi haşlanmış yumurta 2'şer çatal domates ve peynir. 3 zeytin 1 sunta bisküvit yarım ceviz 2 yaprak marul

11:25 200 ml baharatlı ayran
12:50 dondurma
13:50 150 ml baharatlı ayran
15:50 180 ml normal ayran bi ısırık simit
17:50 kayısılı form çay
7:30-8 arası bi kutu daha ayran içerim acıkırsam yoksa da bugünlük bukadar

Su: 2 litre geceye geçer 3 olur o.
Spor acayip terlemeli 1saat yürüyüş.
Ayrıyetten ütü yaptım şimdide avmye çıkıcam hemi de yürüyerek gidicem 2.5 km

ne diyelim kalbin temizmis..

Simdi sporlarda chentiq imi etiketleyelim OnDeryaa bugün ki sporum 50 dk hafif tempo koşu 20 dk egzersiz
evet beni etiketle cnm

F fahriyeaba nin bana sözü var kızlar bu hafta yarış yapıyorum onunla yarın sabah tartı resmini yollarım size bide haftaya cumartesi tartı resmini yollarım bakalım kim kazanacak

Bana uyar saf proteinin içeriği tam olarak nasıl oluyor?

Bana uyar saf proteinin içeriği tam olarak nasıl oluyor?
Yağsız veya yarım yağlı peynir çeşitleri, yumurta beyazı, et-tavuk- balık yağsız ve derisiz yerleri light veya yarım yağlı süt yoğurt ayran

Bu saydıklarım sınırsız doyana kadar yenebilir. Yeşil çay ve şekersiz kahve içilebilir Saf protein günlerinde. 3 lt su mecbur. Birde elinde olan bi kaşık dolusu yulaf kepeği tüketebilir(çok tok tutuyor) krep yaparsınız veya yoğurda katıp yenebilir. İşin özü sırrı hepsi bu kadar

Izgara et(kırmızı-tavuk balık) valla ben tost makinesinde pişiriyordum. Tuz yasak. Üstüne boooolll baharat ohh miss. Boş boş yiyemem derseniz yoğurt koyun öğüne ama bence proteinden daha fazla yararlanmak için yoğurdu etle aynı anda değil de ara öğünde yulaf kepeği ile tüketin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…