Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar menüm

Sabah;iki milföylü börek,kavun,yumurta

Ögle;bir salkım üzüm

Akşam,ızgara balık,salata,kola

1.5 lt su

Gunaydin herkese dunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta 1kk peynir 5 zeytin salatalik
Ara 1 elma
Ara sade turk kahvesi 6 findik
Aksam
3 kofte salata 1 kupa ayran
Ara 1 kucuk armut
3 lt su spor yok ne yazikki

günaydın kızlar
dünkü menüm
1 yumurtadan omlet
domates salatalık
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 lokma vişne reçeli

Ara
Filtre Kahve

Öğle yemeği yemedim
1 tane salatalık
2 dilim karpuz
1 dilim peynir

Akşam
5 adet ızgara köfte
salata çok az
su 2 lt
spor 45 dakika yürüyüş

Günaydın kizlar kilom 57 bugün. Kaptanım ben izine ayrilabiliyormuyum? Bu ayın sonuna kadar misafir agirlicaz. Buraya girmeye hiç fırsatım olmuyor. Bide ne kadar dikkat etsemde kaçıyor arada takımı kötü etkilemek istemiyorum sahgull Zerosima

Gunaydin kızlar. Sanki kilo vermisim gibi pazar gittim bir de kacamak yaptim sarelle falan yedim ya.. esek ben...

Ctesi spor yaptim ama oyle bir yapmisim ki hala karnim ust bacaklarim agriyor. Mekik bile cekemedim. Napsam. Zedeler miyim bi yerleri.

90 dk yurumustum
Ustune 20 dk karin calistim
Sonra 20 dk kol calistim squat burpee yaptim
10 dk kadar kalca çalıştım.

Iki gundur de pertim..

Selamlar kızlar bakıyorum grup çok sessiz kalmışş nerelerde herkes

Tamam canım yarın başlayalım ona en azından 5 kilo versem 6 li rakamları görmüş olucam
5 gunde 1.5 kilo veriyorum ben canim oyle 5 filan degil ama birakinca keainlikle almiyosun birde goruntude 3 4 kilo vermis gibi oluyor insan gibek baya inceliyor yarin basliyoruz insallahhh tamammm

Sabah 2 dlm ekmek peynir salata
Ogle 1 bardak ayran 1 seftali 1 armut
Aksam 1 dlm ekmek 1 tabak etli sebze yemegi spor daha yapmadimm

Iyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
1 haş yumurta
1 dilim peynir
Sal-dom
Ara 1 kuru hurma
1 ck fıstık ezmesi
Ara
1 sb yoğurt
Bi kaç dilim karpuz
Akşam
7 yk kuru fasulye
1 kase yoğurt
Salata
Su 2.5 lt

Merhabalar çok boşluyorsunuz Ceylan fahriyeaba kızlar devam asılın ha gayret . Bu arada hangi yoğurt diyetini yapıcaksınuz içinde sadece yoğurt olan mı yoksa patetes olan mı?
Ben fena yiyorum kaynanamda ama mutlu olduğum tarafı ise fena halde ishalim su içsem tuvalete koşuyorum. Kaynanam çok endişeleniyor ama ben çok mutluyum. Habire ilaç iç diye baskı yapsa da iyi gidiyor şuan. Akşam yemeği yemiyorum iki gündür üstüne ishal de var koruyorumdur diye düşünüyorum. Tartı Yok eczane henüz göremedim etrafta. Bugün markete filan da gittim ama bulamadım. Zaten listede değilim ama alışkanlık olmuş günde 30 kez tartılırken şimdi bi boşluğa düştüm :)))
Karın ağrımla aşırı Diyarbakır sıcağından hepinizi öperim efenim.
Aaa bu arada eşimin işinde problem çıkmış uçak pazar günüymüş kalmamız bi hafta daha uzadı. Ben kendimi atayım en iyisi. Naapcam buralarda of offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…