yapabilirim sanmistim. Uzgunum.Spor @Kkli_kadin
45 dk eliptik
30 dk fitnes
20 dk yürüyüş
Sözde sporlarımızı takip edecektinchentiq ama.
zaten boyuna göre kilon çok iyi kas oranının artsa yeterliBende 66ları görene kadar zayıfım derdim hepmeğerse kendimi kandırmışım :)) şimdi hafiften var kilo olarak çok bi kilom yok ama vücudum düzgün olsun diye ben spora ağırlık vermek istiyorum amacım bu şu anda :)
Bugun kilom 64.2 sahgul. Uzgunum. Diskalifiyw yerine kendi istegi ile ayrildi yazarsaniz sevinirim. Eski mezunlardan olup da diskalifiye yazılmasin. Cunku hic yarışamiyorlar. Simdi benim ixin imkansizmis onu anladim. Belki 5-6 sonra tekrar yarismak isterim.
Gecen hafta icinde cok ozur dilerim. Bildirim yapilacagini tamamen unutmusum.
yook yook yaza girmeden girmek üzereyken burda paylaşmıştın :)Whatsappa koyduğum mu hangi fotoğrafsenin numaran var mıydı bende :)))
o haftam o kadar yoğundu ki cuma olduğunu bile unutmustum.
chentiq nerelerdeain göremedim seni bildirimde yapmamıssın
2 hafta hic giremedim kkya. Girsem mutlaka cvp yazardim. Takimdaki herkese kolayliklar diliyorum.
zaten boyuna göre kilon çok iyi kas oranının artsa yeterli
yook yook yaza girmeden girmek üzereyken burda paylaşmıştın :)
Teşekkür ederimTmm öyle yapalımm
twisterim var bide mekik çekme aletim var bisiklet sürer gibi bende yapıyorum sırt üstü yatıpBen evde kendi kendime bisiklet hareketi yaptığımda oluyor eliptik bisiklete bindiğimde mekikte çekiyorum arada bir ip atlıyorum twister yapıyorum alet yoksa bile yapabilirsin beli müthiş inceltiyor :)
Harikaaakızlar menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 küçük slatalık
1 yeşil biber
1 parça ceviz
Ara
Türl kahvesi
Öğle
4 yk kadar nohut yemeği
Salata
1 dilim karpuz
Ara
1 dilim peynir
2 adet ceviz
Akşam
Hazır kızarmış tavuğun derisiz göğüs kısmı
salata
1 çay bardağı ayran
Ara
Filtre kahve
Spor
30 dk fitnes
Su 3 lt
adam 3 tane cantık söylemiş bana :) öküzmüyüm ben diyecektim:)
lahmacun olsa böyle üzülmem yoksa
ama kendime söz verdim bi kaç hafta kiilo vereyim 1 lahmacun dahi olsa sonra yiyeceğim
İyi toparladın canım tebriklerkilom
geçen hafta : 57,0
bu hafta : 56,8
fark -200
yüzde:0,35
Harikaaa canımm tebriklerbaşlangıç kilom 68,1
cuma 66,9
fark: 1,200 gr
yüzde 1,76
böyle de yazdım
Süper canımBaşlangiç Kilom 57
Bugün 56.7
Yüzde nasil hesaplaniyor bilmiyorum.
Oladar sevincliyim ki dogumumdan beri ilkkez bu kiloyu gördüm
Herkese merhaba ! Bu sabahki kilom : 90,7
Persembe günleri spor bakimindan dinlenme gunum, dolayisiyla dün normal seanslarimi yapmadim, ama dag bayir tirmandim, spor yapmistan beter yoruldum :/ Ama olsun, yabani kekik topladik bir suru, kis için onlari bir de kuruttummu.... : ))
Gezmeye gittigimiz için yemek saatlerime de pek aldirmadim, gün içinde yediklerim : Bol karisik sebzeli makarna, mercimek çorbasi, ekmek (el kadar), 1 tane dondurma, çeyrekten biraz fazla kavun, karpuz, elma suyu
Gunluk sporuma baslamadan once diger mesajlari da okuyayim :)
yanlış anlama sakın gayet sağlıklı yediklerin ama tek öğün sağlıksız değilmi çok bilmişlik gibi olmasın yine senin tercihin uzmanlara göre belli bi saatten sonra vücut kendini korumaya alıyormuş ve çok az çalışıyormuş bu kadar fazla aç kalarak metobolizmanız yavaşlamaz mı
doktor tavsiyesi üzerine yapıyorsanız bişey diyemem ama bana mantıklı gelmedi bana karışmak tabi düşmez sağlıksız gibi ama siz kendinizi iyi hissediyorsanız tabi devam edin
Teşekkür ederim
...
Ben seni hep esmer dusunuyordum nedense. Sarisinmissin. Olculerin de cok guzel gorunuyor masallah. Kuru zayiflardan degil ici kas dolu gorunuyor mubarek..
twisterim var bide mekik çekme aletim var bisiklet sürer gibi bende yapıyorum sırt üstü yatıp
benim sorunum şu diyet yaparken enerjim düşüyor bişey eksik oluyor ama anlamıyorum benden daha az yiyen insanlar var enerjimi kalorili şeyler değil de nasıl arttırabilirim keçi boynuzu mu yesem :)
Masallah gayet guzel gorunuyorsunuz:)
Masallah gayet guzel gorunuyorsunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?