Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çalışıyorum çok yorun iş yeri nasıl akşam oluyor anlamıyorum, eve yorgun argın düşüyorum. yemekti çaydı derken gün nasıl geçiyo anlamıyorum. bu ara ilaç kullanıyorum lucrin diye oda gece rahat uyutmuyo beni. herşeyi saatli yapabilmeyi çok isterdim. sanırım tatile ihtiyacım var bide.

Kahvaltı hazırlıyayım
Herkes tattılsın ki cumaya artıda olablar önlem alsın ama eksi olanlar hemen şimarmasın

Öğleden sonra klavye kursum başlıyor 10 parmak öğrenicem inşallah gene uğrarım kahvaltıdan sonra
Öpüldünüz kızlar
Güzel bol eksili bir hafta olsun inşallah

Günaydın herkese ben bu sabah tartilmayi unuttum. Sabah çok erken gidiyorum işe yol uzak olunca. Dünkü menümü yazayım.
Sabah geç kahvaltı 11.00 de haşlanmış yumurta, 2 çatal peynir, 3-4 tane zeytin çok az reçelin suyundan salatalık, 2 dilim tb ekmeği ve 3 bardak şekersiz çay.
Öğlen dışarıdaydım. Kızı hafta sonu kursa götürüyorum. Ordaki kantinci kadın yine Kanıma girdi gozlemem çok güzel diye. Küçük bir tane yedim Saat 15.30 da. Tabi sonra 30-40 dk yürüdüm.
Akşam 1 kase çorba, 4 yk taze fasulye, 5 adet Bulgurlu yaprak sarma ve yarım dilim tb ekmeği.

Akşam 22.30 gibi yaz elması

Dün su içtim ama hesaplayamadim heralde 2lt yi bulmuştur.
Spor ekstra yapamadım. Gün içinde sadece yürüdüm.

günaydın herkese kilom 66.2 bende de ödem varmış herhalde haftasonu aç kaldım bide ev işi çok olunca gitti çok mutlu oldum tabi cumaya kadar hedefim 65.5 olur mu olsun lütfennnn

günaydın kızlar benden bu sabah; 64.9 çıktım. dün çok yakın bi arkadaşımın nikahı daha sonra da yemeği ve eğlencesi vardı ipin ucu kaçtı bu hafta sonu ama toparlayacağım. cuma gününe bomba gibi geliyorum.

Bende bugün itibari ile tekrar bismillah dedim diyete :)) çünkü bırakınca kendini alıp başını gidiyor en iyisi bir çaresine bakayım dedim :)

Selam kızlar
yoğunluktan uğrayamadım. Ufaklığı okula alıştırdım derken hafta sonu hasta oldu kuzum.
boğaz enfeksiyonu. Biraz da ateş bugün okula gitmedi çok istemesine rağmen. Bakalım yarın gider belki. Bugün detoks suyu yapacaktım kendime ama işte kızımla uğraşmaktan gece ateş nöbeti tutmaktan yine olmadı. Bakalım yarına şu limonlu salatalıklı bir detoks suyu yapayım diyorum.

Geçmiş olsun cnm bu havalara dikkat etmek gerek inşallah iyileşir bir an önce

Geçmiş olsun okul dönemi hastalık kaçınılmaz oluyor ..benim kızda pek ışık yok. Anasınıfına başladı her sabah ayrı bir kabus:/

Selam kızlar anca vakit bulabildim girmeye:) benim tartı +500 cumartesinin izlerini silememişim pek cumaya kadar ekstra dikkat edicem insallah. Adetimde baya gecikti her yerim şiş resmen psikolojimi baya etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…