Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cnm zaten fiziğini düzeltmek için gidiceksin
Ve değişimi gördükçe motive olucaksın
Salonda herkes fit değilki o dizilerde oluyo öyle bence

Gayet güzel canım

Ayy çokmuş ben birhaftadan sonra neresi olursa olsun helede eşim yoksa sıkılıyorum

Gunaydin herkese
Tek kahvalti yapmak hic işime gelmiyor
Ekmeksiz corba ictim
5 tane sarma yedim
Ev mantari parmak ucu kadar ekmek.

Bayramda ekmeksiz et nasil yices et severim ve ekmeksiz yiyemem
Canım tambuğday 2 ince dilim yiyebilirsin
Tatlı çikolatadan uzak dur yeter

Kızlar cuma bayram dolayısıyla bildirim yok etaplar sonraki cumayla birleştirildi yani 8 eylül bildirim olucak yüzde 2 ye bölünecek

Iyi geceler herkese bugun yine bolca kucakta oglumu tasimali bi gun gecirdim gaz sancilari tavan yapti bugun neyse sabir gececek
Menumu yazayim ertesi gune kalirsa yazamiyorum bir daha
Sabah
Haslanmis yumurta 1 kk peynir
5 zeytin sal dom
Ara
1 kupa sekersiz kendi kaynattigim erik suyuve posasi
Ara 1 elma
Aksam
2 kepce mercimek corba
Domatesli bulgur pilavi 2 kasik
1 domates sivri biber
Ara
1 kucuk armut
3 lt su spor yok ne yazikki

Gunaydin hatunlar :)
Sabah erkenden kalktim, temizligimi yaptim, birazdan spor sonra da yuruyus.
Kendime guvenebilsem denize gidicem ama maalesef... Deniz kenarinda yasayip girmemek cok kotuymus ...

Cnm zaten fiziğini düzeltmek için gidiceksin
Ve değişimi gördükçe motive olucaksın
Salonda herkes fit değilki o dizilerde oluyo öyle bence
Evet zaten fizigim guzel olsa oraya gitmeye ihtiyacim olmaz... Ben ergenlikten beri hep kiloluydum ve en cok o yillarda insanlarin bakislarindan, alay etmelerinden, igrenmis gibi bakmalarindan cok cektim. Boyle seyler hala oluyo. O yuzden simdi bazi seyleri yapamiyorum, cesaret edemiyorum...
Aslinda oturdugum yerde spor salonuna bile gerek yok, kosu yapmak icin bir suru alan var ve deniz bir kac dakika otede, her gun kosup yuzsem sporun en alasini yapmis olurum. Ama elimde degil iste

Gunaydin hatunlar :)
Sabah erkenden kalktim, temizligimi yaptim, birazdan spor sonra da yuruyus.
Kendime guvenebilsem denize gidicem ama maalesef... Deniz kenarinda yasayip girmemek cok kotuymus ...
Süper canım öyle bi imkanın varsa yanına birini bul git ne güzel son zamanlar deniz için değerlendir

Aksam yatili misafirlige geldik.pazartesi aksama kadar burdayiz sanirim. Net yok cok zor sartlardayim. Malesef ancak sali gunu yazabilecegim diyet gitti aclik basladi mutfak falan yok burada herkese selamlar sali gunu görusuruz

Nerim yenilendi sukur kizlarrr artikk daha aktif katilicam insallah
Bugun gec kalktim 11 30 da 2 dlm ekmek sucuklu yumurta peynir salata
Arada soguk kahve ve 1 armut
Az oncede 2 kaaik makarna yedim
Spor daha yapmadim yapinca yazicam

Saat 11'den 18:30'a kadar yemek molası hariç durmadan temizlik. Ev leş gibiydi birazdan da ütüye başlıycam valizleri Yen'i boşalttım iş bitmiyo. Çok şükür sağlıklıyız gerisi önemli değil.
Menü fena hiç yazmıyim. Yemek yapmaya halim olmayınca dışardan pizza pide kaç gündür fenayız yarın bi çorba yapayım içimiz kurudu helak olduk yaa

Bugunku menum :
Soguk sebze corbasi, karisik salata (marul, havuc, kabak, mantar, soya filizi), patates salatasi, siyah zeytin, 2 tane domates, 1 tane mini magnum. Birazdan da muhtemelen kavun yerim.

Sabah 1bucuk saat spor yaptim

Iyi akşamlar kızlar :) menüm
Sabah
1 haş yumurta
3-4 dilim peynir
1 tk fıstık ezmesi
Sal-dom
Ara
1 şeftali
3 yk yoğurt
Ara
1 salkım çekirdeksiz üzüm( orta boydu çok değildi)
Akşam
2 dilim tam buğday unlu börek
1 kase mercimek çorbası
Su 2.5 lt Böreği akşam yemesem iyiydi ama gün içinde dengelemeye çalıştım :)

Menunde hic sebze yok :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…