Afiyet olsun :)Iyi akşamlar kızlar :) menüm
Sabah
1 sb süt +3yk yulaf+1yk kakaodan yulaf lapası
1 küçük muz
Öğle
6 yk barbunya
Salata
1 kutu ayran
Ara
9 çiğ badem
1 armut
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
Su 2.5 lt ya bugün menüm istemeden karbonhidrat ağırlıklı oldu malesef akşam yemeğinde protein düşünüyordum annem corba yapmış. Bilseydim sabah yumurtali kahvalti yapardimyarın ful protein beslenirim insallah
Yok yok bişey kalmamış maşallah :) benm 20 küsür oluncaZaman en büyük problemimiz zaten yaabenim daha yolum uzun 9 kilo daha vermem lazım. yüzmeye devam ozaman pilatesi erteleyip yüzme gününü haftada 3 gun yapicam
Hoşgeldin canım :)Kızlar merhabaaa bende katıldım araniza liste alıyorsanız beni de ekleyin lütfen. Pazartesi 60.0 idim tartılma günümüz var mi. Hedeftim 53 kg insallah
Hiç gözünde büyütme canim bi düzen oturtunca nasıl geçip gittiğini anlamıyorsun bileYok yok bişey kalmamış maşallah :) benm 20 küsür olunca
Hoşgeldin :)Kızlar merhabaaa bende katıldım araniza liste alıyorsanız beni de ekleyin lütfen. Pazartesi 60.0 idim tartılma günümüz var mi. Hedeftim 53 kg insallah
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini beyan etmen lazımKızlar merhabaaa bende katıldım araniza liste alıyorsanız beni de ekleyin lütfen. Pazartesi 60.0 idim tartılma günümüz var mi. Hedeftim 53 kg insallah
İnşallah canım :)Hiç gözünde büyütme canim bi düzen oturtunca nasıl geçip gittiğini anlamıyorsun bile
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini beyan etmen lazım
Cuma günü tartı günümüz bu arada[/QUOT
Tmm hemen cnm
Akşamdan sonra biraz acıkıyorum da saat 9 30-10 gibi yattığım için dayanabiliyorum :)
Kızlar merhabaaa bende katıldım araniza liste alıyorsanız beni de ekleyin lütfen. Pazartesi 60.0 idim tartılma günümüz var mi. Hedeftim 53 kg insallah
Uyanınca 1 yk zeytinyağı ve 1 bardak ılık su
07.00 kahvaltı 7 hurma ve çekirdekleri (bi sağlık sorunu nedeniyle diyeyim)
10.00 ara 10 çiğ fındık
13.00 1 tavuk baget, 3 dilim fırın patates, 3 yk yoğurt, salata
16.00 ara 5 çiğ badem, 5 kaju 1 armut
19.00 akşam 1 dilim ekmek 1 tavuk baget salata 4.2 lt su 20 dk yürüyüş 2 fincan rezene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?