Canimmm yeeil cay birde 6dann sonra birsey yemeyelim insallah gider artiiiDün ile bugün arasında 500 gr fark var artidayim
Birde canim ortak biseler yapalim gel yogurt diyeti var nette bir bak ben onla cok zayifliyom gel beraber 5 gun onu yapalimmDün ile bugün arasında 500 gr fark var artidayim
Bakayım canım yoğurt diyetini hiç yapmadım nasıl olduğuna bakayım başlayalım ona daBirde canim ortak biseler yapalim gel yogurt diyeti var nette bir bak ben onla cok zayifliyom gel beraber 5 gun onu yapalimm
Tamam canım yarın başlayalım ona en azından 5 kilo versem 6 li rakamları görmüş olucamBirde canim ortak biseler yapalim gel yogurt diyeti var nette bir bak ben onla cok zayifliyom gel beraber 5 gun onu yapalimm
Herkesler tatilde sanırım :)))Selamlar kızlar bakıyorum grup çok sessiz kalmışş nerelerde herkes
5 gunde 1.5 kilo veriyorum ben canim oyle 5 filan degil ama birakinca keainlikle almiyosun birde goruntude 3 4 kilo vermis gibi oluyor insan gibek baya inceliyor yarin basliyoruz insallahhh tamammmTamam canım yarın başlayalım ona en azından 5 kilo versem 6 li rakamları görmüş olucam
Tamam canım yarın başlayalım5 gunde 1.5 kilo veriyorum ben canim oyle 5 filan degil ama birakinca keainlikle almiyosun birde goruntude 3 4 kilo vermis gibi oluyor insan gibek baya inceliyor yarin basliyoruz insallahhh tamammm
Netten baktin demi listesineTamam canım yarın başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?