Yaa hakkında hayırlısı olsun canım alışabildin miAa hayırlı olsun canım. Ins alışırsın Bilecik e.. Ben Turkiye ye geldim canim, burda yasiyorum artık.
Canim menum iyi degil haklisin. Bir iki gune tam konsantre olacagim ins
Çok güzel görünüyor canım afiyet olsun deniycem mutlakaArkadaşlar
Bugün hem haftasonu olması hemde reglimin yaklaşması nedeni ile tatlı hususunda ciddi sınandım. Daha önce de söylemiştim tatlıyı çok severim ama buna rağmen sıfır şekersiz 6.günüm ve 21 güne tamamlayacağm. Bugün neredeyse bir çikolata ya da dondurma yemek üzereydim o kadar krize girdim ama sonra durdurdum ve bunu bastırmanın yollarını aradım. Aynı durumu yaşayanlar için belirtiyim mutlaka biliyorsunuzdur aöa ben görsel de ekleyip aklınızda yer etsin dedim
Bir büyük bardak laktossuz süt içine yarım muz ve tarçın. İnanın zerre tatlı isteğim kalmadı ve çook mutluyum
Canım bence standart kilona ulaştıgında kas oranını arttırmak için olur senin dediğinArkadaslar zayiflama ve diyet konusunu cok iyi bildigim, yasamis oldugum halde bi konuda kararsizim...
Simdi spor yaptikca kas oranini artirmak durumundayiz, sade yag yakimi yetmemeli. Bu tamam.
Kas orani artsin diye spor hocalari kaliteli karbonhidrat(pirinç gibi) tavsiye ediyorlar. Mesela enistem tıp doktoru, kardiyodan geldiginde pirinc pilavi yer.
Fakat bu durum bizim diyetimize de aykiri. Siz ne dusunuyorsunuz, nasil yapmaliyiz?
Afiyet olsun canım güzel menünIyi geceler arkadaşlar. Bugünkü menüm;
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 salatalık ve 3 bardak şekersiz çay
Öğle: üzeri sarımsaklı Yoğurtlu Kıymalı kabak yemeği ve 1 dilim tambugday ekmeği ve 3 bardak şekersiz çay
Ara: 6-7 tane çiğ badem ve 1 hurma
Akşam: 5-6 kasik zeytinyağlı börülce, 1-2 kaşık suzme yoğurtlu kabak ve ev yoğurdu
Yemekten 2,5 saat sonra üzüm ve 1 çatal kavun yedim ( eşim meyve getirince dayanamadım ama birazdan Leslie 2 mil yapıcam)
2,5 lt su içtim ve sabah 40 dk Leslie 2 mil yaptım. Birazdan yine yapıcam.
Maalesef pirinçliydi:/ eşimi ve kızımı bulgura alıştıramadım.Dolma pirinçli değilse süper canım
Bu kadar yakınken ne bunalımı? 88 den düşmüşsün canım artık hedefe yaklaştıkça sürecin uzaması normal hep diyorlar ya son kilolar daha yavaş gider diye. Bence eski fotoğraflarına bi de aynada yeni haline bak en güzel motivasyon :) nerden neereyeeeKızlar nasılsınız bunalıma girdim resmen hala 6 li rakamları görmedim çok yaklaştım ama acele mi ediyorum anlamıyorum ki sabah tartildim 71.6 bir an önce görmek istiyorum şu 6 li rakamları yoksa motivasyonum düşecek bana moral lazım kızlar
Canim 92 den düştüm 88 diyetisyene başladığım kılo biliyorum arada çok fark var ama hala şişko sınıfındaki istediğim kıyafetleri hala giymiyorumBu kadar yakınken ne bunalımı? 88 den düşmüşsün canım artık hedefe yaklaştıkça sürecin uzaması normal hep diyorlar ya son kilolar daha yavaş gider diye. Bence eski fotoğraflarına bi de aynada yeni haline bak en güzel motivasyon :) nerden neereyeee
Hiç de diill:) artık balıketlisin ve biraz daha gayretle istediğin kıyafetlere girebileceksin.Canim 92 den düştüm 88 diyetisyene başladığım kılo biliyorum arada çok fark var ama hala şişko sınıfındaki istediğim kıyafetleri hala giymiyorum
Canim 92 den düştüm 88 diyetisyene başladığım kılo biliyorum arada çok fark var ama hala şişko sınıfındaki istediğim kıyafetleri hala giymiyorum
Yakın bir zamanda görürsün 6 lı rakamları. Bence mühtiş bir gelişme göstermişsin. 92 den 71 e düşmek 21 kilo dile bile kolay değil. Motivasyonunu kaybetme en önemli şey inanmak.Kızlar nasılsınız bunalıma girdim resmen hala 6 li rakamları görmedim çok yaklaştım ama acele mi ediyorum anlamıyorum ki sabah tartildim 71.6 bir an önce görmek istiyorum şu 6 li rakamları yoksa motivasyonum düşecek bana moral lazım kızlar
Evet canim elh memleket guzel. Tabi diyet acisindan yurtdisinda daha rahat))Yaa hakkında hayırlısı olsun canım alışabildin mi
Tabıkı canım senin menülerini biliyorum zamanla düzelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?