- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
gayet güzel sadece çorba yediğimizde ekmek yemememiz gerekiyor.Tekrar Merhaba ben sabah nesfit Yemiştim sabahları genelde yumurtalı falan güzel kahvaltı yapıyorum ama dün eve geç gelince geç kalktım
Arada 1 ceviz ve 3 4 tane fındık yedim
öğlen de çorba salata bide etli yemek yedim çalıştığım için yağ oranını sadece sabah ve akşam dikkat edebilicem öğlen ekmek pilav makarna tabiki yok genelde bu üçlü şeklinde devam eder
gelir canım gelir biz burada ne kilolar verdik. Sende vereceksin.Yeter ki o hırsın hiç gitmesin.Hoşbulduk inş bi hırsla başladım bakalım devamı gelicek Allahın izniyle inş
çok iyi spor ile birlikte çok güzel kilolar vereceksin canımMerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza1.70 boyum 74 kiloyum. Hedefim öncelikle 69 sonra 60 kilo olmak. Spora başladım iki haftadır gidiyorum. Bu sabah süt ve eti formun yüksek lifli sade gevreğinden yedim bir kase .
Hoşgeldin cnm
Ilk sayfada kurallar var kabul edersen beraber devam edersin
Bi çok yeni arkadaş katıldı
Tanışıp kaynaşırsınız :)
çok iyi spor ile birlikte çok güzel kilolar vereceksin canım
spor yaparak kilo verdiğinde olduğun kilodan daha ince gösteriyorsun. Doğumdan sonra benimde 90 larda idi ama zayıflayınca onlarda küçülüyor merak etme :))Hoşbulduk :) Kuralları okudum kabulümdür :))
İnşallah canım sanki bu kilolar yapıştı bana hiç zayıflayamadım. Ama duyanlarda kesinlikle 74 göstermiyorsun diyolar bide bana sor göğüslerim 90 beden oldu
Ekmek yemedim hiç onu belirtmeyi unutmuşum canımgayet güzel sadece çorba yediğimizde ekmek yemememiz gerekiyor.
Çok değil canım sen halledersinkızlar p.tesi kilom 57,3
+300 amam sorun değil 3-4 gün spor aksattım. Bugün yeniden tam gaz devam
Canım her evde oluyor sorunlarSelam kızlar nasılsınız. Geçen haft hiç uğratmadım kusura bakmayın. Ailevi problemlerle uğraştım. Hala da tam çözülmüş değil ama 5 senede ilk kez boşanmak istediğimi söyledim. Sonuç olarak su an eşim gönlümü yapma derdinde ama benim genel olarak hayata karşı motivasyonum epey düşük.
Bahane mi değil mi bilemem ama diyette yerle bir tabi. Bilmiyorum tekrar motive olabilir miyim. Siz neler yapıyorsunuz
Çok değil kuzum bir haftada halledersinEvet canım 7 aylık ve 4 yaşında çocuklar. Affedilmeyecek değil tabi ama ömür boyu çekilir gibi de olmayan şeylerdi. Ama bu süreçte hatasını farketti haklı olduğuma karar verdi. Çabalıyor bakalım. Ama bu süreç bana 1,3 kilo olarak geldi. Bakalım
Canım çok kilon yok kısa sürede verirsinSelam kizlarbeni 3. Takım yönlendirdiler. Boyun 1.60 3 temmuzda diyete başladım. 58.8 idi ozaman kilim. Şimdi 52.8 kiloyum. Haliyle motivasyonum azaldı. Bu yüzden hep birlikte birbirimize destek olarak zayıflayalim. Benim hedef kurbana kadar 50 olmak. Çok zayıf olmuyorum. Benim vücut tipi biraz acayip ideal kilo 51 ama üst tarafım alttan kilolu. Elma tipinin yani. 1 kilo bile alınca üstten şişiyorum. Çok kötü bir durum. Hazırmiyiz zayiflamaya
Hoşgeldin canımgünaydın kızlar bende yeni geldim aranıza 1.5 senede tamı tamına 22 kilo aldım ve sonuç burdayım işteilaçlar ameliyat filan bide spor yapamadım o ara bayağı şiştim ama artık kilo vermem gerek diye düşünüyorum bir diyetisyenle görüştüm ama o da çok vicdansız çıktı bakalım ne yapacaz artık ...
Kolay gelsin canımMinnoslar spor yapmayı unutmuyoruz. Sabah kalkınca ben kuru kayısı birde ılıktan biraz daha sıcakca su içiyorum. Kabiz olmamak için. Birde şimdi bayram temizliğine başladım beybiler. Ordan da bayagi kalori yakarım. Herhalde
HoşgeldinMerhabalar arkadaşlar beni de bu gruba yönlendirdiler boyum 163 kilom 67 3 yıldır evliyim evlenirken 59 kilo idim ama malesef bende evlenince kilo alanlar kervanına katıldım bide bunu dediklerinde inanmazdım :)
kilo olarak en çok 72 yi görmüştüm üni yıllarında dukan diyeti yaparak 66 ya düştüm ardın dan sağlıklı beslenerek 57 kilolara düşmüştüm ne güzel ama evlenince geri geldi kilolar malesef
dukan aslında güzel kilo verdiriyor ama ben yazın yapmıştım acayip susatıyordu yulaf bide yumurta zor yiyen bi insan olarak yulaf ve ikisinden tiskindim ondan devam demedim
şimdi hamilelik düşünüyorum o yüzden de sağlıklı beslenmem lazım ben genel olarak karbonhidrat düşkünüyüm ekme pide vs çok severim onları kessem sebze ve protein ağırlıklı beslensem güzel olacakta bakalım inş burası motivasyon olucak benim için
sevgiler herkese
Yaşarsın yaşarsın canım arada az yer nefsini köreltirsinbende makarnasız yaşayamam
Genede sucuga dikkat et canım çok sık tüketmeBu sabah itibari ile 57.0 ile diyete basliyorum:)
Menü'm
Yag koymadan kizarttim sucuklar,
Domates,avucici kadar beyaz peynir
bi tutam kadarda ekmek.
Ve en önemlisi su
Esim ve bebek uyuyor ben aciktim o yuzden caysiz kahvaltim.esim uyandiginda da onunlada sekersiz cay icerim.
Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza1.70 boyum 74 kiloyum. Hedefim öncelikle 69 sonra 60 kilo olmak. Spora başladım iki haftadır gidiyorum. Bu sabah süt ve eti formun yüksek lifli sade gevreğinden yedim bir kase .
O yüzden düzenli paylaşım önemli tatlımMerhabalar bayanlar yatili misafirim vardi giremedim hic buraya girmeyince diyette yalan oldu ama basladim duzenime bugun bura cok onemli ya ben yapamiyorum obur turlu
Merhaba ben seda ingilizce ogretmeniyim 31 yasindayim kastamonuluyum.ailemle yasiyorum bekarim 72 kiloyum hedefim 55
Merhaba ben geldin şimdi be gibi bilgiler vermem lazım ve kesinlikle yapmam gerekler ne
Herkese iyi akşamlar. 4 aylık bir anneyim hamilelikte aldığım kiloları vermek istiyorum öyle çok katı diyet yapamıyorum ama zayıflamak ve eski halime dönmek istiyorum bir on kilo fazlam var 30 yaşındayım
Kilom 74
Hedefim 64
İnşallah altılı rakamlara ilerim
Yarından itibaren bende artık menümü paylaşacağım ve aklımda tutayım herşeyi
Merhaba aslen sakaryali olup gumushane yasiyorum 2 yillik evliyim 8 aylik bir kizim var.
Boyum 158 civari.kilom 57 küsürlü.(sabah tartilip yazagim)
Kizim emmedigi icin cok rahat kilo veremiyorum hedefim 50 kilo olmak ins.
Yarin sabahtan itibaren 3. Takimda basliyorum ins. Bu takima yönlendirildim umarim sizlerle istedigim hedefe ulasirim
Selam kizlarbeni 3. Takım yönlendirdiler. Boyun 1.60 3 temmuzda diyete başladım. 58.8 idi ozaman kilim. Şimdi 52.8 kiloyum. Haliyle motivasyonum azaldı. Bu yüzden hep birlikte birbirimize destek olarak zayıflayalim. Benim hedef kurbana kadar 50 olmak. Çok zayıf olmuyorum. Benim vücut tipi biraz acayip ideal kilo 51 ama üst tarafım alttan kilolu. Elma tipinin yani. 1 kilo bile alınca üstten şişiyorum. Çok kötü bir durum. Hazırmiyiz zayiflamaya
Selam kızlar nasılsınız. Geçen haft hiç uğratmadım kusura bakmayın. Ailevi problemlerle uğraştım. Hala da tam çözülmüş değil ama 5 senede ilk kez boşanmak istediğimi söyledim. Sonuç olarak su an eşim gönlümü yapma derdinde ama benim genel olarak hayata karşı motivasyonum epey düşük.
Bahane mi değil mi bilemem ama diyette yerle bir tabi. Bilmiyorum tekrar motive olabilir miyim. Siz neler yapıyorsunuz
günaydın kızlar bende yeni geldim aranıza 1.5 senede tamı tamına 22 kilo aldım ve sonuç burdayım işteilaçlar ameliyat filan bide spor yapamadım o ara bayağı şiştim ama artık kilo vermem gerek diye düşünüyorum bir diyetisyenle görüştüm ama o da çok vicdansız çıktı bakalım ne yapacaz artık ...
Minnoslar spor yapmayı unutmuyoruz. Sabah kalkınca ben kuru kayısı birde ılıktan biraz daha sıcakca su içiyorum. Kabiz olmamak için. Birde şimdi bayram temizliğine başladım beybiler. Ordan da bayagi kalori yakarım. Herhalde
hiç sanmıyorum ben yoruldukça daha bi acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?