Cnm zaten fiziğini düzeltmek için gidiceksinHerkese merhaba ! Ancak girebiliyorum internete, hemen menumu vereyim :
Aksam 6dan simdiye kadar :
Soguk domates-kabak çorbasi, karisik salata (yesillik, yesil sogan, domates, haslanmis pirinç, avokado, bir kaç tane siyah zeytin), biraz ekmek, kozlenmis patlican salatasi, 1 dilim kavun, 4 tane erik, 1 tane seftali.
Aranizda spor salonuna giden varmi ? Yeni tasindigim evin yaninda var bir salon, kaliteli bir yermis. Yazilsammi diye dusunuyorum, ama bir yandan da cesaret edebilirmiyim bilmiyorum. Vucudumdan dolayi acayip kompleksliyim ve her tarafim boyle lopur lopurken gidebilirmiyim bilmiyorum..
Gayet güzel canımSelam kızlar :) bugün 2 günlüğüne misafir geliyor akşam girmeye fırsatım olmayabilir. Menümü yazayım şimdiden :)
Sabah
4 yk yulaf
1 sb süt
1 muz
Ara
3 mürdüm eriği
30 gr fıstık
Ara
2 tam ceviz
1 kupa sütlü kahve
Akşam( 6-7 gibi yerim büyük ihtimalle)
1 porsiyon tepsi kebabı
1 kase cacık
Salata
3 lt suyu tamamlarım
Ayy çokmuş ben birhaftadan sonra neresi olursa olsun helede eşim yoksa sıkılıyorumZaten ilk gunu et yenir bIzde hemen yapilir yenir o aksam sonra bende yemem zaten..
Bu bayram nefsime hakim olacagim reddetmeyi deneyecegim ve kendime sadece 1 tatli izin veriyorum.baska yok.
Bayramin 3. Günü eşim evimize dönecek ben memlekette kalacagim 20 gün ayri kalacagiz esimle
Canım tambuğday 2 ince dilim yiyebilirsinGunaydin herkese
Tek kahvalti yapmak hic işime gelmiyor
Ekmeksiz corba ictim
5 tane sarma yedim
Ev mantari parmak ucu kadar ekmek.
Bayramda ekmeksiz et nasil yices et severim ve ekmeksiz yiyemem
Evet zaten fizigim guzel olsa oraya gitmeye ihtiyacim olmaz... Ben ergenlikten beri hep kiloluydum ve en cok o yillarda insanlarin bakislarindan, alay etmelerinden, igrenmis gibi bakmalarindan cok cektim. Boyle seyler hala oluyo. O yuzden simdi bazi seyleri yapamiyorum, cesaret edemiyorum...Cnm zaten fiziğini düzeltmek için gidiceksin
Ve değişimi gördükçe motive olucaksın
Salonda herkes fit değilki o dizilerde oluyo öyle bence
Süper canım öyle bi imkanın varsa yanına birini bul git ne güzel son zamanlar deniz için değerlendirGunaydin hatunlar :)
Sabah erkenden kalktim, temizligimi yaptim, birazdan spor sonra da yuruyus.
Kendime guvenebilsem denize gidicem ama maalesef... Deniz kenarinda yasayip girmemek cok kotuymus ...
İş yerinde mecburen böylemoluyor mutfak yok canım bazı günler süt salatalık meyve de alıyorum sıkılmayım diyeSen genede paket ürünleri çok tüketme cnm mısır patlağı falan hiç sağlıklı gelmiyor bana
Proteinli güzel olmus menün
Maalesef hic tanidigim yok, yeni tasindim buraya ve henuz cevre edinicek firsatim olmadi :/Süper canım öyle bi imkanın varsa yanına birini bul git ne güzel son zamanlar deniz için değerlendir
Menunde hic sebze yok :/Iyi akşamlar kızlar :) menüm
Sabah
1 haş yumurta
3-4 dilim peynir
1 tk fıstık ezmesi
Sal-dom
Ara
1 şeftali
3 yk yoğurt
Ara
1 salkım çekirdeksiz üzüm( orta boydu çok değildi)
Akşam
2 dilim tam buğday unlu börek
1 kase mercimek çorbası
Su 2.5 lt Böreği akşam yemesem iyiydi ama gün içinde dengelemeye çalıştım :)
Bugün yok ama haftada 4 -5 gün sebze yiyorum mutlakaMenunde hic sebze yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?