Canım geç vakit su bile etkiliyor. Ben gece 1 lt su içmiştim hafta içi +300 gördüm bi gün şok oldumkızlar benim moralim gerçekten bozuk. o kadar dikkkat ediyorum sporuma, yememe içmeme ama nasıl bu kadar yavaş gidiyor anlamadım. çarşamba sabah başlangıç kilomla arasında tam 1 kilo fark vardı sevinmiştim. Bu sabah 500 gr. neden oluyor böyle. acaba akşam işten eve geç gidiyorum yemem 8:30-9:00 u buluyor ondan mı yaa vallahi ağlıcam
Evet canım hep aynı yerde tartılıyırum. Kesinlikle salata bile olsa akşam geç yemek etikiuor beni. Bu hafta denicem 6 dan sonra bişi yemicem bakalım nasıl etkileyecekCanım geç vakit su bile etkiliyor. Ben gece 1 lt su içmiştim hafta içi +300 gördüm bi gün şok oldumsonra fark ettim ki sabaha kadar su içmişim doğal olarak +dayım. Bi de aynı noktada kıyafetsiz tartılıyosun dimi?
Canım bu haftaki kaçamağın olsun ceza yok ama bu hafta kaçamak yok artıkİyi akşamlar kızlar :) menümü paylaşayım.
07.00 1 yk zeytinyağı +7 hurma
10.00 1 yum. Kaşarlı omlet salatalık domates
13.00 5 yk etli türlü 1 kase yoğurt
16.00 yarım armut
19.30 işte burda olan oldu...ablam yemeğe çağırdı 3 içli köfte, 1 kase yayla çorba ve salatahem akşam hem bulgur hem kızartma... biliyorum hatamı. Cezama razıyım
Afiyet olsun canım cuma için güzelIyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
1 sb süt+3yk yulaf+1yk kakaodan yulaf lapası
1 küçük muz
1 havuç
Öğle
6 yk patlıcan yemeği
1 sb ayran
Ara
300 ml yağsız süt
Akşam
2 tavuk ızgara
4-5 yk erişte
1 kutu ayran
Su 2 lt
Afiyet olsun kaptanım çok güzel:) mandalinayı görünce gözlerimden kalp çıktı:) bir incir bide mandalinada kendimi durduramamMenüm
Kahvaltı 10:30
Domates
Salatalık
Omlet
1 dlm peynir
2 dlm tb ekmek
Ara 13:30
10 tane fındık
Akşam 17:30
6 yk kadar menemen
1 dlm ekmek
Ara 19:00
2 tane yeşil mandelina
2 lit su
Sorma kaptanım pişman oldum zaten hadi 1 yedin 2 yedin 3.yü niye yedin diyeCanım bu haftaki kaçamağın olsun ceza yok ama bu hafta kaçamak yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?