- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
çok güzel başlamışşsın evet havalar güzel yürüyüş için çok ideal benim 3,5 yaşında bir kızım var akşamları yürüyüşe çıkamıyorum. onunla ilgilenmemizi istiyor. Hoş kızımla yürüyüşe çıktığımızda yağ yakmak amaçlı değil keyif için oluyor bizimkisisüpersin vallahi bende yanıma yarın salatalık alayım :) çok severim dün akşam iş çıkışı alışveriş yapıp yürüyerek gittik eve yemek yaparken de hareketler yaptım eşim tekrar çıkalım istersen çok yürüyemedik dedi öyle de yürüdük havalar güzel ya akşamları dışarda yürürüm kışın belki yazılırım salona biraz daha zayıflayım hem
ah 63 e düşsem eşim bana söz verdi eliptik alıcam diye sana da bakalım bu sefer güzel olucak iş
Evde spor aletim yok ama yürüyüş yolu var eve 15 dk yürüme mesafesinde orada yürüyorum akşamları bi kaç tur atıp eve geliyorum genelde 45 -60 dk arası yapıyorum evde de illa işim oluyor çünkü akşam mesala banyoyu temizleyip öyle çıkacam yürüyüşe yemeğim var çok şükürCanım ozaman mecburen akşamları yapacaksın sporunu
Bi spor aletin var mı
Yoksa leslie yapabilirsin
Evet canım hep hazırlıklı ol çantanda atıştırmalıkların olsun hep
ne güzel Allah bağışlasın onun etrafında koşmak bile enerji attırır insana bizde çoçuk istiyoruz bakalım nasipçok güzel başlamışşsın evet havalar güzel yürüyüş için çok ideal benim 3,5 yaşında bir kızım var akşamları yürüyüşe çıkamıyorum. onunla ilgilenmemizi istiyor. Hoş kızımla yürüyüşe çıktığımızda yağ yakmak amaçlı değil keyif için oluyor bizimkisi
Evet çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Hayırlısı ile sizlere de nasip etsin canımne güzel Allah bağışlasın onun etrafında koşmak bile enerji attırır insana bizde çoçuk istiyoruz bakalım nasip
Yürüyüşten güzel spormu var canımEvde spor aletim yok ama yürüyüş yolu var eve 15 dk yürüme mesafesinde orada yürüyorum akşamları bi kaç tur atıp eve geliyorum genelde 45 -60 dk arası yapıyorum evde de illa işim oluyor çünkü akşam mesala banyoyu temizleyip öyle çıkacam yürüyüşe yemeğim var çok şükür
KAptanim zerosimaya da soyledim. Donus kiloma gelene kadar yalniz takilacagim biraz. 64.1 olunca buradayim mutlakaSismaniye F fahriyeaba kızlar vazmı geçtiniz listeye dönmek istemiyormusunuz hadiii çok kalmadı atın şu izin modunu üstünüzden
Tamam bitanem menülerini yaz mutlakaToparladim insallah simdilik guzel gidiyor
amin inş canımEvet çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Hayırlısı ile sizlere de nasip etsin canım
Ne güzel ya nasıl özeniyorum kış hzırlığı yapanlara zaman yok ama belki taze fasulye falan atarım ben de temiz hava çok farkediyor ya dinlendiriyor insanı bende bursadayım yine istanbul gibi değil çok şükür ama eh işteEvi yerleştirdim bide kış hazırlıklarına başladım
Bugun patlıcan biber közliycez
Ayy valla dünya varmıs istanbulda nefes alamıyorduk uykudan dayak yemiş gibi uyanıyordum burda çok dinç oluyorum
Yakınız canımNe güzel ya nasıl özeniyorum kış hzırlığı yapanlara zaman yok ama belki taze fasulye falan atarım ben de temiz hava çok farkediyor ya dinlendiriyor insanı bende bursadayım yine istanbul gibi değil çok şükür ama eh işte
ayy kış hazırlığı bende neredeyse bir haftadır uğraşıyorum patlıcan biberlerimi közledim. Şişelere domates sos yaptım. Biraz da taze fasulye barbunya tarzı yaptım dondurucuya afiyetle yemek nasip olur inşallah.Evi yerleştirdim bide kış hazırlıklarına başladım
Bugun patlıcan biber közliycez
Ayy valla dünya varmıs istanbulda nefes alamıyorduk uykudan dayak yemiş gibi uyanıyordum burda çok dinç oluyorum
Yakınız canım
Bende istanbuldan bileciğe taşındım eşimin işi dolayısıyla
Bende ilk defa burda taze köy ürünlerini görünce gaza geldimmm
ayy kış hazırlığı bende neredeyse bir haftadır uğraşıyorum patlıcan biberlerimi közledim. Şişelere domates sos yaptım. Biraz da taze fasulye barbunya tarzı yaptım dondurucuya afiyetle yemek nasip olur inşallah.
günaydın
menüm
sabah
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
1 yeşil biber
Guzel menu tebrikler
ara
Türk kahvesi
Öğle
4 yk kadar Etli sebze türlüsü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
1 mürdüm eriği
Ara
2 adet ceviz
Akşam
70 gr ton balığı
biraz beyaz peynir
su 3 lt
spor 30 dk fitnes
45 dk eliptik
20 dk yürüyüş
Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor benim menum:
Sabah:1 yumurta domates salatalik 1 kibrit kutusu peynir
Oglen:1 dolma yogurt
Aksam 1 dolma yogurt
Bir de bugun benim dogum gunumdu 1 dilim yaspasta 1 bardak kola ictim
2 bucuk litre su 45 dk yuruyus
günaydın
menüm
sabah
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
1 yeşil biber
ara
Türk kahvesi
Öğle
4 yk kadar Etli sebze türlüsü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
1 mürdüm eriği
Ara
2 adet ceviz
Akşam
70 gr ton balığı
biraz beyaz peynir
su 3 lt
spor 30 dk fitnes
45 dk eliptik
20 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?