ekmeği haddinden fazla yemediysek yiyebiliriz demişti diyetisyenim. ondan şeettim. normalde günlük iki dilim ekmeğim var.Kuru kayısı kaçamak değil kii cnm bende yiyorum diyette hem kabızlığa da iyi geliyor
ekmeği haddinden fazla yemediysek yiyebiliriz demişti diyetisyenim. ondan şeettim. normalde günlük iki dilim ekmeğim var.
sabah 1 dilim ekmek, peynir,3 zeytin, 1 yumurta
öğlen 3 dilim ekmek domates salatalık peynir 1 ceviz
akşam yeşil mercimek yemeği, salata, üç kaşık makarna, yoğurt
(bu arada buraya yazmaya başlayınca ne kadar çok yediğimi farkettim)
tatlım benim haşimoto tiroid ve insülün direncim var. yani kilomu kontrol edemiyorum. 2015 ağustos ayında 54 kiloydum 8 ayda yaklaşık 20 kilo aldım. birden kilo verince hasta oluyorum o yüzden farkındaysan gram usulü veriyorum.Bilmiyorum valla ben diyetisyenle çalışmadım hep kendime göre belirledim herşeyi ilk yaptığımda 17 kg verdim bazen insan kendi vücudunu da bilir :)
tatlım benim haşimoto tiroid ve insülün direncim var. yani kilomu kontrol edemiyorum. 2015 ağustos ayında 54 kiloydum 8 ayda yaklaşık 20 kilo aldım. birden kilo verince hasta oluyorum o yüzden farkındaysan gram usulü veriyorum.
bu arada öğlen tartıldım 68.800 geldim
@Kediligelin @Habiska80 @nil u mihr kızlar siz yarın duruma göre listedesiniz
@yuksekokceler_2016 canın senide alıcaktım ama son günlerde sanki katılımın az gibi nerelerdesin
Ilk başlarda adaptasyon zor oluyor da. Toparlarsın bence hemen :)Bende dün açtım yaa neyse 2-3 hadta sabır edersem eski kiloma gelince duracam geri zaten bende ilk haftayı atlattım sayılır :)
Geçmiş olsun canım...Aslında sadece dün ve bugün paylaşım yapamadımbaş dönmem şiddetlendi doktor rapor verdi sürekli yatmam gerekiyortv pc telefon yasak ama ben yinede menülerimi yazacaktım malum iki haftadır her gün çok düzenli katılıyordum ekstrada çok yorumum mesajım var; ama iki gün azalması bile katılım şartlarını etkiliyor demekki ( neyse ben müsadenizi istiyim o halde.. ne zaman toparlarım bilemiyorum; herkese başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?