Merhabalar arkadaşlar beni de bu gruba yönlendirdiler boyum 163 kilom 67 3 yıldır evliyim evlenirken 59 kilo idim ama malesef bende evlenince kilo alanlar kervanına katıldım bide bunu dediklerinde inanmazdım :)
kilo olarak en çok 72 yi görmüştüm üni yıllarında dukan diyeti yaparak 66 ya düştüm ardın dan sağlıklı beslenerek 57 kilolara düşmüştüm ne güzel ama evlenince geri geldi kilolar malesef
dukan aslında güzel kilo verdiriyor ama ben yazın yapmıştım acayip susatıyordu yulaf bide yumurta zor yiyen bi insan olarak yulaf ve ikisinden tiskindim ondan devam demedim
şimdi hamilelik düşünüyorum o yüzden de sağlıklı beslenmem lazım ben genel olarak karbonhidrat düşkünüyüm ekme pide vs çok severim onları kessem sebze ve protein ağırlıklı beslensem güzel olacakta bakalım inş burası motivasyon olucak benim için
sevgiler herkese
Merhabalar arkadaşlar beni de bu gruba yönlendirdiler boyum 163 kilom 67 3 yıldır evliyim evlenirken 59 kilo idim ama malesef bende evlenince kilo alanlar kervanına katıldım bide bunu dediklerinde inanmazdım :)
kilo olarak en çok 72 yi görmüştüm üni yıllarında dukan diyeti yaparak 66 ya düştüm ardın dan sağlıklı beslenerek 57 kilolara düşmüştüm ne güzel ama evlenince geri geldi kilolar malesef
dukan aslında güzel kilo verdiriyor ama ben yazın yapmıştım acayip susatıyordu yulaf bide yumurta zor yiyen bi insan olarak yulaf ve ikisinden tiskindim ondan devam demedim
şimdi hamilelik düşünüyorum o yüzden de sağlıklı beslenmem lazım ben genel olarak karbonhidrat düşkünüyüm ekme pide vs çok severim onları kessem sebze ve protein ağırlıklı beslensem güzel olacakta bakalım inş burası motivasyon olucak benim için
sevgiler herkese
bende makarnasız yaşayamam
Kimse yok mu burda uye yonlendiriyorummm
Tekrar Merhaba ben sabah nesfit Yemiştim sabahları genelde yumurtalı falan güzel kahvaltı yapıyorum ama dün eve geç gelince geç kalktım
Arada 1 ceviz ve 3 4 tane fındık yedim
öğlen de çorba salata bide etli yemek yedim çalıştığım için yağ oranını sadece sabah ve akşam dikkat edebilicem öğlen ekmek pilav makarna tabiki yok genelde bu üçlü şeklinde devam eder
Tesekkur ederim canimAramıza hoş geldin cnm istikrarla gidersen azmin elinden hiç bişey kurtaulamaz cnm :)
etli ekmek değil ki etli yemek oEtli ekmekte kalorili ama cnm
Aynen kendimi biliyorum ama nefis işte bu arada etli yemek dediğim türlü gibi yemekHoşgeldinn cnm aslında sende sorunun nerden kaynaklandığını yazmışsın ekmek pide vs karbonhidratlar onları bırakacaksın öncelikle protein ağırlık sebze ağırlıklı yiyeceksin suyunu eksiltmeyeceksin bak nasıl gidiyor tıkır tıkır :)
Haklısınız kaptanım diyete tam gaz devam ama beni bi kaç gün idare edebilir misiniz sadece menülerimi yazsam olur mu?Canım izinlik bi durum yok bence cok güzel gidiyordun izin demek kiloları geri almak demek iyi düşün
etli ekmek değil ki etli yemek o
Aynen kendimi biliyorum ama nefis işte bu arada etli yemek dediğim türlü gibi yemek
Haklısınız kaptanım diyete tam gaz devam ama beni bi kaç gün idare edebilir misiniz sadece menülerimi yazsam olur mu?
Hımm ben yanlış okumuşumo zaman iyi bir menü olur cnm
Anladım cnm zaten karbonhidratı kes yani ekmekten uzak dur zaten ilk haftadan fark edecek :)
Akşamda çorba salata yiyeceğim inş bu akşam hazırlık yapıp yarına protein ağırlıklı bi program yapıcam daha önce neden gelmediysem bu gruplara kendimi sorumlu hissedince daha güzel oluyor
maşallah ya süpersin ben 2 hafta rekorumu kırsam devamı gelicekte yap bırak yap bırak saçmaladım kerdeşimin düğünü var 7-9 eylül ama bahanelr yer yok Allahın izniyleKesinlikle cnm ben ilk diyet serüvenimde 16 kg verdim
maşallah ya süpersin ben 2 hafta rekorumu kırsam devamı gelicekte yap bırak yap bırak saçmaladım kerdeşimin düğünü var 7-9 eylül ama bahanelr yer yok Allahın izniyle
kilon boyuna göre normalmiş cnm
Sen devam vermekmi istiyorsun yoksa korumadamısın
bu süper cnm
Bende geçen haftalarda 18 gün kadar yaptım sonra bi bisküviye yenildim :)
Arada insana bir esiyor inan ki çok bunalmış olmalısın kı bunu düşündün.bir süre sessiz kal ve bekle.eşin peşinde koşar yakındaSelam kızlar nasılsınız. Geçen haft hiç uğratmadım kusura bakmayın. Ailevi problemlerle uğraştım. Hala da tam çözülmüş değil ama 5 senede ilk kez boşanmak istediğimi söyledim. Sonuç olarak su an eşim gönlümü yapma derdinde ama benim genel olarak hayata karşı motivasyonum epey düşük.
Bahane mi değil mi bilemem ama diyette yerle bir tabi. Bilmiyorum tekrar motive olabilir miyim. Siz neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?