bende makarnasız yaşayamamMerhabalar arkadaşlar beni de bu gruba yönlendirdiler boyum 163 kilom 67 3 yıldır evliyim evlenirken 59 kilo idim ama malesef bende evlenince kilo alanlar kervanına katıldım bide bunu dediklerinde inanmazdım :)
kilo olarak en çok 72 yi görmüştüm üni yıllarında dukan diyeti yaparak 66 ya düştüm ardın dan sağlıklı beslenerek 57 kilolara düşmüştüm ne güzel ama evlenince geri geldi kilolar malesef
dukan aslında güzel kilo verdiriyor ama ben yazın yapmıştım acayip susatıyordu yulaf bide yumurta zor yiyen bi insan olarak yulaf ve ikisinden tiskindim ondan devam demedim
şimdi hamilelik düşünüyorum o yüzden de sağlıklı beslenmem lazım ben genel olarak karbonhidrat düşkünüyüm ekme pide vs çok severim onları kessem sebze ve protein ağırlıklı beslensem güzel olacakta bakalım inş burası motivasyon olucak benim için
sevgiler herkese
Canim açıkça ne yap Biliyormusunuz şekersiz kahve yap. Fincan koy sonra üzerine kuru nane ser ve iç. Hayattan soğuyacaksin. O derece iştah felan hiç bir şey kalmicak. Ben 6 kiloyu öyle verdimhiç sanmıyorum ben yoruldukça daha bi acıkıyorum
bende severim ama onunda artık bir çok seçeneği var kepekli vb.. yağ koymadan sadece haşlayıp yiyebilirizbende makarnasız yaşayamam
türk hahvesimi naneleri de mi yutucam?Canim açıkça ne yap Biliyormusunuz şekersiz kahve yap. Fincan koy sonra üzerine kuru nane ser ve iç. Hayattan soğuyacaksin. O derece iştah felan hiç bir şey kalmicak. Ben 6 kiloyu öyle verdim
kolay gelsinBeyinleri ben temizlige başlıyorum mola verince bildirimler bakicam. Hadi kaçamak günler
gider canım kilolar gider huzurun yerinde olsunda 1,3 kg bir haftalık sıkı diyete bol suya bakar sıkma canınıEvet canım 7 aylık ve 4 yaşında çocuklar. Affedilmeyecek değil tabi ama ömür boyu çekilir gibi de olmayan şeylerdi. Ama bu süreçte hatasını farketti haklı olduğuma karar verdi. Çabalıyor bakalım. Ama bu süreç bana 1,3 kilo olarak geldi. Bakalım
hoşgeldin canım birlikte ideal kilolara ulaşacağız.Merhabalar arkadaşlar beni de bu gruba yönlendirdiler boyum 163 kilom 67 3 yıldır evliyim evlenirken 59 kilo idim ama malesef bende evlenince kilo alanlar kervanına katıldım bide bunu dediklerinde inanmazdım :)
kilo olarak en çok 72 yi görmüştüm üni yıllarında dukan diyeti yaparak 66 ya düştüm ardın dan sağlıklı beslenerek 57 kilolara düşmüştüm ne güzel ama evlenince geri geldi kilolar malesef
dukan aslında güzel kilo verdiriyor ama ben yazın yapmıştım acayip susatıyordu yulaf bide yumurta zor yiyen bi insan olarak yulaf ve ikisinden tiskindim ondan devam demedim
şimdi hamilelik düşünüyorum o yüzden de sağlıklı beslenmem lazım ben genel olarak karbonhidrat düşkünüyüm ekme pide vs çok severim onları kessem sebze ve protein ağırlıklı beslensem güzel olacakta bakalım inş burası motivasyon olucak benim için
sevgiler herkese
Hoşbulduk inş bi hırsla başladım bakalım devamı gelicek Allahın izniyle inşhoşgeldin canım birlikte ideal kilolara ulaşacağız.
Hoşgeldin cnmMerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza1.70 boyum 74 kiloyum. Hedefim öncelikle 69 sonra 60 kilo olmak. Spora başladım iki haftadır gidiyorum. Bu sabah süt ve eti formun yüksek lifli sade gevreğinden yedim bir kase .
Hosgeldin.❤ herkes kendine uygun bir diyet yapiyor canim ilk sayfadaki kurallari okursan daha net anlarsin herseyi. Takim arkadaslarin gelince detayli konusursunhzMerhaba bende Yen'i katıldım aranıza. 74 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum. Belli bir diyet listesi var mı yoksa herkes kendi mi yapıyor?
Hoşbulduk tamamdırHosgeldin.❤ herkes kendine uygun bir diyet yapiyor canim ilk sayfadaki kurallari okursan daha net anlarsin herseyi. Takim arkadaslarin gelince detayli konusursunhz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?