- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
Is yerine ne yemek söylediginizi anlayamadim:) canim ne yamegi?İyi akşamlar kızlar
Sabah 8 de 2 yumurta beyazı 1 Çeri 1salata ve yaptığım dondurmadan 1 tane
Öğlen 12 salata et döneri bulgur pilavı
Akşam normal bişeyler yemek istiyordum ama iş yerine canım söylediler bi ısrar kıyamet patronum cins biri yemesem çok saçma sapan tavırlar rejim yapıyorumun nesini anlamıyor bu insanlar bilmiyorum bide 3 tane almış tabi ki bi tane yedim saat 15 gibi akşam yemeği haliyle yemiyorum kahve yaptım kendime bide yaptığım dondurmadan yerim
menum sabah 2 dlm ekmek yumurta salata peynır
ögle kabak sote yogurt 2 kasık makarna
aksam pul biberli yoğurt
spor 1 saat yuruyus
Menüler güzel afiyet olsun :)Sabah kalvaltisi
Parmak ucu kadar ekmek
Peynirli yumurta ve domates
Cay
20 mekik
Kahve
Aksam,
Ekmeksiz bamya ve corba
Yarim haslanmis misir
Yatana kadar 40 mekik ve su icecegim ins.
Bugün yürüyüş yapamadim abimleri bugece yurtdisina ugurluyoruz
Akşam yemeğini tam anlayamadım diğer öğünler güzel afiyet olsun :)İyi akşamlar kızlar
Akşam normal bişeyler yemek istiyordum ama iş yerine canım söylediler bi ısrar kıyamet patronum cins biri yemesem çok saçma sapan tavırlar rejim yapıyorumun nesini anlamıyor bu insanlar bilmiyorum bide 3 tane almış tabi ki bi tane yedim saat 15 gibi akşam yemeği haliyle yemiyorum kahve yaptım kendime bide yaptığım dondurmadan yerim
Canım evet başlangıç kilon 91,5 olucakEvet okudum ve kabul ediyorum, bunun icin farkli bisey yapmam gerekiyormu ?
Bir de, yarin benim ilk tartilmam olucak, kilo bildirimini nasil yapmam gerekiyor ?
91,5 i baz olarakmi kullanayim ?
Cnm bezelye pişince karbon oranı yuksek yanındada pilav olunca daha dikkat etmen gerekiyorIyi akşamlar kızlar :) menüm
Sabah
Omlet
1 dilim ekmek
Sal-dom-yeşillik
Ara
3 mürdüm eriği
Öğle
Lor peynirli salata
1 sb ayran
Ara
1 şeftali
30 gr fıstık
Akşam
6 yk bezelye
3 yk bulgur pilavı
1 sb ayran
Su 3 lt
Sabit olarak giriş yapıyorsun canımfark olarak ne alınıyor inşallah görürüm
Afiyet olsun cnmmenum sabah 2 dlm ekmek yumurta salata peynır
ögle kabak sote yogurt 2 kasık makarna
aksam pul biberli yoğurt
spor 1 saat yuruyus
Allah kavustursun canımSabah kalvaltisi
Parmak ucu kadar ekmek
Peynirli yumurta ve domates
Cay
20 mekik
Kahve
Aksam,
Ekmeksiz bamya ve corba
Yarim haslanmis misir
Yatana kadar 40 mekik ve su icecegim ins.
Bugün yürüyüş yapamadim abimleri bugece yurtdisina ugurluyoruz
Akşamı anlayamadım canımİyi akşamlar kızlar
Hakkında hayırlısı olsun canım çok zor ama taşınmak hele il dışıAynen esimde ogretmen o haziranda il disi istedi bende onun pesinden takip ediyorum iste
Canım evet başlangıç kilon 91,5 olucak
Yarınki kilonu bildirmen yeterli farkı hesaplarım ben yüzdesini sende zamanla öğrenirsin
Cnm bezelye pişince karbon oranı yuksek yanındada pilav olunca daha dikkat etmen gerekiyor
Sabit olarak giriş yapıyorsun canım
İnşallah hadi bakalım
Afiyet olsun cnm
Allah kavustursun canım
Menü güzel
Mısıra dikkat kalorisi baya yuksek
Akşamı anlayamadım canım
Hakkında hayırlısı olsun canım çok zor ama taşınmak hele il dışı
Ay ne saçma yazmışım telden olunca göremedim akşam yemek yemedim çünkü ii yerindekiler cantık pide söylediler ufak bi tane yemek zorunda kaldım saat 3 gibi
adam 3 tane cantık söylemiş bana :) öküzmüyüm ben diyecektim:)
Kuzum 1 lahmacun yiyebilirsin böyle durumlarda yanında bol ayran salata
sen kaç kilo ile başladın diyete canımkilom
geçen hafta : 57,0
bu hafta : 56,8
fark -200
yüzde:0,35
benim hikaye şöyle canım ben geçen yıllarda burdan mezun olmuştum. 52 kg ile ilk başladığımda burayada gelmeden çook çook önce 75 kg görmüştüm doğum sonrası. Sonra diyetisyen ile baya verdim. Buraya girdim. 52 ile mezun oldum ve sonra bazı sağlık sebepleri ve iştah kontrolü problemleri sonucu 66 kg ma çıkınca hemen ipleri elime aldım. Sanırım 63-64 civarı yine buraya geldim. Anladım ki burası olmadan kontrol zor kaçamak bol oluyor. Şimdi ise aslında 52 kg daki vücut tipimdeyim çünkü bu aralar acayip spor yapıyorum. Spor salonuna gidiyorum. Tartıda 57 olmasına rağmen vücut ve kıyafetlerden belli oluyor 36 beden oluyor bazen bol bile geliyor. o derece :)sen kaç kilo ile başladın diyete canım
benim hikaye şöyle canım ben geçen yıllarda burdan mezun olmuştum. 52 kg ile ilk başladığımda burayada gelmeden çook çook önce 75 kg görmüştüm doğum sonrası. Sonra diyetisyen ile baya verdim. Buraya girdim. 52 ile mezun oldum ve sonra bazı sağlık sebepleri ve iştah kontrolü problemleri sonucu 66 kg ma çıkınca hemen ipleri elime aldım. Sanırım 63-64 civarı yine buraya geldim. Anladım ki burası olmadan kontrol zor kaçamak bol oluyor. Şimdi ise aslında 52 kg daki vücut tipimdeyim çünkü bu aralar acayip spor yapıyorum. Spor salonuna gidiyorum. Tartıda 57 olmasına rağmen vücut ve kıyafetlerden belli oluyor 36 beden oluyor bazen bol bile geliyor. o derece :)
ama şu ara çevre baskısı çok hasta mısın miden mi almıyor. Anlatamıyorum pilav makarna börek ekmek yemeyince sağlıksız olmuyorum diye ama bana hasta gözüyle bakıyorlar :))) oda ayrı mesele
Ayy ne uzun yazdım yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?