Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın
menüm
sabah
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
1 yeşil biber

ara
Türk kahvesi

Öğle
4 yk kadar Etli sebze türlüsü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
1 mürdüm eriği

Ara
2 adet ceviz

Akşam
70 gr ton balığı
biraz beyaz peynir

su 3 lt
spor 30 dk fitnes
45 dk eliptik
20 dk yürüyüş

pek ekmek tükettiğim söylenemez aslında eskiden pek iştahım yoktu şimdi kullandığım hormon ilaçlarından olduğunu sandığım bi iştah peyda oldu bendediyetistenin verdiği listede nerdeyse hiç karbonhidrat yok ilk başladığım haftalar beynim uyuşmuş gibi hissediyodum araya düğünler filan girdi bayağıdır gidemedim onada bakalım ne diyecek gidince

Makarna tek başına kilo aldırmaz cnm :) onun içine koyduğumuz diğer etkenlerden çok kalorili hale geliyor ayrıca tam buğday kepekli çeşidi var onlardan haşlayıp bol salata ile yiyebilirsin :)
diyetisyen bana hiç yeme demişti biz türk milleti olarak pilavı makarnayı seviyoruz iki kaşıkla durmazsın hiç yeme dedi hatta

Evet hanımlar yeni üyeleri toparlayıp liste hazırlıycam sabah herkes başlangıç kilosunu hedef kilosunu yazsın mutlaka
Canım benim en son kilom 67 idi ama sabah hiç de öyle çıkmadı başlangıç olarak 68,01 alırmısın bi kaç gündür tartılmıyordum oysa dünde yeni başlayınca farklı yazmıştım boy 1,63

Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor benim menum:
Sabah:1 yumurta domates salatalik 1 kibrit kutusu peynir
Oglen:1 dolma yogurt
Aksam 1 dolma yogurt
Bir de bugun benim dogum gunumdu 1 dilim yaspasta 1 bardak kola ictim

2 bucuk litre su 45 dk yuruyus
Doğum günün kutlu olsun sedacım
Pastanı görmüyorum onyüzden ama kola cıss
sahgull gülşahcım daha üye lazımmı durumunuz ne
Olabilir ablacım biliyorsun yeni üyelerin bi çoğu kalıcı olmuyor
Afiyet olsun canım gayet güzel sporda harika

Merhaba kızlar
sporlarınızı genelde ne zaman yapıyorsunuz ara öğünlerde neler tercih ediyorsunuz tatlı isteğinizi kesmek için neler yapıyorsunuz
Günaydın
Canım çalışıyormusun evdemisin
Eğer evdeysen sabah sporu çok iyi gün içinde dinç oluyorsun ve spor yapınca kaçamakta yapmak istemiyorsun

Ara öğünlerde
Yoğurt,kefir,süt
Yanında ya bir porsiyon meyve
Yada fındık ceviz badem vs tercih edebilirsin

1 çay bardağı süt üzerine tarcın
Yada elma dilimlerinin üzerine tarcın serperek tatlı isteğini bastırabilirsin

bi dilim süzme peynir bi dilim kepek ekmeği 1 bardak çay içtim sabah kalkınca 500 ml kadar ilacımla su içiyorum
Canım yanında domates salatalık bol yesillik yesen süper olur
Kahvaltını sağlam yapmaya çalışki eneejin düşük olmasın gün içinde

Çalışıyorum canım bugün iş yerşne yanıma kuru yemiş bide süt falan aldım yarında meyve alırım ya beni sorunum planlı olamamakta onu başarırsam olucak sanırım çünkü bi öğün kaçınca sanki dünyanın sonu bırakıyorum bi daha devamı gelmiyor

Canım ozaman mecburen akşamları yapacaksın sporunu
Bi spor aletin var mı
Yoksa leslie yapabilirsin
Evet canım hep hazırlıklı ol çantanda atıştırmalıkların olsun hep

Bende çalışıyorum canım yanıma bütün ara öğünlerimi ve kahvaltımı taşıyorum. Ara öğünde bazen yoğurt yiyorum şu 150 gramlıklardan alıyorum bir ara öğün oluyor yanına bu aralar ceviz yiyorum. Acıktığımda salatalık yiyorum çok masum çünkü Tatlı isteğimi gün kurusu ve çig badem ile ara yaparak bastırıyorum. Eğer ki akşam gelmişse tatlı çikolata krizi bir lokmacık peynir yiyorum üstüne de bir bardak su beynime oyun oynuyorum tatlı yedim sanıyor Hoş uzun zamandır gün kurusu yemedim. Ben işten çıkınca özellikle bir aydır. 30 dakikalık fitnes salonuna gidiyorum. Evde eliptiğim var onunla sabah erken kalkıp yapıyorum 06:00 gibi birde işyerine iki durak önce iniyorum. Yaklaşık 20 dk yürüyüş yapmış oluyorum.

diyetisyen bana hiç yeme demişti biz türk milleti olarak pilavı makarnayı seviyoruz iki kaşıkla durmazsın hiç yeme dedi hatta
Aynen bende o mantıktayım
2 kş zatebn bana yetmicek niye ağzımı bulaştırayımki diyorum :))

süpersin vallahi bende yanıma yarın salatalık alayım :) çok severim dün akşam iş çıkışı alışveriş yapıp yürüyerek gittik eve yemek yaparken de hareketler yaptım eşim tekrar çıkalım istersen çok yürüyemedik dedi öyle de yürüdük havalar güzel ya akşamları dışarda yürürüm kışın belki yazılırım salona biraz daha zayıflayım hem

ah 63 e düşsem eşim bana söz verdi eliptik alıcam diye sana da bakalım bu sefer güzel olucak iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…