Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İmşallah güzel sonuçlar gelir cnm

nohut unuda mı varmış ilk defa duydum

aynı kaderi yaşamışız kaptanım bende oldum çok etkileyeceğini düşünmüyorum cumaya kadar

benimde 4 aylık bebeğim var bende 8 hafta olunca doktora gitmiştim anca gözükü kalp atışı vs

2 küçük dilim çavdar ekmeği
6 zeytin
iki tk kadar tulum peyniri
1 çk kahvaltılık çikolata
şekersiz çay 1 ceviz
öğlen
salatalık domates biber yumurta peynir şekersiz çay 2 dilim beyaz ekmek
akşam etli yeşil fasülye domates salatası 3 kaşık yoğurt saat (8 bigi 3 tane kayısı kurusu yedim canım şekerli bişey istedi çok üzgünüm)

menümüde paylaşayım dün için kendimi tebrik ediyorum fena değildi
sabah:
1 kk peynir 5 zeytin
bol otlu omlet domates salatalık

ara: 1 elma
öğle:
7 yemek kaşıgı bamya yemeği
yarım kase yogurt
akşam
2 kepçe tarhana çorbası
5 istavrit(kızartmaydı çok yememeye özen gösterdim)
salata
ara: yarım elma
2 lt su

benimde 4 aylık bebeğim var bende 8 hafta olunca doktora gitmiştim anca gözükü kalp atışı vs
annem illa gitme stres olma dedi yanımdaki arkadaş da izinde ablamda biz korkmuştuk yok kese oluşmadı yok kalp atışı yok biraz büyüsün istedim de inş sağlıklıdır

Kuru kayısı kaçamak değil kii cnm bende yiyorum diyette hem kabızlığa da iyi geliyor

Güzel cnm

Zaman en büyük problemimiz zaten yaa benim daha yolum uzun 9 kilo daha vermem lazım. yüzmeye devam ozaman pilatesi erteleyip yüzme gününü haftada 3 gun yapicam

Cnm eğer imkan varsa yüzmeyi arttır en güzel spor bence
Ayrıca evdede sıkılaşmak adına hareketler yapabilirsin
Plates bana daha çok kilo işi bitince yapılabilcek bişey gibi geliyor
Hafta da 3 gün ayirabilicem en fazla yuzmeye. Biraz ınternetten de videolar falan araştırdım bugün haklısınız pilates için biraz daha zaman var.3 gün yuzmeye gidip diğer günler evde leslie+bulduğum videolardaki hareketleri yapmayı planliyorum

Sıkılışmak istiyorsan platese devam edebilirsin yüzme ve yürüyüş dışında cnm
Diğer kızların söylediği de mantıklı geldi canım istediğim kiloya biraz daha yaklaşınca pilatese başlamaya karar verdim şimdilik yuzdüğüm gün sayısını arttıricam.

Iyi akşamlar kızlar :) menüm
Sabah
1 sb süt +3yk yulaf+1yk kakaodan yulaf lapası
1 küçük muz
Öğle
6 yk barbunya
Salata
1 kutu ayran
Ara
9 çiğ badem
1 armut
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
Su 2.5 lt ya bugün menüm istemeden karbonhidrat ağırlıklı oldu malesef akşam yemeğinde protein düşünüyordum annem corba yapmış. Bilseydim sabah yumurtali kahvalti yapardim yarın ful protein beslenirim insallah

Acıkmadığın sürece gayet iyi cnm

Kızlar merhabaaa bende katıldım araniza liste alıyorsanız beni de ekleyin lütfen. Pazartesi 60.0 idim tartılma günümüz var mi. Hedeftim 53 kg insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…