- 30 Mayıs 2017
- 394
- 515
- 53
Anladım karbonhidrat olmayınca tokta tutar baya. 1 gün deneyeyim çok teşekkür ettimYağsız veya yarım yağlı peynir çeşitleri, yumurta beyazı, et-tavuk- balık yağsız ve derisiz yerleri light veya yarım yağlı süt yoğurt ayran
Bu saydıklarım sınırsız doyana kadar yenebilir. Yeşil çay ve şekersiz kahve içilebilir Saf protein günlerinde. 3 lt su mecbur. Birde elinde olan bi kaşık dolusu yulaf kepeği tüketebilir(çok tok tutuyor) krep yaparsınız veya yoğurda katıp yenebilir. İşin özü sırrı hepsi bu kadar
Izgara et(kırmızı-tavuk balık) valla ben tost makinesinde pişiriyordum. Tuz yasak. Üstüne boooolll baharat ohh miss. Boş boş yiyemem derseniz yoğurt koyun öğüne ama bence proteinden daha fazla yararlanmak için yoğurdu etle aynı anda değil de ara öğünde yulaf kepeği ile tüketin derim.
Ahaaa tammm vazgecmisk3nnnn biri yrismi dediiii tamammm yarin baslasinnn yarissF fahriyeaba nin bana sözü var kızlar bu hafta yarış yapıyorum onunla yarın sabah tartı resmini yollarım size bide haftaya cumartesi tartı resmini yollarım bakalım kim kazanacak
Yarın tartı resimlerimizi paylaşıyoruz canım unutma :)Ahaaa tammm vazgecmisk3nnnn biri yrismi dediiii tamammm yarin baslasinnn yariss
Menum
1 kupa elma sirkeli su
Sabah
Maydonozlu omlet
1kkpeynir 5 zeytin domates salatalik
Ara
Elma kucuk 4 dilim kavun
Ara
Sade turk kahvesi 2 hurma
Aksam
3 kofte 1 kase yogurt
Salatalik biber
3 lt su
Spor 3 mil leslie 45 dk suruyor
Menüler güzel afiyet olsun:)günaydın kızlar
dünkü menüm
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
1 adet karnıyarık sadece içini yedim
1 kase cacık
Ara
1 adet ceviz
1 küçük poğaça
Akşam
1 kepçe kadar susuz kuru fasulye
1-2 çatal patates
biraz salata
Ara
bir kaç ısırık haşlanmış mısır
1 dilim karpuz
sporlarım
30 dk fitnees
45 dk eliptik
45 dk yürüyüşOnDeryaa
Canim ben haftaya cumaya kadar kesinlikle tartilmiycammm strese giriyorum 76.7 ile yarisa basladikkk bugunnn free takildimmm yarin asilicam insallahhh yaris baslasinnnnnKızlar nerdesiniz buralarda tek başıma sıkıldım ama F fahriyeaba nerelerdesin şekerim tartı resmini koymadın hala
Waavv hızlıyım dün senden ses çıkmayınca akşama yedim valla birazdan yine tartilicam1 yumurta salatalik 2 dlm ekmek kahvalti
Ogle yulafli yogurt 1 seftali yiycem birazdan 1 saat spor yapicammmm
Dün ile bugün arasında 500 gr fark var artidayim1 yumurta salatalik 2 dlm ekmek kahvalti
Ogle yulafli yogurt 1 seftali yiycem birazdan 1 saat spor yapicammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?