aynen sana katılıyorum. Sonra daha enerjik olup evdeki tüm işleri bitiriyorum. Spor gerçekten enerji veriyorkızlar spordan geldim, duşumu aldım ve şimdi ılık tarçınlı sütümü içip dinleniyorum. Tüm gün çalışıp sonra koştura koştura spora gitmek yorucu oluyor ama günlüm sporumu yaptıktan sonra inanılmaz bir rahatlama oluyor bende. Herşey totoyu kaldırıp gidene kadar sonrası keyif verici
Haa bi de 3 fincan rezene çayı ve 4.5 lt su tabi ki.
ooo zero)) sen de mi aldin tekrar verdikleriniEvde bir sürü spor aletim var internetten de video açabilirim ama niyeyse yapamıyorum sıkılıyorum bana bunun motivasyonu lazım yoksa bu grupta nasıl sporlar yaptığımı eski üyeler bilir :)
Ben emziriyorum canım 15 günlük bi kızım var:)Bravo cnm tebrikler; 4,5 lt su çok deilmi peki ben 2;5 lt içerken bile çok zorlanıyorum
Mutluluklaaar :) Allah mesut etsin.Selam kızlar
Bugun düğün var yoğun bir gün
Menüleri yazalım mutlaka
Sağol canım çok yakın bi ablamın oğlusahgull hayirli olsun canim kim evleniyor))
Önemli olan istikrarlı ve kararlı ilerlemek canım. Gayet güzel bi menü :)Selam kızlar... bu sabah tartıya çıktığım da sadece -100 gr görünce hayal kırıklığı yaşadım. Ancak çabuk toparladım bu kiloları 5 günde almadım ki 5 günde vereyim diye düşündüm ve beslenme şeklimi bozmadım. Bugün ki menümü paylaşıyorum. Hafta sonu olduğu ve bugün çalışmadığım için güne geç başladım o yüzden 2 öğün beslendim. Sabah : sahanda yumurta - domates - salatalık - peynir - zeytin- 2 dilim çavdar ekmeği. ara öğün : 1 ad armut akşam : ızgara levrek - mevsim salata. Su : şimdilik 1.5 lt bugün spor yapmadım ama adım sayarıma göre 5 km yürümüşüm.
Kuzum istanbuldan taşındım bileciğe 1 ay oldusahgull neler yaptin gorusmeyeli? Bi degisiklik var mi canim?
Menum bu arada kizlar:
Sabah
3-4 yk yumurtali melemen
50 gr ekmek
1 kk peynir
2-3 tk tahin pekmez
öglen
2-3 yk makarna
1 elma
aksam
1 tabaktan az yesil fasulye
4 yk bulgur pilavi
su uyuyana kadar 2 lt olur ins.
spor yapacaktim ama isler bitemedi.. 4-5 saat ev isi yaptim. ins yarin sporum da olacak
Çok güzel canımKızlaar bugün ki menüm
Sabah bir fincan sade Türk kahvesi
Bir saat sonra yumurta ; az peynir ve yeşil biber
Öğlen ve akşam birleşti 5 adet ızgara köfte ve yine ızgara kırmızı biber yanında light yoğurt
Aralarda hurma kayısı ve bitki çayı
20 dk eliptik ve şu ana kadar 1,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?