Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cuma dan sonra pazartesi tartı olması güzel en azından hafta sonu dediğin gibi salma olmaz tartı olayı alışkanlık olmuş bende vazgeçemiyorum

günaydın arkadaşlar

ara öğünleriniz yanınızda mı ben geceden hazırladım hatta sağlıklı dondurma yaptım 2şeftali 4 karam bitter 3 kaşık yoğurt
bitterleri rendeledim diğerlerini blenderda çektim ikeadaki 6 dondurma kabını doldurdu bide minik kaseye koydum

gece geç olduğu için tatmamıştım sabah kahvaltıda bi tane hüplettim bi daha dondurma almam sanırım süper olmuş:)

evde incir olsaydı muzlusunu da deneyecektim ama incirim kalmamış

Günaydınn kızlar bol eksili bir gün olsun tartı öncesi son gün hadi bakalım dikkat :)

Herkese gunaydin benim tayin donemim listeler hazirliyorum tatilde bitti okullar aciliyor bayramdan sonra psikolojim cok bozuk

Herkese merhaba !
Benim uyguladigim metod, gun icerisinde belli saatler icinde yemek yiyip geri kalan zaman icinde "oruc" tutmayi gerektiriyo. Oruc bildigimiz ramazan orucu degil tabii ki, kalorisiz sivilar serbest. Yemek yeme saatleri icinde de yasak hic bir sey yok.
En klasigi 16/8, yani 16 saat oruc tutup 8 saat icinde beslenmek. Oruc suresi ne kadar uzun olursa sonuclar o kadar iyi oluyo.
Neyse, ben gunde tek ogun yiyorum, aksam 7-8 gibi.
Dun yediklerim : kendim sıktığım 5 tane elmanin suyu, ceyrek karpuz, 5 tane mercimek koftesi, pirincli kabak yemegi ve ekmek, 2 kare cikolata.
Spor : 1 bucuk saat hizli yuruyus, 45 dk leslie, 20 dk fitness egzersizleri

Tek ögün nasil dayaniyorsun ki?
Ben dayanamam sanirim;/ 2 olsun bari

bunları sadece akşam mı yiyorsun gün içinde sadece su mu içiyorsun.

Tek ögün nasil dayaniyorsun ki?
Ben dayanamam sanirim;/ 2 olsun bari

Alismakla alakali sanirim. Ilk basladigimda saat 1le 9 arasinda 3 ogun yapiyodum. Yavas yavas aralari actim, simdi tek ogune alistim gun icinde aclik hissetmiyorum. Saat 6 gibi aclik sinyalleri basliyo, ancak o sinyalleri duyunca yemek hazirligina basliyorum.

yanlış anlama sakın gayet sağlıklı yediklerin ama tek öğün sağlıksız değilmi çok bilmişlik gibi olmasın yine senin tercihin uzmanlara göre belli bi saatten sonra vücut kendini korumaya alıyormuş ve çok az çalışıyormuş bu kadar fazla aç kalarak metobolizmanız yavaşlamaz mı

doktor tavsiyesi üzerine yapıyorsanız bişey diyemem ama bana mantıklı gelmedi bana karışmak tabi düşmez sağlıksız gibi ama siz kendinizi iyi hissediyorsanız tabi devam edin

Hoşgeldin canım
İlk sayfada kurallarımız var okuyup kabul etmen gerekiyor
Süper kilo vermişsin
Besleneme şeklini çok merak ettim
Menülerini sabırsızlıkla bekliyorum

Evet okudum ve kabul ediyorum, bunun icin farkli bisey yapmam gerekiyormu ?

Bir de, yarin benim ilk tartilmam olucak, kilo bildirimini nasil yapmam gerekiyor ?
91,5 i baz olarakmi kullanayim ?

Iyi akşamlar kızlar :) menüm
Sabah
Omlet
1 dilim ekmek
Sal-dom-yeşillik
Ara
3 mürdüm eriği
Öğle
Lor peynirli salata
1 sb ayran
Ara
1 şeftali
30 gr fıstık
Akşam
6 yk bezelye
3 yk bulgur pilavı
1 sb ayran
Su 3 lt

Sabah kalvaltisi
Parmak ucu kadar ekmek
Peynirli yumurta ve domates
Cay
20 mekik
Kahve
Aksam,
Ekmeksiz bamya ve corba
Yarim haslanmis misir

Yatana kadar 40 mekik ve su icecegim ins.
Bugün yürüyüş yapamadim abimleri bugece yurtdisina ugurluyoruz

İyi akşamlar kızlar
Sabah 8 de 2 yumurta beyazı 1 Çeri 1salata ve yaptığım dondurmadan 1 tane

Öğlen 12 salata et döneri bulgur pilavı

Akşam normal bişeyler yemek istiyordum ama iş yerine canım söylediler bi ısrar kıyamet patronum cins biri yemesem çok saçma sapan tavırlar rejim yapıyorumun nesini anlamıyor bu insanlar bilmiyorum bide 3 tane almış tabi ki bi tane yedim saat 15 gibi akşam yemeği haliyle yemiyorum kahve yaptım kendime bide yaptığım dondurmadan yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…