Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla bazı diyetisyenler dediğim gibi çok katı :)

Merhaba kızlar
sporlarınızı genelde ne zaman yapıyorsunuz ara öğünlerde neler tercih ediyorsunuz tatlı isteğinizi kesmek için neler yapıyorsunuz

Genelde sabah ve akşam 2 set olarak yapıyorum ben yaptığım zaman
Tatlı isteğini kesmek için tarçınlı süt içebilirsin ya da çok çok gelirse 1 küçücük bitter çikolata atabilirsin ağzına ben öyle yapıyordum
Acıkmadığım için ara öğün pek yapmadım ama yapmış olsam sıfır kalori şeyleri tercih edebilirdim salatalık vs falan

Sabahları normal uyandığın saatten yarım saat erken kalkmaya çalış ve spor yap eminim faydasını çok görürsün akşam eve gider gitmez de aynı şekilde yarım saat spor yapsan süper ben öyle yapıyordum

Eliptik eğlenceli inceltiyor da ben ilk aldığımda hergün düzenli binerdim şimdi eriniyorum tek başıma sıkıcı geliyor

Evi yerleştirdim bide kış hazırlıklarına başladım
Bugun patlıcan biber közliycez
Ayy valla dünya varmıs istanbulda nefes alamıyorduk uykudan dayak yemiş gibi uyanıyordum burda çok dinç oluyorum

Kolay gelsin kaptanım :)

İnşallah cnm ben evde duramıyorum kii yoksa bende yaparım :) geçen sene ben yapmıştım annem karışmamıştı hiçç

ya aslında bende çok açıkmıyorum ama hem metabolizmam yavaşlamasın hemde öğünlere saldırmayım diye mutlaka ara ögün yapıyorum açken ben ben değilim çünkü :)

OnDeryaa cano tatil bitmedimi kilo almadın demi
Belin nasıl
Kaptanım benim durumlar karıştı. Annemin evine geldim. Kv. Görümce vs kavga ettim ipleri kopardım perşembe dönücektim dün 2'de çocukları alıp bindim uçağa geldim Bursa'ya bidaha ne giderim ne evime sokarım onları. Çok kötü günler geçirdim. Annemde tartıldım kilo almamışım. Zaten hiç bişey yemedim orda. 61 kg yum(annemin tartısında) moral sıfır. Eşim yurt dışında inşallah yarın gece gelip beni alıcak. Bakalım ne olcak. Ya kıyamet kopucak. Yada görmezden gelip devam edicez.

Merhaba kızlar
sporlarınızı genelde ne zaman yapıyorsunuz ara öğünlerde neler tercih ediyorsunuz tatlı isteğinizi kesmek için neler yapıyorsunuz

Merhaba canım sabah sporu çok önemli. Ben günde iki hatta üç öğün yapıyordum. Ama hiç yapamasam sabah kahvaltıdan önce ve akşam yatağa girmeden önce yaparım. Sana da tavsiye ederim.
Ara öğün olarak şekersiz kahve. Salatalık marul form çay. Başka bişey düşünemiyorum.
hoşgeldin cnm.
Aa ne güzel ben de Bursa dayım. Yakınmıyız acaba. Beşevler deyim ben.

Selam kk'nın güzel hatunları

Tatilim bitti. Mecburi de olsa bitti çok şükür. Yarın gece evime gidicem inşallah.
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş. Ben derya spordan sorumlu kaptan yardımcınızım. 4aylık diyet serüvenim oldu burada şuan korumadayım. Yarım kg bi kg alıp veriyorum. Kilomdan memnunum ama yağ oranım çok çoook yüksek o yüzden mutlu değilim sağlıklı beslenme ve sporla incelmek hedefim (sağlık sorunlarım çok fazla her sporu yapamıyorum. Tatildeyiz zaten. Okul açılınca bende eğitmenle pilatese başlıycam)

Herkese başarılar diliyorum.

Ahh canım kötü olmuş ya kavga edip dönmeniz. Eminim seni çileden çıkarmışlardır. Zaten 75 kg patlıcan kurutmadan sonra şaka bir tarafa gerçekten üzüldüm. Eşin gelince bir orta yol bulursunuz canım inşallah. Bu arada daha da kilo mu verdin. Süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…