Canım zamanla düzelicek menünMerhabalar.
Abimler yurt disindan geldiler tatildeler persembe dönecekler oyüsden onlar nereye ben oraya alisveris vs.
Bugün kü menüm,
Sabah(kahvalti göya ama 12 de yaptik)
Şekersi cay
Domates,salatalik,
haşlanmiş yumurta,azcık sucuk
Cok azda ekmek
Kahva molasi
Aksam,
Dondurulmuş kizartilmiş balik (gelinimiz yapti ilkkez yedim)
Birazda pirinc pilavi
Icecekte yarimbardak icetea
Sonra kahve
Aralardada sürekli toplamda 3 saat belki bebek salladim spor sayilir mi:)
30mekik cektim.
Menüm pek iyi degil ama misafir olunca malesef böyle oluyor.
Ahh böreğe kadar harika canımGünaydınlar
menüm
Sabah
2 dilim beyaz peynir
1 adet salatalık
1 parça ceviz
1 tane yeşil biber
Ara
Türk kahvesi
Öğle
4 yk kadar susuz sebze türlüsü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Ara
1 küçük salatalık
2 yk yoğurt
1 adet ceviz
Akşam
Yoğurtlu patlıcan salatası
Ara
1 küçük parça börek olmadı biliyorum
su 3,5 lt
Spor @Kkli_kadin
45 dk eliptik
30 dk fitnes
20 dk yürüyüş
Sözde sporlarımızı takip edecektin @chentiq ama.
Çok güzel canımIyi akşamlar kızlar çok şükür bugün misafirleri yolcu ettik. Haftasonu 1 gün yine misafir olacak ama çok yoğun olmayız insallah :) Bundan sonra daha aktifim şu son 2 3 kiloyuda vereyim insallahBu arada yeni gelen arkadaşlar oldu galiba o kısımları baya kaçırdım ama hosgeldiniz :)
Gelelim menüme
Sabah
1 haş yumurta
1 dilim ekmek
1 tk fıstık ezmesi
1 tk bal
Sal-dom-yeşillik
Ara
1 kupa sütlü kahve
2 kuru hurma
Ara
1 kase yoğurt
3 mürdüm eriği( yaklaşık bir ceviz kadardı tanesi)
Akşam
1 yk mercimek köftesi
3 yk yoğurt
4 yk tavuk sote
Salata
3 lt su
Akşama bol salata ekleye bilirsinMenum sabaheynir domates salatalik iki dilim cavdar ekmegi
Oglen:bir kase corba
Aksam:tavuk sote
Ara ogunler sut ve uzum
2bucuk litre su
45 dk yuruyus
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımİyi akşamlar arkadaşlar
Sabah 2 yumurta beyazı salatalık domates peynir zeytin galeta 1 adet
Öğlen ezogelin tavuk haşlama salata
Akşam 2 kaşık kadar bulgur 1 adet pirzola ayran 2 domates
Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz çok az eşime aldığım pastadan tattım
Canımmm tühh kötü olmusKaptanım benim durumlar karıştı. Annemin evine geldim. Kv. Görümce vs kavga ettim ipleri kopardım perşembe dönücektim dün 2'de çocukları alıp bindim uçağa geldim Bursa'ya bidaha ne giderim ne evime sokarım onları. Çok kötü günler geçirdim. Annemde tartıldım kilo almamışım. Zaten hiç bişey yemedim orda. 61 kg yum(annemin tartısında) moral sıfır. Eşim yurt dışında inşallah yarın gece gelip beni alıcak. Bakalım ne olcak. Ya kıyamet kopucak. Yada görmezden gelip devam edicez.
Merhaba canım sabah sporu çok önemli. Ben günde iki hatta üç öğün yapıyordum. Ama hiç yapamasam sabah kahvaltıdan önce ve akşam yatağa girmeden önce yaparım. Sana da tavsiye ederim.
Ara öğün olarak şekersiz kahve. Salatalık marul form çay. Başka bişey düşünemiyorum.
hoşgeldin cnm.
Aa ne güzel ben de Bursa dayım. Yakınmıyız acaba. Beşevler deyim ben.
teşekkür ederim zaten bir dilim dahi değil akşam 45 dk yürüdüm sonra üstüne evde zumba mekik falan yaptım erimiştir inş :)Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
Menün güzel
Pastayı görmüyorum
o zaman sana bir tatlı tarifim var muzu dondur sonra buzkuktan çıkarıp az sütle sondadan geçir krema kıvamına geldin içine 1 adet inciri küp küp kes cevizde koyablirsin sonra tekrar dındurucuya yarım saat sonra sağlıklı mı sağlıklı dondurma :)regl oluyorum a dostlar hasarsız atlatmak istiyorum. ve maalesef ki + yım
canım çok güzel ama ben muz sevmiyorum yao zaman sana bir tatlı tarifim var muzu dondur sonra buzkuktan çıkarıp az sütle sondadan geçir krema kıvamına geldin içine 1 adet inciri küp küp kes cevizde koyablirsin sonra tekrar dındurucuya yarım saat sonra sağlıklı mı sağlıklı dondurma :)
çilek şeftali türevleriyle de olabilir canım süzme yoğurtlacanım çok güzel ama ben muz sevmiyorum ya
Ahhh kaptanimmmm ahhhhhhhh keskeeee@Sismaniye F fahriyeaba kızlar vazmı geçtiniz listeye dönmek istemiyormusunuz hadiii çok kalmadı atın şu izin modunu üstünüzden
Ahhh kaptanimmmm ahhhhhhhh keskeeee@Sismaniye F fahriyeaba kızlar vazmı geçtiniz listeye dönmek istemiyormusunuz hadiii çok kalmadı atın şu izin modunu üstünüzden
ben her sabah tartılıyorum takıntı oldu bende tartının önünden geçerken bile tartılıyorum.merhaba kızlar işte yazamadım düzgün ilerliyor gibiyim işim masa başı olunca oturmaktan totolar büyüdü akşam spora çıkılacak inş
her gün tartılıyormusunuz yoksa sadece tartı günleri mi
bende ya her sabah tartılıyorum az az gittiğini görünce rahatlıyorum kimisi her gün tartılmak iyi değil diyor ama ne bileyimben her sabah tartılıyorum takıntı oldu bende tartının önünden geçerken bile tartılıyorum.
Ama burada p.tesileri de bildirim yapıyoruz. P.tesi cuma tartı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?