çalışıyorum çok yorun iş yeri nasıl akşam oluyor anlamıyorum, eve yorgun argın düşüyorum. yemekti çaydı derken gün nasıl geçiyo anlamıyorum. bu ara ilaç kullanıyorum lucrin diye oda gece rahat uyutmuyo beni. herşeyi saatli yapabilmeyi çok isterdim. sanırım tatile ihtiyacım var bide.Neden kii
SelaammmSelamlar kızlar ay hiç yokluğum fark edilmemiş aşk olsunnn
SelaammmOlur mu canımmmm :) yeniden hoşgeldin
Selam kızlar
yoğunluktan uğrayamadım. Ufaklığı okula alıştırdım derken hafta sonu hasta oldu kuzum.
boğaz enfeksiyonu. Biraz da ateş bugün okula gitmedi çok istemesine rağmen. Bakalım yarın gider belki. Bugün detoks suyu yapacaktım kendime ama işte kızımla uğraşmaktan gece ateş nöbeti tutmaktan yine olmadı. Bakalım yarına şu limonlu salatalıklı bir detoks suyu yapayım diyorum.
Geçmiş olsunSelam kızlar
yoğunluktan uğrayamadım. Ufaklığı okula alıştırdım derken hafta sonu hasta oldu kuzum.
boğaz enfeksiyonu. Biraz da ateş bugün okula gitmedi çok istemesine rağmen. Bakalım yarın gider belki. Bugün detoks suyu yapacaktım kendime ama işte kızımla uğraşmaktan gece ateş nöbeti tutmaktan yine olmadı. Bakalım yarına şu limonlu salatalıklı bir detoks suyu yapayım diyorum.
Zaten o duygusal karmaşıklıklar yok mu :/Hoşbuldum cnm sadece 1 hafta uzak kaldım ama geldim tekrar biraz duygu karmaşıklıkları yaşıyordum sonra zehra kendine gel dedim bugün bir atak yaptımm
Harikasınız kaptanım :)Günaydın kızlarr
Cuma 72,5
Bugun 72
-500 gr la haftaya başlıyorum
Zaten o duygusal karmaşıklıklar yok mu :/
farkettik ama illaki bi işi çıkmıştır dedikSelamlar kızlar ay hiç yokluğum fark edilmemiş aşk olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?