Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldinn cnm aslında sende sorunun nerden kaynaklandığını yazmışsın ekmek pide vs karbonhidratlar onları bırakacaksın öncelikle protein ağırlık sebze ağırlıklı yiyeceksin suyunu eksiltmeyeceksin bak nasıl gidiyor tıkır tıkır :)

Etli ekmekte kalorili ama cnm

Aynen kendimi biliyorum ama nefis işte bu arada etli yemek dediğim türlü gibi yemek

Hımm ben yanlış okumuşum o zaman iyi bir menü olur cnm

Anladım cnm zaten karbonhidratı kes yani ekmekten uzak dur zaten ilk haftadan fark edecek :)

Akşamda çorba salata yiyeceğim inş bu akşam hazırlık yapıp yarına protein ağırlıklı bi program yapıcam daha önce neden gelmediysem bu gruplara kendimi sorumlu hissedince daha güzel oluyor

Akşamda çorba salata yiyeceğim inş bu akşam hazırlık yapıp yarına protein ağırlıklı bi program yapıcam daha önce neden gelmediysem bu gruplara kendimi sorumlu hissedince daha güzel oluyor

Kesinlikle cnm ben ilk diyet serüvenimde 16 kg verdim

maşallah ya süpersin ben 2 hafta rekorumu kırsam devamı gelicekte yap bırak yap bırak saçmaladım kerdeşimin düğünü var 7-9 eylül ama bahanelr yer yok Allahın izniyle

Aynen cnm zaten verilen kilolar ilk 2 ayda bayağı gidiyor sonradan yavaşlıyor önemli olan bırakmamak :)

Arada insana bir esiyor inan ki çok bunalmış olmalısın kı bunu düşündün.bir süre sessiz kal ve bekle.eşin peşinde koşar yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…