Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gayet güzel sadece çorba yediğimizde ekmek yemememiz gerekiyor.

çok iyi spor ile birlikte çok güzel kilolar vereceksin canım

Hoşgeldin cnm
Ilk sayfada kurallar var kabul edersen beraber devam edersin
Bi çok yeni arkadaş katıldı
Tanışıp kaynaşırsınız :)

Hoşbulduk :) Kuralları okudum kabulümdür :))

çok iyi spor ile birlikte çok güzel kilolar vereceksin canım

İnşallah canım sanki bu kilolar yapıştı bana hiç zayıflayamadım. Ama duyanlarda kesinlikle 74 göstermiyorsun diyolar bide bana sor göğüslerim 90 beden oldu

spor yaparak kilo verdiğinde olduğun kilodan daha ince gösteriyorsun. Doğumdan sonra benimde 90 larda idi ama zayıflayınca onlarda küçülüyor merak etme :))

kızlar p.tesi kilom 57,3
+300 amam sorun değil 3-4 gün spor aksattım. Bugün yeniden tam gaz devam
Çok değil canım sen halledersin
Canım her evde oluyor sorunlar
Hatasınıda anlamıs
Bu çok önemli hatasını kabul etmesi
Sen toparlarsın güveniyorum ben sana
Çok değil kuzum bir haftada halledersin
Canım çok kilon yok kısa sürede verirsin
Hoşgeldin canım
Gelmiş geçmiş olsun önemli olan sağlık kilo verilir
Kolay gelsin canım
Hoşgeldin
Kesinlikle protein çok önemli kilo vermede
bende makarnasız yaşayamam
Yaşarsın yaşarsın canım arada az yer nefsini köreltirsin
Genede sucuga dikkat et canım çok sık tüketme

Hoşgeldin cnm

Kızlar tekrar hoşgeldiniz hepiniz

Ben gülşah takım kaptanıyım
Yaş 30
Evliyim
Suan başka bir ile taşındım ahh ne zormus
İzindeyim ama tabıkı sizinleyim
3 yıldır al ver modundayım ama artık tam anlamıyla kurtulmak istiyorum
Bayram sonu dönüş yapıcam inşallah listeye

Merhabalar bayanlar yatili misafirim vardi giremedim hic buraya girmeyince diyette yalan oldu ama basladim duzenime bugun bura cok onemli ya ben yapamiyorum obur turlu
O yüzden düzenli paylaşım önemli tatlım
Insan burdan uzak kalınca diyetten, kilo verme heyecanından uzaklaşıyor
Hayatı yaşarken kendimizi unutmayalım hayallerimizi ertelemeyelim

Yeni Kızlar çekinmeyin burda her konuda paylaşım yapıp sohbet muhabbet yapabilirsiniz

Kilo almanın ilk nedeni psikolojik olduğu için burda birbirimize destek olarak bu sorunu da aşıyoruz
Çünkü aşağı yukarı bi çoğumuz aynı yollardan geçtik geçiyoruz. Benzer sorunlar yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz

Merhaba ben geldin şimdi be gibi bilgiler vermem lazım ve kesinlikle yapmam gerekler ne

Hoş geldin cnm istikrarından vazgeçme yavaş yavaşş ama tam gitsin kilolar :)

Hoş geldin cnm bebeğini Allah bağışlasın boyumuz aynıymış benimde hedef 50 eski mezunlardanım bu grubun kaptan yardımcısı ve müdavimiyim

Hoş geldin cnm son kilolar olduğu için duraksama yaşamışsın belli ama hiç bırakma kendini onlarda gidecek önemli olan burda sabretmek :)

Hepimiz hayatımızda sorunlar yaşıyoruz cnm inşallah Rabbim sana en doğru bir şekilde karar verdirir eğer hata affedilmeyecek kadar büyük değilse affet bir yuva kolay kurulmuyor emek istiyor

Hoşgeldinn cnm diyetisyenler çok katı oluyor cidden kendi vücudunu en iyi sen tanırsın kendine göre bir beslenme programı hazırlamanı tavsiye ederim :) Misal ben ekmeği kestiğim an kilo veriyorum onun dışında çoğu şeyi yiyorum :)

Oh ohh miss kolay gelsin cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…