- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah dilediğin gibi pişmanlık duymazsın.kızlarrr bugün o kadar zor sitresli bir gün geçirdimki anlatamam.
esim afyon il merkezinden ilçeye verildi 5 ay önce ben şu an afyonun en iyi muhitinde oturuyorum en iyi okullarından birindede öğretmenim ilçeye tayin isteyecektik ama ben istemiyom bugünde son gündü bütün olumsuzluklara ragmen tayin istemedim insallah pişman olmam eşimin dilinde kalmam dua edinn stresten panik atağım tuttu. kalp çarpıntım var
Cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum hastane isi cok zorMerhaba kızlar evime kavuştum çok şükür. Berbat ötesi günler geçirdim. Oğlum ölümden döndü. Yüksek ateşe bağlı bilinç kaybı. Tepkisiz yattı üç hastane gezdik yatırdılar. Sebep bulamadık. Hastaneden Yen'i geldik eve
Gelince tartıldım ama tok karna yine de yazayım 63.5 kg annemlerde 61 çıkmıştım ama kaç gündür hastanelerde hem su içemedim hem tost abur cubur yemekten bide hiç uyku yok şuan gözümü zor açıyorum o da ödem yapmıştır. Haftaya kadar telafi ederim. Valizler boşaltılacak her yer berbat halde camı açık unutmuşuz iki haftadır ev toza batmış. Ben ise direk uyuycam. Ayakta duramıyorum.
Evine yakin olmasi onemli bence bende gecen sene 50 kmlik bi uzakliga gidis gelis yaptim perisan oldum zor oluyor sukur bu sene tayinimiz oldu ben es durumu istedimkızlarrr bugün o kadar zor sitresli bir gün geçirdimki anlatamam.
esim afyon il merkezinden ilçeye verildi 5 ay önce ben şu an afyonun en iyi muhitinde oturuyorum en iyi okullarından birindede öğretmenim ilçeye tayin isteyecektik ama ben istemiyom bugünde son gündü bütün olumsuzluklara ragmen tayin istemedim insallah pişman olmam eşimin dilinde kalmam dua edinn stresten panik atağım tuttu. kalp çarpıntım var
Canım hakkında hayırlısı olsunkızlarrr bugün o kadar zor sitresli bir gün geçirdimki anlatamam.
Canım sanırım benden önce oldu hiç hatırlamıyorum öyle bi üyeSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Bendeniz 8.takım kaptanı Banu gerçi bilen biliyorayağı yanmış kedi gibi olduğumdan
Daha önce sizin takımda yarışmış olan Kittinlove arkadaşınız bizim takımda yarışmak istiyor490.etapta bildirimsiz ayrıldı olarak not düşülmüş acaba yarışmadan mı ayrıldı yoksa izne mi ayrıldı olarak düşünülerek not düşüldü tereddütte kaldım bilginiz varsa sevinirim
Paşa iyi olsunda gerisi boş canımMerhaba kızlar evime kavuştum çok şükür. Berbat ötesi günler geçirdim. Oğlum ölümden döndü. Yüksek ateşe bağlı bilinç kaybı. Tepkisiz yattı üç hastane gezdik yatırdılar. Sebep bulamadık. Hastaneden Yen'i geldik eve
Gelince tartıldım ama tok karna yine de yazayım 63.5 kg annemlerde 61 çıkmıştım ama kaç gündür hastanelerde hem su içemedim hem tost abur cubur yemekten bide hiç uyku yok şuan gözümü zor açıyorum o da ödem yapmıştır. Haftaya kadar telafi ederim. Valizler boşaltılacak her yer berbat halde camı açık unutmuşuz iki haftadır ev toza batmış. Ben ise direk uyuycam. Ayakta duramıyorum.
Canım sanırım benden önce oldu hiç hatırlamıyorum öyle bi üye
Ama ayrıldı yazıyorsa yarışmadan ayrılmıştır bence
Canım bildiğim kadarıyla diskalifiye olan üye ye oylama oluyorSağ olasın canımo zaman sanırım oylamaya sunacağım itirazı olan çıkmazsa listemize dahil olur inşallah
Yok yok kacamak bizden uzak dursun bugun butun gun evde 7 kiloluk bebis kucagimda gezdim spor sayilmaz miEvet kızlarr cuma diye kaçırmak yok
Dikatta edelim ve menülerimizi yazalım
Çok geçmiş olsun iyileşmiştir inş şimdiMerhaba kızlar evime kavuştum çok şükür. Berbat ötesi günler geçirdim. Oğlum ölümden döndü. Yüksek ateşe bağlı bilinç kaybı. Tepkisiz yattı üç hastane gezdik yatırdılar. Sebep bulamadık. Hastaneden Yen'i geldik eve
Hakkında hayırlısı olsun inş mutlun olcağın şekilde herşeykızlarrr bugün o kadar zor sitresli bir gün geçirdimki anlatamam.
Çok çok geçmiş olsunMerhaba kızlar evime kavuştum çok şükür. Berbat ötesi günler geçirdim. Oğlum ölümden döndü. Yüksek ateşe bağlı bilinç kaybı. Tepkisiz yattı üç hastane gezdik yatırdılar. Sebep bulamadık. Hastaneden Yen'i geldik eve
Afiyet olsun kurabiye yerine meyve olsa çok güzel olurmuş:)Merhaba arkadaşlar
Sabah karışık tost ve süt ekmek avuc içi kadar
Ara yok
Öğlen ızgara köfte çorba salata
Ara 2 tuzlu kurabiye 2 mısır patladı
Akşam tavuk ızgara salata
Belki birazdan ev dondurması yerim spora halim yok bugün bişeyler yapmaya çalışıcam
2.5 lt su içildi daha erken 3.5 bulur
Canım kurabiyeler dışında güzelMerhaba arkadaşlar
Sabah karışık tost ve süt ekmek avuc içi kadar
Ara yok
Öğlen ızgara köfte çorba salata
Ara 2 tuzlu kurabiye 2 mısır patladı
Akşam tavuk ızgara salata
Belki birazdan ev dondurması yerim spora halim yok bugün bişeyler yapmaya çalışıcam
2.5 lt su içildi daha erken 3.5 bulur
Afiyet olsun cok güzel canımIyi aksamlar kızlar bugün çok güzel yürüdüm. Simdi firsat bulabildim girmeye :) menüm
Sabah
Bol sebzeli omlet
4 yk lor
Sal-dom
Öğle
1 sb süt + 3 yk yulaf+ 1 tk kakao dan yulaf lapası
1 küçük muz
Ara
30 gr fıstık
3 küçük mürdüm eriği
Akşam
8 yk pırasa( pirinçsiz :))
3 lt su. 2 saat tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?