Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun :)

Uyanınca 1 yk zeytinyağı ve 1 bardak ılık su
07.00 kahvaltı 7 hurma ve çekirdekleri (bi sağlık sorunu nedeniyle diyeyim )
10.00 ara 10 çiğ fındık
13.00 1 tavuk baget, 3 dilim fırın patates, 3 yk yoğurt, salata
16.00 ara 5 çiğ badem, 5 kaju 1 armut
19.00 akşam 1 dilim ekmek 1 tavuk baget salata 4.2 lt su 20 dk yürüyüş 2 fincan rezene.

Merhaba kızlar. Yoğunluktan menulerimi yazamadım. Hemen yazıyorum.
Dünkü menum:
Sabah 08.30 K1 beyaz peynir ve 2 çatal kaşar peyniri, 5-6 adet yeşil zeytin biraz erik marmeladı ve 1,5 dilim tb ekmeği ve şekersiz çay ve biraz süt kaymaği yememem gerek ama çok uzun süredir yemeyince canım çekti kusura bakmayın.
Ara 1 hurma
Öğle 13.00 1 kase çorba ve yarım dilim tb ekmeği 2-3 tane küçük yaprak sarma ve cacık.
Ara 16.00 1 elma, 1 dilim nektari ve 1 hurma ( dün canım çok tatlı çekmişti)
Akşam 19.30 3-4 yk taze fasulye yemeği ve 1 küçük biber dolma ve yoğurt.
Sonra 2 bardak şekersiz çay.
2lt su.
Yarım saat yürüyüş.

Bugünkü menüm;
Sabah 09.15 1 yumurta peynirli omlet, 2-3 çatal beyaz peynir ve 5-6 tane siyah zeytin, 1,5 dilim tb ekmeği ve şekersiz çay.
Öğle 12.30 2 kadinbudu köfte ve biraz tavuk eti ve ayran.
1 sade türk kahvesi
Ara 17.30 1 muz
Akşam 20.00 dünkü ile aynı 3-4 yk taze fasulye ve 1 küçük biber dolması.
2lt su.
Yarım saat yürüyüş.
Bugün yatmadan yapabilirsem Leslie 2 yada 3 mil düşünüyorum bakalım artık.

Selamlar bugunki menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 bardaktan az sut
1 dilim kadar peynirli ekmk

Ogle
1 kase corba
Az salata
1 dilim ekmek

ara: 1 mandalina, 1 nescafe

Aksam
Yarim tabak kapuska
2 -3 yk melemen
2 dilim kadar ekmek

su: 1.5 litre
30 dk yuruyus

Diger gunleri de uyaninca yazayim ins hatrladgm kadaryla cok uykum var kusura bakmayin... İş hayat dengesini kurmaliyim bir an once insaallah

Kızlar merhabaaa bende katıldım araniza liste alıyorsanız beni de ekleyin lütfen. Pazartesi 60.0 idim tartılma günümüz var mi. Hedeftim 53 kg insallah
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini beyan etmen lazım
Cuma günü tartı günümüz bu arada

3. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

seaBahAR

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

3.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir. Üyenin aktifkigine bagli olarak bu süre uzatılabilir yada kisaltilabilir

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir

10. Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verilebilecek bir rakamdir)bu kuralı iki kez gerceklestiremeyen uye diskalifiye edilecektir

11. Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mesheple ilgili rencide edici taraf tututucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Meshep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktir. Burasinin zayiflamak icin olduğu unutulmasin lutfen..

Tmmdir

kızlar günaydın... bu aralar işlerimin yoğunluğundan buralara çok uğrayamıyorum. ama tam gaz devam ediyorum.
dünkü menüm;

sabah:
avuç içi kadar peynir
6-7 ad siyah zeytin
1 ad. domates
1 ad salatalık
1 ad kapya biber
5-6 dal maydanoz
2 dilim çavdar ekmeği

öğlen:
1 ad karnı yarık
1 kase yoğurt
yeşil salata

akşam:
çorba

spor: 45 dk kangoo jumsp
su : 2 lt
spordan sonra 1 bardak kefir

kızlar bişi sorcam size, su içebilmem için içine çubuk tarçın koyuyorum böylece içtikçe içesim geliyor. bi sankıncası yoktur dimi?

Kızlar merhabaaa bende katıldım araniza liste alıyorsanız beni de ekleyin lütfen. Pazartesi 60.0 idim tartılma günümüz var mi. Hedeftim 53 kg insallah

Hoş geldin canım ilk sayfada kurallar var okuyup kabul edersen 2 haftalık deneme sürecin başlar deneme sürecinden sonra listeye alınırsın

Cuma ve pazartesi günleri tartı günümüz cuma günü bildirim yapıyoruz liste için pazartesi içinse haftasonu rehavetini önlemek amaçlı tartılıp bildiriyoruz :)

Güzel menü cnm
Hayırdır cnm inşallah önemli bişey değildir sağlık problemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…