Yarın tatile çıkıyorum bi hafta yokum buralarda. Ama sen hergün sadece sabah öğle akşam günde 10ar dk egzersizle başlayabilirsin. Ne dersin bu kadar azıcık yazdım söz verebilir misin. İnsan söz verince zorunlu hissediyor takıma karşı sorumluluğum de ve başla bence. Öbür hafta burdayım.gene dua et o heyecanla gecelikle poz vermemissim
Bu arada bu hafta icin senden ozel ricada bulunabilir miyim? Her gun beni bunaltir misin. Spor konusunda. Gecen hafta hic yapmadim ve malesef tartida gordum sonucunu
Zerosima cnm @Gencanne68 geçen haftadan beri hiç uğramamıski geçen haftada kilosunu bildirmiş sadece
Takım kurallarına uymadığından diskalifiye yaz canım
Bende evimi yerleştirdim misafirim var bikaç güne sizleyim
ben yazmak istiyorum. Hem degisiklik olur hem de kendimi motive ederim.Kızlar bi hafta sporları yerime yazacak var mı? Öbür Pazartesi dönmüş olurum sanırım.
Tebrikler kızlar
Aslında çok motive ediyor. Mesela F fahriyeaba bi saat yaptım diycek ben diyorum ki bende yapıcam iki saat yapıp öne geçmeliyimben yazmak istiyorum. Hem degisiklik olur hem de kendimi motive ederim.
Iyi aksamlar kızlar:) menüm
Sabah
1 haş yumurta
1 dilim peynir
Sal-dom-yeşillik
1-2 yk biber kavurması
Öğle
1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
Akşam
4-5 yk yoğurtlu tam b. makarna
2.5 lt su. Bugün bide yoğurt kürüne başlamaya karar verdim şöyle yatmadan 3 saat önce 3 yk pulbiberli limonlu yoğurt yerim
ne diyelim kalbin temizmis..Aslında çok motive ediyor. Mesela F fahriyeaba bi saat yaptım diycek ben diyorum ki bende yapıcam iki saat yapıp öne geçmeliyim
Sonra kelebek 70 yapıyo bende yapmalıyım. Yada birileri yapınca ben hiç yapmamışsam kalkıp evde hiç olmazsa 15 dk egzersiz yapıyorum. Listenin çok katkısı oldu bana
Sen spora teşvik isteyince aklıma listeyi sana devretmek geldi. Ama istemezsen emrivaki olur diye ortaya yazdım
evet beni etiketle cnm
Bana uyar saf proteinin içeriği tam olarak nasıl oluyor?Kızlar bu hafta aranızda olamıycam. Gelirim ama diyet spor olmuycak o kesin. Ama ortaya bi fikir atayım hiç olmazsa motive düşmesin. Nota alınacak büyük ihtimal herkes listedekilere yüklensin boş bırakmayalım.
Takım listesindekiler ve free listedekiler karşılıklı bi yarış başlasın metodu önemli değil ama herkes fikrini söylesin ortak bi liste uygulamak daha iyi olur diye düşünüyorum. Bana en cazip gelen bi gün saf protein bi gün sebze protein hergün 30-30 :60dk egzersiz(fazla olursa ne alâ)
Var mısınız?
Yağsız veya yarım yağlı peynir çeşitleri, yumurta beyazı, et-tavuk- balık yağsız ve derisiz yerleri light veya yarım yağlı süt yoğurt ayranBana uyar saf proteinin içeriği tam olarak nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?