iyiyim canım sen naslsın tekrar kan tahlili yaptırdım 400 e çıktı yanımdaki arkadaşım izindeydi cumartesi de çalışınca gidemedim çarşamba gününe randevu aldım gidicem inş bide çok erken öğrendiğim için kese kalp atışı çok erken olur diye de bekledim çok heyecanlıyım bakalım neler olucak
amin inş canım çok sağolİmşallah güzel sonuçlar gelir cnm
nohut unuda mı varmış ilk defa duydumIyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
2 nohut unundan şekersiz yağsız pankek
1 haş yumurta
1 tk tahin pekmez
1 dilim peynir
Maydanoz
Öğle
2 tavuk but
1-2 dilim fırın patates
Bol salata
Ara
2 salatalık
1 havuç
1 sb süt
Akşam
8 yk barbunya
1 sb ayran
Su 2.5 lt.
aynı kaderi yaşamışız kaptanım bende oldum çok etkileyeceğini düşünmüyorum cumaya kadarDünki menüm
Kahvaltı 9:45
1 haş yumurta
Salatalık, domates
1 tutam maydanoz
1 dlm peynir
5 zeytin
1 dlm ekmek
Akşam 17:00
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
1 dlm ekmek
Ara 19:00
6 adet fındık
2 lit su
30 dk yuruyus
Vee kızlar regli oldum malesef acayip şişim inşallah cumaya atarım
benimde 4 aylık bebeğim var bende 8 hafta olunca doktora gitmiştim anca gözükü kalp atışı vsiyiyim canım sen naslsın tekrar kan tahlili yaptırdım 400 e çıktı yanımdaki arkadaşım izindeydi cumartesi de çalışınca gidemedim çarşamba gününe randevu aldım gidicem inş bide çok erken öğrendiğim için kese kalp atışı çok erken olur diye de bekledim çok heyecanlıyım bakalım neler olucak
annem illa gitme stres olma dedi yanımdaki arkadaş da izinde ablamda biz korkmuştuk yok kese oluşmadı yok kalp atışı yok biraz büyüsün istedim de inş sağlıklıdırbenimde 4 aylık bebeğim var bende 8 hafta olunca doktora gitmiştim anca gözükü kalp atışı vs
2 küçük dilim çavdar ekmeği
6 zeytin
iki tk kadar tulum peyniri
1 çk kahvaltılık çikolata
şekersiz çay 1 ceviz
öğlen
salatalık domates biber yumurta peynir şekersiz çay 2 dilim beyaz ekmek
akşam etli yeşil fasülye domates salatası 3 kaşık yoğurt saat (8 bigi 3 tane kayısı kurusu yedim canım şekerli bişey istedi çok üzgünüm)
menümüde paylaşayım dün için kendimi tebrik ediyorum fena değildi
sabah:
1 kk peynir 5 zeytin
bol otlu omlet domates salatalık
ara: 1 elma
öğle:
7 yemek kaşıgı bamya yemeği
yarım kase yogurt
akşam
2 kepçe tarhana çorbası
5 istavrit(kızartmaydı çok yememeye özen gösterdim)
salata
ara: yarım elma
2 lt su
Zaman en büyük problemimiz zaten yaaCanım güncel kilonu hatırlamıyorum ama ben salona giderken spor hocası önce yürüyüş bisiklet gibi cardio egzersizlerle istenilen kiloya ulaşmamı sonra beni pilates grubuna alacağını ve sıkılaşmayı da orda tamamlayacağımızı söylemişti. Tabi kızıma bakacak birini bulamayınca devam edemedim o zaman.
Hafta da 3 gün ayirabilicem en fazla yuzmeye. Biraz ınternetten de videolar falan araştırdım bugün haklısınız pilates için biraz daha zaman var.3 gün yuzmeye gidip diğer günler evde leslie+bulduğum videolardaki hareketleri yapmayı planliyorumCnm eğer imkan varsa yüzmeyi arttır en güzel spor bence
Ayrıca evdede sıkılaşmak adına hareketler yapabilirsin
Plates bana daha çok kilo işi bitince yapılabilcek bişey gibi geliyor
Diğer kızların söylediği de mantıklı geldi canım istediğim kiloya biraz daha yaklaşınca pilatese başlamaya karar verdim şimdilik yuzdüğüm gün sayısını arttıricam.Sıkılışmak istiyorsan platese devam edebilirsin yüzme ve yürüyüş dışında cnm
kaptan aksama toplu yazayim insN nil u mihr beybisi menüler nerdeee
Aynen yeni moda oldu zaten :) annemin bir cilt rahatsızlığından dolayı bi kaç haftadır gluten içeren yiyecekleri kestik. Ekmeksiz de kahvaltıyı hiç yapamazdı bende böyle baklagil unlarından pankek yapıyorum :)nohut unuda mı varmış ilk defa duydum
Afiyet olsun gayet güzel:)günaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum hemen.
sabah : domates-salatalık - peynir -zeytin-maydanoz- 1 dilim çavdar ekmeği-1 bardak yeşil çay
öğlen: tavuk sote - 2 kaşık bulgur pilavı-yoğurtlu pazı salatası
akşam: menemen - 1 bardak kefir
su: 1,5 lt
spor: yok
Iyi akşamlar kızlar :) menüm
Sabah
1 sb süt +3yk yulaf+1yk kakaodan yulaf lapası
1 küçük muz
Öğle
6 yk barbunya
Salata
1 kutu ayran
Ara
9 çiğ badem
1 armut
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
Su 2.5 lt ya bugün menüm istemeden karbonhidrat ağırlıklı oldu malesef akşam yemeğinde protein düşünüyordum annem corba yapmış. Bilseydim sabah yumurtali kahvalti yapardimyarın ful protein beslenirim insallah
Akşamdan sonra biraz acıkıyorum da saat 9 30-10 gibi yattığım için dayanabiliyorum :)Acıkmadığın sürece gayet iyi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?